Błędy jakie ja zauwazylem (w skrocie):
- nagminnie przelatujace eryxy/srawy przez pojazdy a w szczególnosci przez jeepki
- wciaz kiedy jestes commanderem i kogos zabijesz nie pojawia sie informacja o zabiciu
- czesto granaty wylatuja "z kieszeni" po podniesieniu nowego kita
- idiotyczna moc rzucania granatow (moim zdaniem)
- zamiast tracic kita (zdazylo mi sie to chyba raz w zyciu) dostaje sie czesto nowego (praktycznie codziennie to mam ;] ). Czyli czasem oplaca sie zabic kumpla zeby zalatwic mu darmowe ammo :]
- czasem spawnowanie na squad liderze sie blokuje

Mimo ze gosc idzie srodkiem ulicy i nic nie blokuje mi spawna nie moge sie na nim spawnowac.
- udalo mi sie pomieszac kit medyka z komandosem (nie zdazylem zrobic screena). Mialem naraz apteczke, c4 i m16
- kretyni (bo inaczej ich nazwac nie mozna) zlikwidowali mozliwosc ponownego klikniecia na ten sam serwer w przegladarce co powodowalo odswieżenie pinga etc. Teraz trzeba skakac z serwera na serwer zeby cos odświeżyć.
Apropo zombie i Blue/Red tag bug'a to zupelnie nie rozumiem o co tyle halasu, obie rzeczy zdarzaja sie tak cholernie rzadko ze moim zdaniem to nawet nie ma sensu tego naprawiac, juz lepiej poswiecic czas na inne wazniejsze rzeczy.