Teraz jest 25 lis 2024, 20:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2006, 01:54 

Błędy jakie ja zauwazylem (w skrocie):
- nagminnie przelatujace eryxy/srawy przez pojazdy a w szczególnosci przez jeepki
- wciaz kiedy jestes commanderem i kogos zabijesz nie pojawia sie informacja o zabiciu
- czesto granaty wylatuja "z kieszeni" po podniesieniu nowego kita
- idiotyczna moc rzucania granatow (moim zdaniem)
- zamiast tracic kita (zdazylo mi sie to chyba raz w zyciu) dostaje sie czesto nowego (praktycznie codziennie to mam ;] ). Czyli czasem oplaca sie zabic kumpla zeby zalatwic mu darmowe ammo :]
- czasem spawnowanie na squad liderze sie blokuje :| Mimo ze gosc idzie srodkiem ulicy i nic nie blokuje mi spawna nie moge sie na nim spawnowac.
- udalo mi sie pomieszac kit medyka z komandosem (nie zdazylem zrobic screena). Mialem naraz apteczke, c4 i m16 :|
- kretyni (bo inaczej ich nazwac nie mozna) zlikwidowali mozliwosc ponownego klikniecia na ten sam serwer w przegladarce co powodowalo odswieżenie pinga etc. Teraz trzeba skakac z serwera na serwer zeby cos odświeżyć.

Apropo zombie i Blue/Red tag bug'a to zupelnie nie rozumiem o co tyle halasu, obie rzeczy zdarzaja sie tak cholernie rzadko ze moim zdaniem to nawet nie ma sensu tego naprawiac, juz lepiej poswiecic czas na inne wazniejsze rzeczy.

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2006, 11:34 

Nie wiem czy się z czymś takim spotkaliście, ale podczas gry widuję komunikat że zostałem zabity przez kogoś tam jednak nie zaliczyłem czapy przez dłuższy czas.

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2006, 12:24 

A ja mam kłopoty z pływaniem prawie w miejscu pływam :( :(

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2006, 12:28 

Piotrek333 napisał(a):
Nie wiem czy się z czymś takim spotkaliście, ale podczas gry widuję komunikat że zostałem zabity przez kogoś tam jednak nie zaliczyłem czapy przez dłuższy czas.

Tak. Ja też tak dosyć często mam - jest napisane, że ktoś mnie zabił lub też, że ja kogoś wykończyłem chociaż tak nie jest (punktów nie ma za to, jest tylko ten komunikat w lewym, górnym rogu ekranu).

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2006, 12:50 

W lewym górnym rogu to już normalka, ale ja mam ten komunikat w lewym dolnym rogu w białym kolorze :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2006, 19:57 
Redaktor Battlefield.pl

B.U.G!
Ostry bug znalazłem! Zabiłem wroga z APC, a kiedy leżał martwy i strzeliłem w ciało jeszcze raz... na celowniku zrobiły się takie 'strzałki' jakbym trafił kogoś żywego!

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2006, 21:42 

Straszne! :shock: A czy przypadkiem nie zapomniałeś o tym że shell z APC ma splasha i mogłeś także zranić kogoś za rogiem?

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2006, 21:54 

A ja miałem chyba jakieś zwidy, kątem oka widziałem jak wróg zreanimował mojego :D Coś musiało mi się przywidziec :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2006, 20:00 
Redaktor Battlefield.pl

Meewosh47 napisał(a):
Straszne! :shock: A czy przypadkiem nie zapomniałeś o tym że shell z APC ma splasha i mogłeś także zranić kogoś za rogiem?

Niemożliwe :shock: Great Wall 16 slotów
EU: 4 graczy
PLA: 1 gracz
klanowiec wtopił chyba powiem mamie... :shock: :roll:

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2006, 20:43 

Thug@ napisał(a):
A ja miałem chyba jakieś zwidy, kątem oka widziałem jak wróg zreanimował mojego :D Coś musiało mi się przywidziec :lol:

Chyba nie bo mnie tak postawiono na nogi 2 razy ale było ich tylu że nie dałem rady nawet 2 razy ich poskładać :) a wszystko dlatego bo leżałem na 2 innych ciałach wroga i Medyk wskrzeszał wszystkich nawet mnie wroga :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2006, 21:33 

_Dominiko_PL napisał(a):
Meewosh47 napisał(a):

Niemożliwe :shock: Great Wall 16 slotów
EU: 4 graczy
PLA: 1 gracz
klanowiec wtopił chyba powiem mamie... :shock: :roll:

Wybacz ale nie zrozumiałem twojej celnej riposty wraz z wytłumaczaniem błedu w moim rozumowaniu. Oświeć mnie.

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2006, 21:55 
Moderator forum

Thug@ napisał(a):
A ja miałem chyba jakieś zwidy, kątem oka widziałem jak wróg zreanimował mojego

Za to dziekujemy MSX :P
Kod:
What is Teamhack for BF2 you ask? Teamhack fools the server into thinking you are on the enemy team as you play. This means that you can enter enemy veichles with the enemy inside, Revive enemy teammates and kill them again (force statpad, heh) You can use commander hack with team hack, and use the enemys assets on themselves. Also, both teams will always see you as a friendly with teamhack on. You can spawn on enemy spawnpoints. Enemy AA's wont be able to lock onto you anymore. Videos to come shortly. We are proud to release the first BF2142 Hack on the market. It has Aimbot, Chamz, Full ESP, No Fog, No Sky, Crosshairs, Minimap, Asset and enemy asset ESP and much more. This is now available to all VIPs, and is fully functional with the beta. Please find some screenshots below.

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2006, 23:32 

Meewosh47 chodzi mu o to, ze bylo tylko kilku graczy na serwie wiec nie mozliwe by ktos tam jeszcze stal.

Dumch dzieki...teraz jeszcze mniej chce grac w BFa skoro takie cheaty sa mozliwe ;o

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2006, 07:12 
Moderator forum

Lailonn napisał(a):
Dumch dzieki...teraz jeszcze mniej chce grac w BFa skoro takie cheaty sa mozliwe

Zawsze lepiej wiedziec ze to o jeden bug mniej :P Jakby EA chiała to by tego nie bylo, no ale coz...

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2006, 18:32 

A skąd wziął sie samochód osobowy na rankingowym serwerze na mapie Midnght Sun :shock:

Ostatnio edytowano 28 wrz 2006, 17:06 przez darekw, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2