Teraz jest 20 lis 2024, 17:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 13:26 

jason.paury napisał(a):
Jakby więcej osób z głową parło do przodu na hotel, zamiast kampić na swoim własnym spawnie, albo popierniczać na budkę

Aha. Dzieki. Teraz wiem w jakiej kolejnosci TRZEBA przejmowac flagi. Bede sie stosował od tej pory :D (Albo mi się zdaje albo jest to troche sprzeczne z interesem teamu, wkoncu im wiecej flag w posiadaniu tym lepiej. Ale coz nie znam się. Całe szczescie dostałem reprymendę.

Tak wogole to pierwszy dzien nowego semestru, spoko pogoda a ja odciety na dwa tygodnie od BF'a :( W sumie to może lepiej, że w akademiku nie mam swojego kompa tylko starego grata bo sie wiecej ucze.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 13:44 

Cytuj:
Samo stwierdzenie że "pozwoliliscie mu wejsc na spawny" jest lekko niepoważne To co, od dzisiaj zaczynamy pilnowac spawnow? Znaczy się, że ktoś może łamać zasady jeżeli mu się podoba bo druga strona o to "nie dba"! Polew. Na serwerze gdzie w teamie gra 10 osob ZAWSZE można jakoś bokiem dojsc do spawna. No chyba że postawimy straże.

szczerze powiedziawszy to zawsze wchodzę na spawny jak jest okazja, nie chce mi się czekać aż jeden z drugim łaskawie ruszą się w stronę flagi. A to co pisałem było odnośnie klanówek, bo FFA to wolna amerykanka :). Jak jakiemuś klanowi w czasie meczu ktoś wchodzi na spawny to coś tu jest nie tak ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 13:45 

MalyPolaczek napisał(a):
Aha. Dzieki. Teraz wiem w jakiej kolejnosci TRZEBA przejmowac flagi. Bede sie stosował od tej pory (Albo mi się zdaje albo jest to troche sprzeczne z interesem teamu, wkoncu im wiecej flag w posiadaniu tym lepiej. Ale coz nie znam się. Całe szczescie dostałem reprymendę.

Jak komuś przyjemność sprawia przejmowanie pustych flag... tylko stosunek liczebny na spawn'ach rośnie na naszą korzyść :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 14:29 

MalyPolaczek napisał(a):
(ostatnio się zapomniałem jak mapa zmieniła się na Jalabad i wziołem odruchowo M24 i dostałem kicka :) dobrze ze nie bana )

:shock: Chyba raczej M95 albo L96A1, bo przecież M24 to jest podstawowa broń...

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 15:36 

Krypton napisał(a):
Jak to napisał Exil : UNLOCKI SUX

Denerwuje mnie jak zabija mnie jakiś nobson z unlockiem , ale cóż poradzić?
Zbluzgać?Nic to nie da , bo jeszcze odpysknie i skonczy sie rozmowa. Trzeba mu pokazać kto rządzi :D Nie podoba mi sie , że w Battlefieldzie są unolcki , ale skoro są to trudno. (Czekam na QW gdzie ich nie bedzie :D) Ale tak samo jak unlocków nienawidze sniperów i claymorów. Żeby nie wyjść na takiego , co mu tylko wszystko przeszkadza i uważa się za Czuber Pro to powiem , że słusznie ktoś napisał o graniu unlockami przez playerów 4fun , ale ja także nie rozumiem klanowców z unlockami. To jest dla mnie więcej niż szczyt lamerstwa.

Twardy , narazie wymieniłeś 3 bronie lepsze od unlocków , z tego co się orientuje w bf'ie to broni jest troszke więcej , a liczba 3 broni napewno nie stanowi większości. Proszę cie nie pisz więcej , że unlocki są gorsze od podstawek...

Właściwie to już nie wiem co jest prawdą, bo jedni piszą, że podstawki są skuteczniejsze, a za chwilę czytam, że używanie unlock'ów jest sux, bo za łatwo się nimi zabija...
Co do claymor'ów, to jeżeli na serwerze jest "friendly fire", to faktycznie jest to syf, ale w przeciwnej sytuacji to trzeba patrzeć gdzie się idzie, a nie biegać na ślepo od flagi do flagi. Rozumiem, że masz takie samo zdanie o minach i C4. Dodając do tego pewnie jeszcze granatnik, wychodzi na to, że grasz tylko jako support albo medyk. Zakładam, że tylko te postacie są dla ciebie wartościowymi "żołnierzami", a reszta do kasacji. Mnie denerwuje reanimacja u medyków, ale taka jest ta gra i nie mam zamiaru przekonywać wszystkich, że moja teoria jest słuszna.
TylerPL na otwartych serwerach zawsze się znajdzie jakiś idiota. Ja miałem pecha i trafiłem na takiego, który jeździł za moim czołgiem FAV'em i uderzał we mnie. Nie muszę wspominać, że miałem co chwilę -1, a przy trzecim uderzeniu teamkill...
P.S. Na pewno się pisze na pewno oddzielnie.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 15:49 

Cytuj:
Właściwie to już nie wiem co jest prawdą, bo jedni piszą, że podstawki są skuteczniejsze, a za chwilę czytam, że używanie unlock'ów jest sux, bo za łatwo się nimi zabija...

Mi sie wydaje ze chodzi mniej wiecej o to ze podstawowa bron jest lepsza ale jesli sie nia umie grac, a unlockiem nie trzeba sie meczyc w skillowanie .... przynajmniej z tegoc o tu jest napisane tak wywnioskowalem ;/

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 16:05 

Lisek_M36 napisał(a):
Cytuj:

Mi sie wydaje ze chodzi mniej wiecej o to ze podstawowa bron jest lepsza ale jesli sie nia umie grac, a unlockiem nie trzeba sie meczyc w skillowanie .... przynajmniej z tegoc o tu jest napisane tak wywnioskowalem ;/

Sprawdzcie AK , najlepsza i najbardziej uniwersalna bron w grze, najlepsza na krotko dystansowe starcia, celna, szybka i "mocna". Granie podst. ma taki dodatkowy plus ,ze bedziecie bardziej przydatni dla klanu w rozgrywkach infantry, osobiscie calkowicie sie pozegnalem z unlokami w dniu kiedy postanowilem wstapic do klanu.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 21:10 

Exil napisał(a):
szczerze powiedziawszy to zawsze wchodzę na spawny

dobra, ja juz wszystko wiem o "Savoir-vivre"

jason.paury napisał(a):
Jak komuś przyjemność sprawia przejmowanie pustych flag... tylko stosunek liczebny na spawn'ach rośnie na naszą korzyść

Jeżeli na Jalabadzie przejme meczet "bo lubie przejmowac puste flagi" to nie uwazasz ze USMC ma duzo wieksze szanse gdyz mamy dodatkowe czołgi a takze możemy atakowac z dwoch stron. Czy dwustronny atak nie jest przewaga do ktorej powinien dazyc team? W koncu chyba wygrana teamu sie liczy?

A ten stosunek liczebny na spawnach brzmi troche dwojako. Gdybym lubowal sie w skrajnosciach pomyslałbym ze jestes ziomkiem Exil'a :wink:

TylerPL napisał(a):
Chyba raczej M95 albo L96A1, bo przecież M24 to jest podstawowa broń...

no raczej że masz racje - M95 to była ale nigdy nie pamietam jak one sie wabia i zawsze je myle. Tak jak nie wiem ktora jest kogo - g36E, g36c. I tak ich nie mam :)

Ostatnio edytowano 26 lut 2007, 21:24 przez MalyPolaczek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 21:13 

Więc kiedy założyłem temat w cb/esl w którym zadałem pytanie czy na sparingi klanowych można używać unloków to zostałem zbesztany za to że napisałem że można nimi wogole grac.Osobiscie teraz pod wpływem presjii prO playerów (i mojego klanu) przyzwyczajam sie do m16 i ak101.
Myśle że (tylko) na polskiej scenie występuje takie "tępienie" unloków
bo na zagranicznych serverach NIGDY się nie spotkałem by nie używać unloków.Uwazam też że granie na locketach powinny się odbywać na meczach klanowych.Co do servera cqf myśle tyle - nie dają sobie rady z graczami z unlokami dlatego zabronili unloków :wink:.
Pozdrawiam
Pawell

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 21:20 

PicrosoftPL napisał(a):
nie dają sobie rady z graczami z unlokami dlatego zabronili unloków Wink.

a jak wpada mocna klanowa ekipa klanowców to też nie dają rady ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 21:25 

a jak wpada dobry gracz z k/d'rem powyzej 5 - zostaje zmieszany z blotem oraz dostaje permbana :roll: :wink:

Oczywiscie prosilbym od odbanowanie mnie :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 22:31 

PicrosoftPL napisał(a):
Więc kiedy założyłem temat w cb/esl w którym zadałem pytanie czy na sparingi klanowych można używać unloków to zostałem zbesztany za to że napisałem że można nimi wogole grac.Osobiscie teraz pod wpływem presjii prO playerów (i mojego klanu) przyzwyczajam sie do m16 i ak101.
Myśle że (tylko) na polskiej scenie występuje takie "tępienie" unloków
bo na zagranicznych serverach NIGDY się nie spotkałem by nie używać unloków.Uwazam też że granie na locketach powinny się odbywać na meczach klanowych.Co do servera cqf myśle tyle - nie dają sobie rady z graczami z unlokami dlatego zabronili unloków :wink:.
Pozdrawiam
Pawell

Lubię jak weekendowi gracze próbują być mądrzejsi od starych wyjadaczy :D.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 23:24 

sztandar napisał(a):
Lubię jak weekendowi gracze próbują być mądrzejsi od starych wyjadaczy .

a dokładnie jak się wymądrzam :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 00:11 

To co sztandar zacytował to starczy.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 01:19 

PicrosoftPL - trolikiem miesiaca ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2