Krypton napisał(a):
Jak to napisał Exil : UNLOCKI SUX
Denerwuje mnie jak zabija mnie jakiś nobson z unlockiem , ale cóż poradzić?
Zbluzgać?Nic to nie da , bo jeszcze odpysknie i skonczy sie rozmowa. Trzeba mu pokazać kto rządzi

Nie podoba mi sie , że w Battlefieldzie są unolcki , ale skoro są to trudno. (Czekam na QW gdzie ich nie bedzie

) Ale tak samo jak unlocków nienawidze sniperów i claymorów. Żeby nie wyjść na takiego , co mu tylko wszystko przeszkadza i uważa się za Czuber Pro to powiem , że słusznie ktoś napisał o graniu unlockami przez playerów 4fun , ale ja także nie rozumiem klanowców z unlockami. To jest dla mnie więcej niż szczyt lamerstwa.
Twardy , narazie wymieniłeś 3 bronie lepsze od unlocków , z tego co się orientuje w bf'ie to broni jest troszke więcej , a liczba 3 broni
napewno nie stanowi większości. Proszę cie nie pisz więcej , że unlocki są gorsze od podstawek...
Właściwie to już nie wiem co jest prawdą, bo jedni piszą, że podstawki są skuteczniejsze, a za chwilę czytam, że używanie unlock'ów jest sux, bo za łatwo się nimi zabija...
Co do claymor'ów, to jeżeli na serwerze jest "friendly fire", to faktycznie jest to syf, ale w przeciwnej sytuacji to trzeba patrzeć gdzie się idzie, a nie biegać na ślepo od flagi do flagi. Rozumiem, że masz takie samo zdanie o minach i C4. Dodając do tego pewnie jeszcze granatnik, wychodzi na to, że grasz tylko jako support albo medyk. Zakładam, że tylko te postacie są dla ciebie wartościowymi "żołnierzami", a reszta do kasacji. Mnie denerwuje reanimacja u medyków, ale taka jest ta gra i nie mam zamiaru przekonywać wszystkich, że moja teoria jest słuszna.
TylerPL na otwartych serwerach zawsze się znajdzie jakiś idiota. Ja miałem pecha i trafiłem na takiego, który jeździł za moim czołgiem FAV'em i uderzał we mnie. Nie muszę wspominać, że miałem co chwilę -1, a przy trzecim uderzeniu teamkill...
P.S. Na pewno się pisze
na pewno oddzielnie.