Grubzek napisał(a):
1. Czy ktoś zabrania NIE INSTALOWAĆ najnowszego patcha ? Skoro nie chodzi o statsy tylko o frajdę z gry to nie widzę problemu : Ci co będą chcieli grać to niech postawią serwer nierankingowy BEZ patcha 1.3 - jaki problem ?
2. Ogromna wiekszość uwielbia tryb "infantry only" - granie BEZ PATCH-ów nie pownno być problemem ?
3. Teraz wszyscy nadają na politykę EA a jestem ciekaw ilu z Was poleci z językiem do pasa po BF2142 ?
4. U nas, Polaków, jest taka skłoność że uważamy opinię swoją i szwagra za wolę narodu (szczególnie po %) - A może EA miała jakiś powód aby wprowadzić zmiany ? Może ktoś jednak chciał tych zmian ? Może petycja nie miała aż tyle podpisów albo nie dotarła do EA ? Dlaczego Wasze głosy są ważniejszy niż innych ?
Piszę to bo jestem trochę zniesmaczony tymi wypowiedziami - uważacie że np. niedzielni gracze to juzw ogóle nie powinni grać ? Zrobiliście z tej gry sport, wyzwanie, konkurencję a to ma być zabawa i IMO EA sobie o tym po prostu przypomniało. A skoro przeszkadza Wam że kupiliście grę inną a teraz jest inna (sposób grania, tryb rozgrywki) to powtórzę : nie musicie instalować patch-ów i po sprawie, czyż nie ? A że kasa się liczy to jasne, przecież gry nie zrobili charytatywnie i to normalne że chcą na niej zarobić - EA ma na pewno dział marketingu i pr gdzie dokładnie przemyśleli swoją politykę i może nie myśleli zbyt intensywnie o Polsce bo to za mały rynek, ale zobaczcie co jest na zachodzie. Na zachodnich serwerach gra się inaczej niż u nas, czyż nie ? A dlaczego ? Bo tam inaczej grają, to proste. Być może w związku z nieco innym sposobem rozgrywki dla nich pasuje ten patch ? Więcej obiektywizmu i skromności - my naprawdę nie jesetśmy pępkiem świata.
Nie chciałem nikogo urazić, większość z Was gra dłużej (i zapewne lepiej)w BF-a ode mnie, jednak rozważcie co napisałem. Po co te wyzwiska ?
LOL! to naprawde nie jestem ja i nie "mnoze" glosow na sile

. ale Wasze docinki i nieprzyjazny jezyk spowodowaly, ze na jaw wyszlo juz dwoch stalkerow - ja i szanowny kolega. moze ktos ma dane, ile osob codziennie przeglada forum bez rejestracji i bez komentarzy? moze wsrod czytelnikow battlefield.pl jest wiecej lam, noobow i niedzielnych graczy jak nasza dwojka?
btw jestem bardzo zainteresowany cenzura na forach totalbf2.com i forum EA. sa na to jakies dowody? bo jesli to rzeczywiscie prawda, to musze przyznac racje tym, ktorzy twierdza, ze EA postepuje w sposob bezwzgledny - nie dla graczy klanowych z Polski, tylko dla zwyklych userow.
pzdr
neuro