Teraz jest 20 lis 2024, 17:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 10:15 

sztandar napisał(a):
Lubię jak weekendowi gracze próbują być mądrzejsi od starych wyjadaczy

Ehhh...starzy wyjadacze, takich lubię....jacy to oni kozacy są....bo oczywiście na świecie nie ma innych graczy, szczególnie 4funowych, którzy to sobie nie mogą pograć unlokami bo się pro oburzają...normalnie wziąć gumę z gaci i w łeb sobie strzelić. Cóż wam to przeszkadza że ktoś lubi zabawę i korzysta z możliwości gry? Jak jesteście wyjadaczami to i tak nas wekendowych graczy dźwigniecie więc o co to halo? O to że nie położycie nas jednym strzałem i zajmie wam to 2 sek dłużej?

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 10:44 

Przeczytałem wyrywkowo ten temat i muszę powiedzieć, że mnie zadziwiacie. Czy wolno rzucać granaty, czy wolno używać unlocków - to ma być savoir-vivre?! :shock:

Poromawiali byście raczej o tym, że jak ktoś prosi o podwiezienie to nigdy się nie zatrzymujecie, o tym, że gracie medykiem tylko dlatego, żeby leczyć siebie, a nie innych, o tym że zabijacie, żeby zagrać komuś broń/pojazd, o tym że atakujecie nieprzejmowalne flagi, o tym że zabieracie jedynego blackhawka tylko po to, żeby polecieć sobie do wrogiej bazy i zostawić go gdzieś na srodku pustyni, o tym że samolot nie taksówka z której wyskakuje się na spadochronie nad flagą.

O savoir-vivre możemy mówić tylko wtedy gdy dotyczy ono relacji przynajmniej dwóch osób - po co o nim mówić, jak każdy gra sam, tylko dla siebie, a resztę graczy ma w głębokim poważaniu? żałosny jest ten temat... :?

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 12:30 

Wreszcie opinia z którą się zgadzam !

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 14:10 

freyu napisał(a):
Cóż wam to przeszkadza że ktoś lubi zabawę i korzysta z możliwości gry?

Wy nam na to nie pozawalacie

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 14:38 

Wrzucę swoje 3 grosze do tej dyskusji.

Kiedyś była taka możliwość jak wyłączenie unlocków, wszystko fajnie, dobrze ale EA zlikwidowała. Może dlatego, że paru graczy nie potrafiła odczytać informacji podczas wczytywania servera, i frustrowała się straszliwie. Tak samo zlikwidowali możliwość wyłączenia unlocków na nie rankingowych. Jest to dość bezmyślne. Klanowcy grali sobie na nie rankingowych bez unlocków(ew. bez unlocków na rankingach) a FFA mogli grać na rankingowych z unlockami i był spokój. A teraz to kłótnie o to kto może ( i gdzie może ) grać z unlockami.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 14:48 

jason.paury napisał(a):
Wy nam na to nie pozawalacie

I vice versa (patrz: wyżej wspomniane campienie). Jak mawiał główny bohater "Dnia świra"" i tak kur... do zaje....nia. Możemy sobie pogadać a i tak kazdy będzie robił swoje i już.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 14:54 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
o tym że samolot nie taksówka z której wyskakuje się na spadochronie nad flagą

Myślałem że jesteś mądrzejszy, f35b nie nadaje się do niczego innego - taka trumna latająca (może poza kampieniem działkiem).

Więc teraz pokój, dajcie sobie po :* i wracamy do gry. FFA bierze unlocki, "pr0" ( :lol: ) podstawki i gramy jak graliśmy. Więcej się nie przekonujemy bo i tak do niczego konstruktywnego to nie prowadzi.
Metz "fajnie się denerwuje" kiedy g36e go zabije 8).

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 15:11 

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
Więc teraz pokój, dajcie sobie po :* i wracamy do gry. FFA bierze unlocki, "pr0" ( ) podstawki i gramy jak graliśmy. Więcej się nie przekonujemy bo i tak do niczego konstruktywnego to nie prowadzi.

Otóż to! Szkoda klawiry żeby się tu przepychać.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 16:05 

No... I bardzo dobrze. Każdy ma własne zdanie a gra jest po to by czerpać z niej przyjemność. Więc każdy gra jak chce, przestrzegając jedynie zasad danego serwera. Koniec, kropka.
I proponuję zamknąć temat bo zrobiła się z tego jedna wielka kłótnia :?

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 22:43 

Naczytałem się i chyba straciłem czas.
Dla mnie sprawa jest prosta - skoro grasz, to znaczy, że Ci się podoba. Jeśli Ci się nie podoba - zostaw grę i zajmij się szydełkowaniem na przykład. To uspokaja i nie frustruje jak granie unlockami nie granie unlockami. Jeśli mam możliwość pewną w grze, to jej używam. Dała EA samolot - latam. Dała unlocka - gram nim. Jak nie podoba mi się latanie, nie latam, jak nie podoba mi się unlock, to nie używam. Gdy dostałem kicka za unlocka, bo nie przeczytałem wcześniej informacji o tym, to odczekałem i zalogowałem się i grałem bez unlocka.
Nikt nie każe jakimś tam pr0 (a kto to taki? Prezydent jakiś? VIP?), czy innym grać na serwerze, na którym są unlocki. Nie podoba się, to wio na inny serwer bez unlocków i tam się popisywać sztuczkami i stroić fochy.

P.S. Nie podoba się komuś, to może mnie ścigać i wyzywać. Nie po to wydałem kupę ciężko zarobionego szmalu na grę, by jakiś przemondrzalec dyktował mi co mam robić.

P.S.2 Gram dla zabawy.

EDIT: Patrzę, że to mój pierwszy post tutaj :D ale debiut... :?

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 08:12 

ZbiR napisał(a):
Naczytałem się i chyba straciłem czas.
Dla mnie sprawa jest prosta - skoro grasz, to znaczy, że Ci się podoba. Jeśli Ci się nie podoba - zostaw grę i zajmij się szydełkowaniem na przykład. To uspokaja i nie frustruje jak granie unlockami nie granie unlockami. Jeśli mam możliwość pewną w grze, to jej używam. Dała EA samolot - latam. Dała unlocka - gram nim. Jak nie podoba mi się latanie, nie latam, jak nie podoba mi się unlock, to nie używam. Gdy dostałem kicka za unlocka, bo nie przeczytałem wcześniej informacji o tym, to odczekałem i zalogowałem się i grałem bez unlocka.
Nikt nie każe jakimś tam pr0 (a kto to taki? Prezydent jakiś? VIP?), czy innym grać na serwerze, na którym są unlocki. Nie podoba się, to wio na inny serwer bez unlocków i tam się popisywać sztuczkami i stroić fochy.

P.S. Nie podoba się komuś, to może mnie ścigać i wyzywać. Nie po to wydałem kupę ciężko zarobionego szmalu na grę, by jakiś przemondrzalec dyktował mi co mam robić.

P.S.2 Gram dla zabawy.

EDIT: Patrzę, że to mój pierwszy post tutaj ale debiut...

I o to chodziło cały czas ale oczywiście panowie (a może panie) pro nie rozumieją tego. Ale widać że nie było to takie trudne dla osoby która wstawia tu pierwszego posta. Respect! Notabene imo zachód tak szybko został pokonany przez pana H. podczas IIWW bo właśnie podstawek uzywali, no a niemraszki unlocków :) To tak btw.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 13:08 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
Poromawiali byście raczej o tym, że jak ktoś prosi o podwiezienie to nigdy się nie zatrzymujecie, o tym, że gracie medykiem tylko dlatego, żeby leczyć siebie, a nie innych, o tym że zabijacie, żeby zagrać komuś broń/pojazd, o tym że atakujecie nieprzejmowalne flagi, o tym że zabieracie jedynego blackhawka tylko po to, żeby polecieć sobie do wrogiej bazy i zostawić go gdzieś na srodku pustyni, o tym że samolot nie taksówka z której wyskakuje się na spadochronie nad flagą.

Ekhm, dlaczego mówisz per Wy? Może Ty i tak robisz, reszta ludzi na serwerach na których gram jakoś potrafi zachować sie normalnie, no może prócz ludzi (przewaznie z pkm) ktorzy maja zbyt zakuty łeb zeby rzucić mi ammo kiedy o to prosze i owszem wtedy robie TK zeby miec czym strzelac.

Z tymi waszymi unlockami to jest jak z naszym wchodzeniem na spawny, nie dalej jak wczoraj na CQF. Jestem Mec'em, czekam minute, czekam 3 minuty a banda .... po drugiej stronie nikt nie rusza sie ze spawnów. Wystarczylo pare killi na spawnie, potem mały ownik na górce (dowiedzialem sie ze na górce tez nie mozna byc, pewno jakies ruchome piaski czy cos) i od razu sie serwer rozruszał a ja dostałem któregoś już z rzędu kicka :lol: . Teraz sie podnosi głos jaki ja nie dobry, jaki ja spawncamper a przepraszam co ja mam k**** robić? Patrzyć sie w ściane?

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 13:41 

Adasi napisał(a):
Teraz sie podnosi głos jaki ja nie dobry, jaki ja spawncamper a przepraszam co ja mam k**** robić? Patrzyć sie w ściane?

Patrz nawet w niebo albo w ziemie bylebyś robił to fair. Taka przyjemność campić na spawnach? Nie podoba się akcja na serwie to zmień. Mało innych jest?

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 13:55 

freyu napisał(a):
Patrz nawet w niebo albo w ziemie bylebyś robił to fair.

I to jest właśnie "Wasza" definicja dobrej zabawy na publikach. Dajmy sobie sokój z tą bezsensowną dysputą Adasi...

"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." Albert Einstein

Ostatnio edytowano 1 mar 2007, 13:56 przez jason.paury, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 13:55 

Co jest nie fair w campieniu? Przyjemność owszem, szczególnie z defi :lol:
Nie podoba mi sie akcja to mam zmienic, nie podoba Ci sie ze Cie jada na spawnie, opieprzaja za unlocki to sam zmień :] Mało innych jest ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2