ETCS Uncle Blues napisał(a):
Poromawiali byście raczej o tym, że jak ktoś prosi o podwiezienie to nigdy się nie zatrzymujecie, o tym, że gracie medykiem tylko dlatego, żeby leczyć siebie, a nie innych, o tym że zabijacie, żeby zagrać komuś broń/pojazd, o tym że atakujecie nieprzejmowalne flagi, o tym że zabieracie jedynego blackhawka tylko po to, żeby polecieć sobie do wrogiej bazy i zostawić go gdzieś na srodku pustyni, o tym że samolot nie taksówka z której wyskakuje się na spadochronie nad flagą.
Ekhm, dlaczego mówisz per Wy? Może Ty i tak robisz, reszta ludzi na serwerach na których gram jakoś potrafi zachować sie normalnie, no może prócz ludzi (przewaznie z pkm) ktorzy maja zbyt zakuty łeb zeby rzucić mi ammo kiedy o to prosze i owszem wtedy robie TK zeby miec czym strzelac.
Z tymi waszymi unlockami to jest jak z naszym wchodzeniem na spawny, nie dalej jak wczoraj na CQF. Jestem Mec'em, czekam minute, czekam 3 minuty a banda .... po drugiej stronie nikt nie rusza sie ze spawnów. Wystarczylo pare killi na spawnie, potem mały ownik na górce (dowiedzialem sie ze na górce tez nie mozna byc, pewno jakies ruchome piaski czy cos) i od razu sie serwer rozruszał a ja dostałem któregoś już z rzędu kicka

. Teraz sie podnosi głos jaki ja nie dobry, jaki ja spawncamper a przepraszam co ja mam k**** robić? Patrzyć sie w ściane?