No i jak wam się podoba? Czy coś was zaskoczyło w porównaniu z tym co prezentowało demo?
Ja powiem krótko - gra wymiata! Mapa z tamą rządzi! Statsy kopią tyłek!

:D:D
Dobra, to teraz trochę "dłużej". Też macie wrażenie, że pełna wersja chodzi jednak trochę gorzej na tych samych ustawieniach, co demo? Gorzej niewiele, ale odczuwalnie?
Co do mapy z tamą, opadła mi szczena

To miejsce nie dość, że jest niesamowicie zrobione, to jeszcze pozwala na tyle wariantów taktycznych, że głowa mała... A już totalnie wybałuszyłem oczy, kiedy zobaczyłem, jak kolesie zapinkalają helikopterami wewnątrz tych dupnych rur...

Normalnie masakra
Grałem wczoraj też w jedną miejską mapkę (trochę jeszcze potrwa zanim nazwy wejdą do głowy

). I od razu ważna informacja dla wszystkich, którzy mówili: "Eeech, nie będzie już takich fajnych assaultowych mapek, jak Berlin, czy Stalingrad". Błąd - będą i to jakie!
Jedyne poważne zastrzeżenie mam do oficjalnych europejskich serwerów rankingowych. Grałem wczoraj aż na trzech i wszędzie ping skakał tak niemiłosiernie, że momentami nie dało się grać - wahał się od 90-94 ms chwilami aż do 240 ms! Kiedy wcisnąłem TABa, cyferki z pingiem wariowały jak oszalałe u 80% graczy.
Aha - bug z błędnym wyświetlaniem koloru nicka wrogiego gracza nadal występuje

Miałem wczoraj taką sytuację, że widziałem przede mną na niebiesko gościa, który wcześniej mnie zabił, nawet przemknęło mi przez głowę, ze pewnie go Autobalance przerzucił - a koleś ni stąd ni zowąd wpakował mi serię i... żadnego teamkilla. Patrzę w TABa - i rzeczywiście, jest "u nich". Grrr...
No i zdarzył się też mosiek, w którego wpakowałem serię, po czym spokojnie odwrócił się i mnie kropnął. Najpierw myślałem, że to przez te lagi, ale potem sytuacja powtórzyła się z tym samym gościem. I najwyraźniej nie tylko mnie, bo niedługo później koleś wyleciał z serwera.
Stąd wniosek, że Punkbuster chyba jeszcze przysypia
OK, tyle ode mnie, chyba, że sobie coś jeszcze przypomnę, bo siedziałem do 3:00, a wstałem o 6:30...

I kawy jeszcze nie piłem...
To ide sobie zrobić - teraz wy!