Teraz jest 5 gru 2024, 04:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 cze 2005, 00:04 

Ależ powiew świeżości na scenie... wszędzie pełno nowych wymiataczy.. którzy leją starych wymiataczy.... i czasami miłe pogawędki na forum.. i miłe zachowania na serwerach.. mmm.. miodzio... ale pisze tutaj malutkie uwagi dla wszystkich "new" masterów bf2demo:

* Prosze.. zaklinam... i błagam... nie wsiadajcie do sprzętu, który w tym czasie ktoś sobie naprawia.... bo ktoś walczył sobie sprzętem, potem wysiada i naprawia.. a jakis gostek wsiada i odjezdza obsypując inżyniera piaskiem.. nie za miłe uczucie.. uwieżcie mi. Nie wiem jak w innych Waszych grach.. ale tutaj to jest szczyt lamerstwa... i taki apel.. o nie robienie tego... Dziękuje.

*To co sie dzieje na tym forum.. nie zawsze musi byc jasne dla "nowych". Jeżeli ktoś cos pisze.. to "nowi" nie zawsze muszą załapać kontekst.. i naprawde.. "starzy wyjadacze" bf i bf-v wcale nie naśmiewają się z Was - nowych, a jeżeli krytykują, to pewnie nie bezpodstawnie. I tak jak zwrócił uwagę kolega z g0.. wszyscy jesteśmy narazie 'nowicjuszami' w tej gierce.. bo ma ona (a właściwie jej demko) zaledwie kilka dni... i widzialem jak niejeden "new" zlał dupe gosciowi ze bf'a.. wiec naprawde.. niektore komentarze sa bezpodstawne.

Scena przeżywała niejeden powiew świeżości.. i pewnie ten nie jest ostatnim.. heh.. teraz już rozumiem co musieliście czuć gdy BF ukazał się w sklepach za 29.90 :lol: :lol: :lol:

Nie mogę doczekać się ustabilizowania sceny na nowym poziomie.. i ligi polskiej w BF2 :lol: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 09:26 

heh Calavero dalej czolgiem jezdzisz?? :D:D

PostNapisane: 15 cze 2005, 09:34 

calavero napisał(a):
* Prosze.. zaklinam... i błagam... nie wsiadajcie do sprzętu, który w tym czasie ktoś sobie naprawia.... bo ktoś walczył sobie sprzętem, potem wysiada i naprawia.. a jakis gostek wsiada i odjezdza obsypując inżyniera piaskiem.. nie za miłe uczucie.. uwieżcie mi. Nie wiem jak w innych Waszych grach.. ale tutaj to jest szczyt lamerstwa... i taki apel.. o nie robienie tego... Dziękuje.

Dodam że często kończy to się kickiem jeśli admin jest w pobliżu.
Recydywa - ban.

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 09:42 

Taki nowy klan na scenie myśle musi pograc minimum rok, zanim nwiąże konfrontacje na zblizonym poziomie za starymi klanami BFV, czy BF42. Wg mnie największym wyzwaniem jest opanowanie modelu strzelania. Pożniej opanowanie tych wszystkich symulatorów i poznanie kruczków gry, taktyk itp. Napewnoe bardzo ciekawie zapowiada sie walka w ladderze mlodych klanow, które wystarowały od zera. O wyrównaniu poziomów bedzie mozna powiedziec po przegramiu 1000 - 1500 godzin :).

PostNapisane: 15 cze 2005, 11:59 

calavero napisał(a):
i ligi polskiej w BF2

To nie jest zły pomysł - klanów już powstało i powstanie jeszcze mnóstwo! Choć do tej pory stworzenie Polskiej Ligi w grach z serii Battlefield było cholernie trudnym zadaniem, teraz może pójść dużo łatwiej.
Osobiście, choć klan ETCS grywa niemal wyłącznie for fun, bardzo czekam na polski ladderek i na pewno się doń włączymy, jak tylko powstanie.

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 12:01 
Moderator forum

juz pare razy przezywalismmy takie "powiewy swiezosci" przezyjemy i ten

PostNapisane: 15 cze 2005, 13:50 
Moderator forum

Piasecznik napisał(a):
Dodam że często kończy to się kickiem jeśli admin jest w pobliżu.
Recydywa - ban.

Jeśli to dobre słowo :? Ostatnio ludzi są lepsi. Naprawiałem czołg, podjechał TM rozwalił mi czołg po czym zabił mnie bo potrzebował mojego enga bo wsiadł do szołu medykiem :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 14:11 

moglo byc gorzej :P Zreszta w BF2 kazdy aktualnie jest nowy. Nie ublizajac zdolnoscia veteranom BFa to BF2 to juz inna gra zupelnie(sposob rozgrywki) Gracze chociazby americas army, doskonale sie tu odnajduja bez problemow(a wielu ich tu przybylo). Watpie by granie w poprzednie czesci sprawialo, ze nagle sie lepiej gra. Natomiast normy zachowan sa w kazdej grze online takie same. Wiec "powiew swiezosci" powinien byc w duzych " " :} bo bardziej dotyczy sceny jako spolecznosci niz gry.

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 14:11 

ostry troll

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 15:21 

Jac00s napisał(a):
ostry troll

Gratuluje 100 posta Jac00s. Trafia w sedno sprawy 8)

@Lailonn - nie tak do końca jest to zupełnie inny sposób rozgrywki... po 2 pomimo iż w bf2 każdy jest nowy, to jednak jest różnica pomiędzy "nowymi" z bf1942/dc/viet a NOWYMI. Widać to zarówno po wynikach jak i po zachowaniu (i to nie tylko na forum ale też na serwerze).

A tak swoją drogą.. jeżeli w to wątpisz... spójrz uważniej na wyniki gdy grasz wieczorem na polskich serwerach. Dziwnym przypadkiem jest to iż taki np. Pan Raklez ma wynik koło 200... garstka ludzi |FS| wynik koło 130.... a reszta kolo 30-40. Więc chyba lata spędzone przy BF1942 jednak dają nam jakąś tam przewage na starcie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 16:21 
Moderator forum

ale Raklez to emeryt i on ma juz na wstepie gratis 150 punktow

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 16:23 

Roznica tkwi w tym, ze "starsi" znaja sie z gry i potrafia lepiej wspoldzialac, ale to jest rzecz do nauczenia czyz nie? :P I pech chce, ze zazwyczja jak patrze na wyniki to wcale nie widze takich roznic. Szczerze to wydaje mi sie, ze ludzie ze sceny AA wiele namieszaja w planach BFiakow ;] Sam grywam w obie gry wiec efekt zmian bedzie dla mnie i tak pozytywny :P

Co do trolla to takie sytuacje jak zrobil tamten gosc sa norma chyba w BFie. Od kad czytuje to forum widizalem posty mowiace o takich zahcowaniach no iw grze sie z tym spotykalem. Zadna nowosc...niestety :/

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 16:44 

Lailonn napisał(a):
Roznica tkwi w tym, ze "starsi" znaja sie z gry i potrafia lepiej wspoldzialac, ale to jest rzecz do nauczenia czyz nie? :P I pech chce, ze zazwyczja jak patrze na wyniki to wcale nie widze takich roznic. Szczerze to wydaje mi sie, ze ludzie ze sceny AA wiele namieszaja w planach BFiakow ;] Sam grywam w obie gry wiec efekt zmian bedzie dla mnie i tak pozytywny :P

A w mojej ocenie AA, nie ma NIC wspolnego z BF2 i gracze Americasa wcale nie odnajduja sie lepiej w realiach modern combat przedstawionych w BF.
BF jest inny poczawszy od dostepnosci roznej masci sprzetu, poprzez system hitboxow, a skonczywszy na mozliwosci "podnoszenia" postrzelonych.
Faktem jest to, ze przy AA nie spedzilem wiele czasu i nie zamiezam tego zmieniac, a z checia "trace" godziny na granie w BF2.
Acha no i wracajac do sedna, ludze z AA naprawde wcale nie musza namiesac na scenie...

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 16:56 
Moderator forum

Poczekamy, zobaczymy. Scena BFa ma broń nasmarowaną i zapas skarpet na chłodne pustynne noce. Czekam z niecierpliwością na możliwość sprawdzenia się w walce z wszelkiej maści kombatantami AA, CS, Q3 itp.

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 16:56 

Jestem ciekawy jak sytuacja ulozy sie w ladderze polskim.. i gdzie wyladują nowe klany.. gdzie klany przeniesione z AA ;)... a gdzie |FS|, enclave, PRGK, SPQR, T.reserve, Wilda, KGW, EJW, g0, UKF...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2