Ależ powiew świeżości na scenie... wszędzie pełno nowych wymiataczy.. którzy leją starych wymiataczy.... i czasami miłe pogawędki na forum.. i miłe zachowania na serwerach.. mmm.. miodzio... ale pisze tutaj malutkie uwagi dla wszystkich "new" masterów bf2demo:
* Prosze.. zaklinam... i błagam...
nie wsiadajcie do sprzętu, który w tym czasie ktoś sobie naprawia.... bo ktoś walczył sobie sprzętem, potem wysiada i naprawia.. a jakis gostek wsiada i odjezdza obsypując inżyniera piaskiem.. nie za miłe uczucie.. uwieżcie mi. Nie wiem jak w innych Waszych grach.. ale tutaj to jest szczyt lamerstwa... i taki apel.. o nie robienie tego... Dziękuje.
*To co sie dzieje na tym forum.. nie zawsze musi byc jasne dla "nowych". Jeżeli ktoś cos pisze.. to "nowi" nie zawsze muszą załapać kontekst.. i naprawde.. "starzy wyjadacze" bf i bf-v wcale nie naśmiewają się z Was - nowych, a jeżeli krytykują, to pewnie nie bezpodstawnie. I tak jak zwrócił uwagę kolega z g0.. wszyscy jesteśmy narazie 'nowicjuszami' w tej gierce.. bo ma ona (a właściwie jej demko) zaledwie kilka dni... i widzialem jak niejeden "new" zlał dupe gosciowi ze bf'a.. wiec naprawde.. niektore komentarze sa bezpodstawne.
Scena przeżywała niejeden powiew świeżości.. i pewnie ten nie jest ostatnim.. heh.. teraz już rozumiem co musieliście czuć gdy BF ukazał się w sklepach za 29.90
Nie mogę doczekać się ustabilizowania sceny na nowym poziomie.. i ligi polskiej w BF2