Teraz jest 5 gru 2024, 04:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 cze 2005, 03:03 

Siemka!
Ogolnie chcialbym uslyszec zdanie kogos kto mial juz z tym do czynienia w nowym BF.
Najwieksza natomiast ciekawostka wydaje mi sie tekst zaczerpniety z polskiej strony EAgames : "Możliwość komunikacji głosowej za pomocą zestawów słuchawkowych USB." Czy to oznacza ze zwykle zestawy sluchawkowe (mini jack) bedziemy mogli sobie w tym wypadku podarowac ?? :/
Interesuje mnie tez co nasz polski dystrybutor wymodzil z tym "commander edition" i jakie to sluchaweczki beda tam dorzucane... hmmm, bo z tego co sie orientowalem to najtansze USB, np. Logitecha kosztuja powyzej 150zl !!
Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 03:29 
Moderator forum

Na normalnych słuchawkach się gra. USB to jakaś pomyłka.
VOIP działa fajnie - wycisza gre itd.
Headset zwykły wystarczy - więc koszt poniżej 30 PLN jeżeli nie zależy Ci na jakości.
Słuchawki dorzucane do gry, o ile mi wiadomo (opinia zasłyszana) będą kiepskiej jakości i niewygodne.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 08:12 

Ludzie, zanim zalozycie nowy topic, uzyjscie tego magicznego przycisku pomiedzy FAQ a UZYTKOWNICY....

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... 370#183370

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 09:45 

Qba, wydaje mi sie ze moj topic jest nieco inny i dotyczy roznych tematow... a co do zestawu sluchawkowego dolaczanego do gry to na podanym przez Ciebie poscie, w momencie kiedy to pisalem, nie bylo jeszcze o tym slowa...

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 11:03 

Zwykle sluchawki dzialaja normalnie ;] A jak chcesz kupic cos to nie polecam takich za 50zł Czesto wygladaja fajnie i sa czasem nawet wygodne ALE trwalosc to juz nie za bardzo ;/ wywalilem juz spora ilosc takowych z wielu firm i koniec zawsze taki sam: spalony glosniczek badz pourywane kabelki-a w lutowanie sie bawic nie bede :wink: Teraz mam sluchaweczki za 100zł (aktualnie 81zł) i pomimo paru upadniec na ziemie,paru szarpanin z kablami itp rzeczy dzialaj IDEALNIE i sa wygodne ;]

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2084

jesli chcesz :} Komentarze nagatywne olej bo jak mozna brac powaznie pod uwage zarzuty:
-"regulator z bateriami jest ciezki" - no a jaki ma byc? po wlozeniu maja baterie stracic na wadze? :D
-"baterie tez trzeba kupowac!" - no a co mieli dolaczyc ich zapas na cale zycie?
-nic samo w zyciu nie odpada :P
-"padly po 1.5 roku" no karty graficzne po pol roku juz sa stare i guzik warte a kupuje sie je za 2k zł to co dopiero sluchawki? :P zreszta ja mam i nic nie pada
-wygodne/nie wygodne to kwestia gustu/ksztaltu glowy i przyzwyczajenia. Sluchawki sie nosi a nie uzywa. Wszystko co sie nosi moze byc dla jednego wygodne a dla innego nie i nie jest to wina sluchawek
-"po dluzszym czasie jest mokro" miewalem sesje po 12h bez przerwy i nie narzekalem.

mam nadzieje, ze cosik pomoglem :p

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 12:28 

fajne słuchaweczki niepowiem.
ja tam używam wierzy ;p
a na słuchawkach ma tsa i wszystko łądnie gra:] (wierze mam na usb i dlatego moge meic tak podzielone)
a słuchawki mam ze sklepu za 30 zł

odp do postu nizej: co ci się niepodoba?

Ostatnio edytowano 16 cze 2005, 13:10 przez Vesp3r, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 12:47 
Moderator forum

NIe wytrzymam....
Powyzszy post powienien byc gdzies przyklejony ku przestrodze innych...Zle sie dzieje ojjj zle sie dzieje...

Ostatnio edytowano 16 cze 2005, 13:03 przez Garet, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 12:49 
Oldboy Battlefield.pl

Co do słuchawek to kilka dni temu kupiłem to > CLICK
Jak dla mnie pełen wyypasss...

Jak bawić się w słuchawki to już w coś lepszego, bo naprawdę jakość wykonania jest dużo lepsza (oczywiście nie mówię o firmach typu Senheiser, bo to już jest kosmos cenowy)...

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 12:55 

Hahaha sam kupilem te sluchawki i po wyrzuceniu ich do smieci napisalem swoj jedyny komentarz w komputroniku. Zenada zeby takie sluchawki za taka cene byly takim badziewem!

A jesli juz cytujesz cos Lailonn to cytuj w calym kontekscie a nie jakies urywki:

"Wlacznik bassow z bateriami jest dosyc ciezki i powoduje skrecanie sie kabla co u mnie doprowadzilo do zniszczenia cienkich kabelkow przy jack'ach i niestety sluchawki wyladowaly na smietniku."

Mam teraz sluchawki za 4 dychy i jest luz, nie jest to rekord swiata ale na razie dzialaja i jak wyladuja w smeitniku to nei bedzie wielkiej straty.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 12:56 

Garet napisał(a):
NIe wytrzymam....
Powyrzszy post powienien byc gdzies przyklejony ku przestrodze innych...Zle sie dzieje ojjj zle sie dzieje...

Tylko spokojnie, bo juz na Ciebie przeskakuje :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 12:59 

Spoko, Trigg, to tylko Lailonn... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 13:01 

Trigg jakbys zuzyl tyle sluchawek po 50zl co ja to bys zauwazyl, ze lepiej kupic 1 dobre niz 3 skopane ;] Co do skrecania kabla. Nie wiem ja ktwoj model ale moj ma przy wlaczniku uchwyt. W czasie gry przypinam do spodni i nic sie nie skreca...A wlacznik basow nie jest ciezki bo jest zle zrobiony lecz bo sa tam baterie a to juz jest we wszystkich sluchawkach a nie tylko tym modelu. Nie ma technologi, ktora by sprawila, ze po wlozeniu bateri beda lzejsze ;]

Wybacz ale ktos kto po zjechaniu 1 sprzetu wyciaga wniosek "lepiej kupic wiecej a slabe niz malo a dobre" nie jest dla mnie godnym zaufania opiniodawca. Zreszta te sluchawki maja wiecej pozytywow(jeszcze zza czasow gdy byly po 100zl) niz negatywow(gdy juz byly po 81) dziwne?

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 13:05 

Dobra bez komentarza, zainteresowani sami wyciagna wnioski :lol:

Tylko male pytanie ile musialbym zniszczyc tych sluchawek zeby wydac negatywna opinie? :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 13:05 
Moderator forum

Omg..dawno mi sie taki byk nie trafil...moze rzeczywiscie na mnie juz przechodzi...

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 13:12 

trigg przekrecasz kota ogonem. Ja nie mowie, ze nie masz prawa uznac ich za zle-twoja wola skoro je kupiles i cie zawiodly. Ale ja oceniam je pod katem wszystkie co mialem/widzialem a nie "bo sie skrecal kabel" Nie uwazasz, ze stwierdzenie "bylo ciezkie(nie zauwazylem mocowania do paska/spodni?)i sie wyginal kabel" jest lekko smieszne? Kabel jest tak zrobiony, ze ma sie wyginac no bo co ma byc sztywny jak slup? :P wiem, ze sie czepiam slowka ale co tam :D Wszystkie "regulatory" na baterie sa ciezkie wiec potencjalnie wszystkie wyginaja kabel(choc wlasciwie powinno prostowac bo sila ciezkosci ciagnie w dol)

Wydaje mi sie, ze czytajac moj post pomyslales "o jakis lamer komentuje" (choc staz masz nie wiele dluzszy niz moj ;]) nie zastanawiajac sie iz moze ten ktos zjazdal po parze sluchawek na miech/dwa przez pare lat i faktycznie nie jedno juz widzial...Ale to standardowy problem ludzi czujacych sie veteranem :P i mnie tez dotyczy (choc nie w bf bo tu gram pol roku dopiero) :/

Ostatnio edytowano 16 cze 2005, 13:16 przez Lailonn, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2