Zwykle sluchawki dzialaja normalnie ;] A jak chcesz kupic cos to nie polecam takich za 50zł Czesto wygladaja fajnie i sa czasem nawet wygodne ALE trwalosc to juz nie za bardzo ;/ wywalilem juz spora ilosc takowych z wielu firm i koniec zawsze taki sam: spalony glosniczek badz pourywane kabelki-a w lutowanie sie bawic nie bede

Teraz mam sluchaweczki za 100zł (aktualnie 81zł) i pomimo paru upadniec na ziemie,paru szarpanin z kablami itp rzeczy dzialaj IDEALNIE i sa wygodne ;]
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2084
jesli chcesz :} Komentarze nagatywne olej bo jak mozna brac powaznie pod uwage zarzuty:
-"regulator z bateriami jest ciezki" - no a jaki ma byc? po wlozeniu maja baterie stracic na wadze?
-"baterie tez trzeba kupowac!" - no a co mieli dolaczyc ich zapas na cale zycie?
-nic samo w zyciu nie odpada
-"padly po 1.5 roku" no karty graficzne po pol roku juz sa stare i guzik warte a kupuje sie je za 2k zł to co dopiero sluchawki?

zreszta ja mam i nic nie pada
-wygodne/nie wygodne to kwestia gustu/ksztaltu glowy i przyzwyczajenia. Sluchawki sie nosi a nie uzywa. Wszystko co sie nosi moze byc dla jednego wygodne a dla innego nie i nie jest to wina sluchawek
-"po dluzszym czasie jest mokro" miewalem sesje po 12h bez przerwy i nie narzekalem.
mam nadzieje, ze cosik pomoglem :p