Witam
Z góry przepraszam ze zakladam nowy temat, bo wiem ze moglbym o tym napisac do admina, ale to juz przechodzi ludzkie pojecie.
Przejdzmy do rzeczy - o 22.00 dzisiejszego dnia wszedlem wraz z paroma kumplami na Aster aby milo spedzic ostatni wolny wieczor w tym tygodniu i co zastaje?!
Wchodze do samolotu ruszam i....zostales ukarany za zabicie kolegi, to samo 2 raz. Domyslilem sie o co chodzi i poscilem glosowanie, ktore jak 99% nie zdalo egzaminu - gracz
[PDS] Qbek_PL zostaje w grze. Postanowilem ponownie wsiasc do samolotu rozgladajac sie czy nie ma tego (sorry) debila. Nie ma wiec ruszam, a tu nagle zza budki wybiega pan Qbek i KICK.
Poraz pierwszy raz ktos doprowadzil mnie w Battlefieldzie do białej gorączki. W ciagu trwania rundy spostrzeglem ze z tego samego powodu zostal kickiniety Partyzant i jeszcze ktos, niestety nicka nie pamietam.
Zaczyna sie Fushe Pass. Mysle ze bede mial spokoj, ależ skad! Pan Qbek strzela do mnie z granatnika, i karze gdy przyhaczam go gdy startuje. Nie wytrzymalem i powiedzialem Groszkowi_PL aby go zabil i go ode mnie pozdrowil. Zrobil to po czym zostal kickiety. (Big :* dla Groszka). Bez Groszka w ekipie gramy dalej z Repulsem., ktory wssiada do helikoptera, ale nie moze ruszyc bo Qbek sie mu na szybie rozlozyl...podnosi sie kawalek i helikopter bezwaldnie opada - KICK, a pan Qbek radosnie sie smieje.
Wiem, ze moglem tym napisac adminowi a nawet Kasi z Brawo.pl, ale prosze was zebyscie starali sie go najbardziej tepic - skoro on psuje zabawe nam to czemu my nie mamy zepsuje jej jemu. Prosilbym o bana dla tego pana. Powyzej opisana sytuacje sa w stanie potwierdzic Repuls z FSPQR oraz Groszek_PL. Przypominam ze koles byl juz oskarzany o te rzeczy w temacie "co was najbardzie wkurza w bf2"
Dla dowodu mam pare screenow
Pan Qbek stoi pod moim samolotem
Zgadnijcie gdzie byl 3sekundy pozniej
I tu naczyna wbiegac pod samolot
Tu poraz 'n' zostaje ukarany
I tu screen pokazujacy najlepiej jego zachowanie "Repuls ty glupi deklu" i zawisniecie na szybie helikoptera
TĘMPCIE GO GDZIE POPADNIE