Teraz jest 4 mar 2025, 09:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 paź 2005, 00:10 

Witam
Z góry przepraszam ze zakladam nowy temat, bo wiem ze moglbym o tym napisac do admina, ale to juz przechodzi ludzkie pojecie.

Przejdzmy do rzeczy - o 22.00 dzisiejszego dnia wszedlem wraz z paroma kumplami na Aster aby milo spedzic ostatni wolny wieczor w tym tygodniu i co zastaje?!

Wchodze do samolotu ruszam i....zostales ukarany za zabicie kolegi, to samo 2 raz. Domyslilem sie o co chodzi i poscilem glosowanie, ktore jak 99% nie zdalo egzaminu - gracz [PDS] Qbek_PL zostaje w grze. Postanowilem ponownie wsiasc do samolotu rozgladajac sie czy nie ma tego (sorry) debila. Nie ma wiec ruszam, a tu nagle zza budki wybiega pan Qbek i KICK.
Poraz pierwszy raz ktos doprowadzil mnie w Battlefieldzie do białej gorączki. W ciagu trwania rundy spostrzeglem ze z tego samego powodu zostal kickiniety Partyzant i jeszcze ktos, niestety nicka nie pamietam.

Zaczyna sie Fushe Pass. Mysle ze bede mial spokoj, ależ skad! Pan Qbek strzela do mnie z granatnika, i karze gdy przyhaczam go gdy startuje. Nie wytrzymalem i powiedzialem Groszkowi_PL aby go zabil i go ode mnie pozdrowil. Zrobil to po czym zostal kickiety. (Big :* dla Groszka). Bez Groszka w ekipie gramy dalej z Repulsem., ktory wssiada do helikoptera, ale nie moze ruszyc bo Qbek sie mu na szybie rozlozyl...podnosi sie kawalek i helikopter bezwaldnie opada - KICK, a pan Qbek radosnie sie smieje.

Wiem, ze moglem tym napisac adminowi a nawet Kasi z Brawo.pl, ale prosze was zebyscie starali sie go najbardziej tepic - skoro on psuje zabawe nam to czemu my nie mamy zepsuje jej jemu. Prosilbym o bana dla tego pana. Powyzej opisana sytuacje sa w stanie potwierdzic Repuls z FSPQR oraz Groszek_PL. Przypominam ze koles byl juz oskarzany o te rzeczy w temacie "co was najbardzie wkurza w bf2"
Dla dowodu mam pare screenow

Pan Qbek stoi pod moim samolotem
Obrazek
Zgadnijcie gdzie byl 3sekundy pozniej
Obrazek
I tu naczyna wbiegac pod samolot
Obrazek
Tu poraz 'n' zostaje ukarany
Obrazek
I tu screen pokazujacy najlepiej jego zachowanie "Repuls ty glupi deklu" i zawisniecie na szybie helikoptera
Obrazek
Obrazek

TĘMPCIE GO GDZIE POPADNIE

:(

Ostatnio edytowano 16 paź 2005, 00:14 przez robal, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 00:14 

Dzisiaj gralem z tymi panami z klanu [PDS] :roll: Przy probie startu samolotem wbiegali mi pod kola przez co ich rozjezdzalem i oczywiscie "zostales ukarany za zabicie kolegi" :roll: Klan idiotow :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 00:21 

mowilem juz od dawna zeby go zbanowac, ale admini nie reaguja, niezrownowazony 13 latek mysli ze jest najlepszy, i wszystkich wqrwia na okolo, i nie bez powodu napisalem ze jego nick pewnie zgadza sie z nim czyli : pusty w srodku, a ucho ma zeby bylo gdzie wsadzac...

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 00:27 

Dobre maniak :D BAN HIM !! BURN A LOOSER !!!

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 00:33 

Zgadzam sie z Tobą w 100-u procentach Robal. Ja kiedyś myślałem, że Qbek jest spoko gość. Ale gdy troche pograłem stwierdziłem, że to zwykły dzieciak (bo tak sie zachowuje), który czerpie przyjemność tylko z tego, że zepsuje komuś zabawe. Chciałby mieć wszystkie pojazdy, wszystkie fragi dla siebie... Pare dni temu (nie pamietam dokładnie daty) zdarzyło mi sie podobnie, (ale bez kicka) wsiadłem pierwszy do samolotu (żeby było śmieszniej tez na Wake Island) i nagle slysze: "ej Falcon ja chce myśliwca" (czy coś w tym stylu, w kazdym razie sens ten sam...)...a zaraz po tym "ja Ci nie zejde" i oczywiście jak daun stoi na środku pasa...i co zrobiłem?? (nie nie moi drodzy...na pewno nie ustąpiłem :P ) wystartowałem, zabiłem pana Qbka, a on mnie ukarał...mało tego zaraz po tym założył inny, zablokowany team i zaprosił wszystkich swoich kumpli z PDS do tego składu...no ale co tu dużo gadać...są żołnierze i nooby. Sorry Qbek że to mówie...ale sam wiesz, że tak było wiec nie próbuj sie tłumaczyć, lepiej poświęć ten czas na zmiane swojego postępowania wobec współtowarzyszy.

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 00:36 

ahh i jeszcze sobie przypominam 1 fajne zdarzenie :) jak kolega z PRGK, a mianowicie ZWIREK (jesli blad w nicku to przepraszam) rozszyfrowal nazwe [PDS] - otoz znaczy ona tyle co : pederasci dobrze ssa (lub ssaja) :>

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 00:39 

Domino napisał(a):
Dzisiaj gralem z tymi panami z klanu [PDS] :roll: Przy probie startu samolotem wbiegali mi pod kola przez co ich rozjezdzalem i oczywiscie "zostales ukarany za zabicie kolegi" :roll: Klan idiotow :evil:

Tez pare razy dał mi punisha gracz z klanu [PDS] (xywy nie pamietam). :? Punisha za byle co, potrącenie APC lub jeepem.

A co do Qbka to gralem z nim kilka razy w teamie i nie zauważyłem, żeby coś "odstawiał".

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 00:56 

No wszystko jest świetnie jak sie wpadnie na serwer i wejdzie do squadu z fajnymi ludzmi tak jak dzis o 24 na Gulf Of Oman na ASTERZE.(kto grał ze mna, ten zrozumie) Ale panowie z klanu PDS są jacy inni np. kiedys wsiadam do samolotu startuje........buch punish:| okazalo sie ze qbek lezal pod moim samolotem tak kilka razy raz po raz:/ Jeśli chcemy żeby nam grało się przyjemnie a nie psuc sobie nastroj bo ktos specjalnie dziala zebysmy dostali punkty ujemne bo je tego nie rozumiem w jakim celu on to robi.
To jedynym wyjsciem jest danie BANA bo inaczej chyba nie zrozumie. Przykre ale prawdziwe

OVER & OUT

PS.jeśli cosik pokręciłem to sorki troche jest pozno;);) ale jak co to jutro poprawie;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 01:21 

A może Qbek myśli że ta gra polega na leżeniu na pasie startowym i trzeba mu tylko wytłumaczyć :lol: Pierwszy raz to mówie bo zawsze staram się człowieka zroumieć ale BAN mu się należy choćby ze względu na to że robi takie rzeczy pod tagiem kalnu czyli reszty [PSD] też to dotyczy. A szkoda bo nawet weszłem do timu PSD żeby zobaczyć co to za goście i widać było sporo potencjału - ale cóż albo się gra albo się leży na pasie startowym.
Powim ci Qbek jedno - Psujesz opinię sobie i swoim kolegom. Większego durnia dawno nie widziałem. BAN. BAN. BAN.

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 01:56 

cholera, a myslalem ze w Bf2 nie bedzie noobkow ;/ przykro mi panowie. Cholera ze tacy ludzie graja, przeciez to trzeba byc ułomnym zeby czerpac radosc z utrudniania zycia innym. jeszcze raz moje kondolencje (btw. wiecej jest takich lolkow na scenie Bf2?)

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 02:03 

Oj cała masa..dzisiaj spotkałem się z zagranicznym klanem o podobnym podejsciu do gry...jeden zagorzały pilot nie dawał się nikomu zblirzyc do samolotu..a jeśli sie komuś udało przed nim wsiąśc to wysadzał albo zastawiał droge...Z BF2 i tak nie jest źle..AA pod tym względem to tragedia o cheaterach nie wspomne..więc jak narazie nie ma co panikowac.. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 02:22 

Zgadzam się. Jestem ZA BANEM. Byłem wczoraj świadkiem tych zajść. Niech ktoś wreszcie ruszy dupę i go zbanuje na polskich serwach po kolei. Pozdrowienia.

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 08:22 

A ban teraz chyba na CD-KEY jest, czyz nie? Qbka mozna sie pozbyc raz na zawsze, pod kazda postacia :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 09:31 

alCatraz napisał(a):
A co do Qbka to gralem z nim kilka razy w teamie i nie zauważyłem, żeby coś "odstawiał".

widocznie za malo z nim grasz
btw; mam dziwne odczucie, ze pana (?) Qbka malo kto lubi :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 10:00 

ja w Vietnamie nie mam takich problemow, chociaz mam wrazenie ze ludize teraz graja duzo gorzej niz w czasie jego swietnosci :roll:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2