Teraz jest 4 mar 2025, 14:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 lut 2006, 16:25 

Szukalem takiego tematu i nic nie znalazlem ;)

Ja mialem jedna ciekawa akcje ostatnio. Gralem jako sniper MEC'ow, i USMC wlasnie przejmowalo stacje TV, no to ja pobieglem tam, wchodze po drabinie do flagi, a tam 2x USMC wojakow lezy prosto skirowanych do drzwi (nie spodziewali sie ze ktos moze po drabinie wejsc;]), no to ja podczolgaem sie do jednego i PAC go nozem w tylek, nagle ten "medic", wiec drugi sie obejrzal do tylu i dostal nozem miedzy oczy. W tym samym czasie w drzwiach pojawil sie trzeci USMC, rzucil granata, to ja szybko gogogo w strone drzwi i zakampilem w koncie sciany. Koles wbiegl, myslal chyba ze ucieklem, i dostal z pistola seryjke, ale ze nie zginal, to oddal mi seryjka i zwial w strone schodow, a ja go tam juz dopadlem ;D

W sumie niezle mi sie fuksnelo ale niezly "klimat" sie zrobil ;]

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 16:35 
Moderator forum

Zuaw_Smierci napisał(a):
Szukalem takiego tematu i nic nie znalazlem

To coś słabo szukałeś bo był takie temat. Na kilka stron :) Poszukaj dokładniej :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 16:52 

Dobrych akcji bylo wiele np.
raz z graczem z Gromu z tego co pamietam
na bagnach,on szturmowiec ja medyk
on nie trafil granatnikiem ja go z karabinu zaczynam nakladac to on mi flesha to ja apteczka i sie lecze.flesz zgasl to on zmow mi granatnik.znow pudlo no to karabiny,pozniej pistols do zera i w koncu spar na noze:)
najtrudniejsze 2ptk w mojej karierze:) choc podobnych akcji mialem wiele ale ta nalepiej wspominam.
nawet podczas meczu z klanowcami mialem dwa razy taka sama sytuacje

mega akcja kamikaze:
znow bagna i stary system BH ,6 chlopa nabiaja stasty.nie wnikajmy kto to byl :D
to ja 4 C4 na krowe i dawaj za nimi.wlecialem pod nich wyskoczylem otworzylem spadochron i BOOM 12ptk.ale fuckowali:)

i ostatnia akcja bo zanudzam:)
stacja TV gralem mechanikiem i zawsze jak sie dostalem w to miejsce lecialem pod flate.tym razem postanowilem sprawdzic dach.ja ci wlatuje a tam 6 chlopa plecami do mnie.dwoch z shotguna oczywiscie zaczalem robic zajaczka gdy nagle sie smiglo pojawilo i dwoch wlazlo no to ja im mine.a ze chcieli mnie ogonem prasnac to mina BOOM ,ja i tak zginalem chwile wczesniej wiec znow 12czystych ptk.

teraz przez usuniecie zajaczkow takie akcje nie sa juz mozliwe :(

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 17:04 

Dobra akcja. Dodam swoje przeżycie ja miałem natomiast bardzo szybkom akcie nietrwającą nawet 1minuty. Byłem grenadierem i jako ze ta postać głównie jest do niszczenia pojazdów wroga, bo z piechotą na daleką odległość to można szczekać z tej strzelby to tak samo jak rzucać w nich kamieniami, a wiec podbiegłem czterech cwaniaczków i tak zaimprowizowałem, że pierwszy dostał z rury, kolejnych dwóch zaczęło biec w moja stronę jeden za drugim (jak kaczki w rzędzie) oczywiście był to już była bliska odległość to wsypałem w nich cały magazynek i przy takiej sile ognia z tej strzelby pociski zaczęły przechodzić przez jednego i wsypywały się w drugiego wiec po tym wszystkim zostało mi zero naboi w Magazynku. Pochwali leci na mnie czwarty koleś a zanim się strzelba załaduje to już będzie pomnie, wiec szybko na pistolecik, kilka uników i wpakowałem w niego cały magazynek i tak rozwiązałem swój problem.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 18:21 

też się dopiszę

miałem dwie takie niekonwencjonalne akcje ze jak o nich mysle to do dzisiś poprawia mi się humor :P

1)
Operation Clean Sweap, USMC
przejelismy pierwszą flagę, widząc że się Su rozbiło wskakuje w jeepka (tego z full obrotowym KeMem) i pedzę na lotnisko aby przechwycić samolot. W momencie gdy podtoczyłem się pod hangar już obu MECowskich pilotów wskoczyło do maszyny więc szybko na ganera wskakuję i po kilku sekundach mam +4 pkt, poczym spowrotem za kółko i aby niedać się zaskoczyć (no bo wiadomo - zaraz się zespawnują spowrotem) robię kółka dookoła hangaru, po chwili znowu to samo - wpadam jeepem na pas startowy i widzę że byli szybsi -> KM -> +4 pkt (:P). W tym momencie słuszę silnik szyłki która się toczy na pas w moją stronę, wskakuję znów za kołko i uciekam przed p-lotką robiąć spore kołko dookoła lotniska (za połotami) i znów wpadam do hangaru na czas aby skosić wytaczający się już samolot (po raz kolejny +4pkt :P)
potem niestety "szyłkaż" był już na tyle inteligętny by zatrzymać się na pasie startowym zamiast mnie gonić więc skapitulowałem (brak ekwipunku ppanc) i oddaliłem w stronę flagi

2)
Wake Island, PLA
pierwsza baza na południowej odnodze została przjęta więc docieram aby ją odbić - wybiegam od strony morza i wypadam zza połudiowej chatki w kształcie L na około 4 amerykańców - jeden dostaje z G36C - w tym momencie pozostali się odwracają domnie a ja uciekam za chatkę
ponieważ wiem że mnie gonią do wskakuje w to wgłębienie z boku chatki "ala drzwi" i udaję że mnie niema (lol) i faktycznie - wszyscy trzej przebiegli obok mysląc że okrążyłem budynek - posyłam ostatniemu serię w plec i znów wskakuję do mojej kryjówki (na stojaka bo inaczej by mi łepek wystawał :P ) i ponownie mijają mnie kolesie - puszczam pierwszego, drugi dostaje magazynek w twarz, poczym rzucam się w pogoń za pierwszym i kolejny frag na koncie
niestety zabawa trwała na tyle długo aby się respawnowali wiec po jeszcze chwilowym kluczeniu za domkami z drugiej strony i piątym fragu ostatecznie mnie dopadli (ciekawe czy komander im UAV podesłał ? :P)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 10:14 

Mnie ucieszyła wczorajsza akcja zestrzelenia myśliwca który nas atakował z TV w heli (heli od niedawna próbuję latać to i uśmiech większy) i co ciekawe gość się nam bardzo nauprzykszał - ale potem jakby ucichło czyżby wstyd się mu zrobiło... - mapa Gulf my byliśmy w MEC

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 12:39 

Tu kontynujcie swoje wywody:

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... psze+akcje

Strefa czasowa: UTC + 2