też się dopiszę
miałem dwie takie niekonwencjonalne akcje ze jak o nich mysle to do dzisiś poprawia mi się humor
1)
Operation Clean Sweap, USMC
przejelismy pierwszą flagę, widząc że się Su rozbiło wskakuje w jeepka (tego z full obrotowym KeMem) i pedzę na lotnisko aby przechwycić samolot. W momencie gdy podtoczyłem się pod hangar już obu MECowskich pilotów wskoczyło do maszyny więc szybko na ganera wskakuję i po kilku sekundach mam +4 pkt, poczym spowrotem za kółko i aby niedać się zaskoczyć (no bo wiadomo - zaraz się zespawnują spowrotem) robię kółka dookoła hangaru, po chwili znowu to samo - wpadam jeepem na pas startowy i widzę że byli szybsi -> KM -> +4 pkt (:P). W tym momencie słuszę silnik szyłki która się toczy na pas w moją stronę, wskakuję znów za kołko i uciekam przed p-lotką robiąć spore kołko dookoła lotniska (za połotami) i znów wpadam do hangaru na czas aby skosić wytaczający się już samolot (po raz kolejny +4pkt

)
potem niestety "szyłkaż" był już na tyle inteligętny by zatrzymać się na pasie startowym zamiast mnie gonić więc skapitulowałem (brak ekwipunku ppanc) i oddaliłem w stronę flagi
2)
Wake Island, PLA
pierwsza baza na południowej odnodze została przjęta więc docieram aby ją odbić - wybiegam od strony morza i wypadam zza połudiowej chatki w kształcie L na około 4 amerykańców - jeden dostaje z G36C - w tym momencie pozostali się odwracają domnie a ja uciekam za chatkę
ponieważ wiem że mnie gonią do wskakuje w to wgłębienie z boku chatki "ala drzwi" i udaję że mnie niema (lol) i faktycznie - wszyscy trzej przebiegli obok mysląc że okrążyłem budynek - posyłam ostatniemu serię w plec i znów wskakuję do mojej kryjówki (na stojaka bo inaczej by mi łepek wystawał

) i ponownie mijają mnie kolesie - puszczam pierwszego, drugi dostaje magazynek w twarz, poczym rzucam się w pogoń za pierwszym i kolejny frag na koncie
niestety zabawa trwała na tyle długo aby się respawnowali wiec po jeszcze chwilowym kluczeniu za domkami z drugiej strony i piątym fragu ostatecznie mnie dopadli (ciekawe czy komander im UAV podesłał ?

)