Czesc wszystkim.
Chcialbym cos pokazac i oznajmic na forum polskiego BF2 odnosnie meczu *TnT* vs =BB=
Do meczu doszlo dzisiaj o 21:00, pierwsza runda zakonczyla sie na korzysc *TnT* 93-0, druga natomiast 89-0 (wzielismy wszystkie flagi). Po tej mapie zostal zaladowany Jalalabad, podczas pierwszej rundy zostala wlaczona Pausa poniewaz =BB= Wintermute stracil polaczenie z serverem w tym samym czasie mialem tel z domu (jako ze nie mieszkam w Polsce, jest to wazna rzecz dla mnie) wiec napisalem na servie "dajcie mi 2 min bo stray dzwoni", mila to byc informacja dla moich klanowiczow. Po tym wlasnie nastapilo nieokielznane wychodzenie graczy klanu =BB= gdzie mecz byl w trakcie trwania (czekalismy na =BB= wintermute az sie poloczy spowrotem)!!! OK na servie pozostali wszyscy gracze Z *TnT* i jeden gracz z =BB= (kidrock), ktory musial sie wstydzic za reszte swojego klanu, ale jako prawdziwy zolnierz zachowal swoj honor piszac "pi erd ole ich wszystkich sam bede gral przeciwko Wam!!!". Naprawde postawa godna ProGamera!! Ale dazac do sedna sprawy chcialem przytoczyc slowa z jednego zawodnika z =BB= clanu mianowicie =BB= Raccoon, ktory pisze tak o calej tej sytuacji zwiazanej z naszym dzisiejszym meczem:
=BB=jarrot: tERAZ SIE DOWIEMY : RACCOON PISZ ...:
=BB=Raccoon:
tNt JE BA na dzieciarnia,
ku rwa zenada, "dajcie mi 2 min bo stary dzwoni "
=BB=Raccoon:
c h u j mnie to obchodzi
p ie rd olo ny 14 latku
=BB=Raccoon: jak bys mial wiecej niz 15 lat to
wyruchalbym cie w dupe chyba za to ale sory za
=BB=Raccoon: pedofilie siedziec nie pojde , zadna strata i tak cie
stary cweli ,
=BB=Raccoon: nauczcie sie zasad sparowania w bf2
skretyniale dziciece nooby(lol
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
) a potem dopiero grajcie
dobra wiecej nie.....
I natym sie konczy jego wypowiedz. Wiadomosc zostala usunieta z ich strony po tym jak napisalem kilka slow. Nie mam 14 lat tylko 25 wiec dla mnie jest to poprostu niedorozwoj umyslowy.
Dla mnie ktos taki jest skonczony!!!!
Zapraszam rowniez o wglad w nasze komentarze na
http://www.tnt-clan.pl/index.php?file=W ... l&war_id=2
Bardzo prosze o jakas interwencje w tej sprawie, lub chociaz delikatnie mowiac Bany dla tego delikwenta!
Pozdrawiam wszystkich graczy BF2
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)