Teraz jest 27 lis 2024, 08:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 lut 2007, 23:49 

Czesc wszystkim.
Chcialbym cos pokazac i oznajmic na forum polskiego BF2 odnosnie meczu *TnT* vs =BB=
Do meczu doszlo dzisiaj o 21:00, pierwsza runda zakonczyla sie na korzysc *TnT* 93-0, druga natomiast 89-0 (wzielismy wszystkie flagi). Po tej mapie zostal zaladowany Jalalabad, podczas pierwszej rundy zostala wlaczona Pausa poniewaz =BB= Wintermute stracil polaczenie z serverem w tym samym czasie mialem tel z domu (jako ze nie mieszkam w Polsce, jest to wazna rzecz dla mnie) wiec napisalem na servie "dajcie mi 2 min bo stray dzwoni", mila to byc informacja dla moich klanowiczow. Po tym wlasnie nastapilo nieokielznane wychodzenie graczy klanu =BB= gdzie mecz byl w trakcie trwania (czekalismy na =BB= wintermute az sie poloczy spowrotem)!!! OK na servie pozostali wszyscy gracze Z *TnT* i jeden gracz z =BB= (kidrock), ktory musial sie wstydzic za reszte swojego klanu, ale jako prawdziwy zolnierz zachowal swoj honor piszac "pi erd ole ich wszystkich sam bede gral przeciwko Wam!!!". Naprawde postawa godna ProGamera!! Ale dazac do sedna sprawy chcialem przytoczyc slowa z jednego zawodnika z =BB= clanu mianowicie =BB= Raccoon, ktory pisze tak o calej tej sytuacji zwiazanej z naszym dzisiejszym meczem:

=BB=jarrot: tERAZ SIE DOWIEMY : RACCOON PISZ ...:
=BB=Raccoon: tNt JE BA na dzieciarnia, ku rwa zenada, "dajcie mi 2 min bo stary dzwoni "
=BB=Raccoon: c h u j mnie to obchodzi p ie rd olo ny 14 latku
=BB=Raccoon: jak bys mial wiecej niz 15 lat to wyruchalbym cie w dupe chyba za to ale sory za
=BB=Raccoon: pedofilie siedziec nie pojde , zadna strata i tak cie stary cweli ,
=BB=Raccoon: nauczcie sie zasad sparowania w bf2 skretyniale dziciece nooby(lol :)) a potem dopiero grajcie
dobra wiecej nie.....

I natym sie konczy jego wypowiedz. Wiadomosc zostala usunieta z ich strony po tym jak napisalem kilka slow. Nie mam 14 lat tylko 25 wiec dla mnie jest to poprostu niedorozwoj umyslowy.

Dla mnie ktos taki jest skonczony!!!!

Zapraszam rowniez o wglad w nasze komentarze na http://www.tnt-clan.pl/index.php?file=W ... l&war_id=2

Bardzo prosze o jakas interwencje w tej sprawie, lub chociaz delikatnie mowiac Bany dla tego delikwenta!

Pozdrawiam wszystkich graczy BF2 :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 23:59 

Gram cos z dwa miesiace i juz zdazylem przywyknac do przyglopowatych tekstow 12-16,17 latkow. Za duzo dzieci gra w ta gre, zbyt mocno sie ekscytuja i stad sie to bierze.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 00:00 

co tu komentowac gosc sam pokazal na jakim jest poziomie, dosc niskim :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 00:01 

Chyba podobna akcje juz mielismy z tym klanem ale moge sie mylic.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 00:01 

Normalka wśród Polaków :roll: :? Po prostu trzeba takich olewać i więcej się nimi nie przejmować.

PS. Temat idelany do pręgierza :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 00:04 

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=15214&postdays=0&postorder=asc&start=75
post DeeJay`a na temat sparu z =BB=
ach to =BB= ;)
czasem uważne przeczytanie forum może zaoszczędzić wielu problemom
po co interweniować skoro nic to nie da ?
temat do pręgierza

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 00:07 

No coz pogratulowac tylko postawie BB :)
Wypowiadal sie nie bede bo jeszcze ktos mnie uzna za 14-sto latka i bedzie jadka :)

Co do meczu no coz raz na wozie raz pod wozem my z TnT czasem dostajemy w pupe i to ostro ale wszyscy raczej zachowuja sie normalnie nikt nikogo nie obraza.

no nic widac "Bad Boys" powinno zmienic tag klanowy na BC "Bad Children"

Pozdrowienia i szacunek dla "kidrock-a"

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 00:25 

NIe mialem jeszcze doczynnienia z Clanem BB ale to co pokazal wymieniony czubek to jest juz przesada. Natomiast wielokrotnie gralismy z klanem TNT spary mecze i troche czasu spedzilismy na publikach i nie mam im nic do zarzucenia. Tak wiec tag BB bede mial od dzisiaj na uwadze.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 00:29 

Nieźle koles ma nadmuchane w tej swojej głowie...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 01:00 

taaaa u nas twierdzili że runda którą przegrali nie była live (po 15 minutach gry)
po prostu to jest ekipa która nie dojrzała do grania z innymi, wydaje im się że są mega mastachami i nie pogadasz z nimi normalnie bo mają się za mega "dorosłych" i wszyscy dla niech są gówniarzami

żal.ru po raz kolejny

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 01:18 

Nie ma to jak wbić na forum i się z żalu uśmiać :). Z tego co wiem ludzie w tym =BB= mają od 25-40 lat i dziwie się że ktoś tak napisał. Nie dość że się ośmieszył to jeszcze niezły ubaw z tego jest :). Polskie klany FTW :lol: po prostu z tego co wiem to nie 1 raz taki wybryk trzeba ich omijać i nie grać z taka dzieciarnią i żenadą.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 01:35 

no cóż =BB=, nie ma to jak zabłysnąć inteligencją w towarzystwie... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 01:35 

Mam nadzieje, że nikt ich nie pomyli z =88= :wink: bo już raz taka sytuacja miała miejsce :shock: Nasz klan miał ostatnio na pieńku jak niektórzy sądzili z Team eXavs jednak nie poszło o klan lecz o 1 osobę i sprawa zmierza powoli do zakończenia. Z naszej strony zostały wystosowane oficjalne przeprosiny dla chłopaków z eXavs na naszej stronie klanowej :wink: Jednak u nas poszło o zupełnie co innego i wyszedł z tego przysłowiowy bajzel zupełnie niepotrzebny :? Ale nie było aż takiego obrzucania się mięchem. To co wypisuje ten osobnik to delikatnie mówiąc przesada :!: :twisted: Zachował się jak cham i prostak.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 01:42 

Taa czegoś takiego jak sparr z BB to można tylko współczuć.U nas po 74-0 3 albo 2 osoby (skleroza...) wylazły i koniec spara...
A Kid został i świecił oczami za tych co wyleźli....Jak dla mnie chłopak powinien zostawić tych kolesi rodem z psychiatryka i poszukać sobie czegoś lepszego gdzie mógłby normalnie grać.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 02:44 

Witam

Jestem jednym z adminów klanu BB.

Niestety ale nie byłem na danym meczu, więc wiem tylko z opowiadań moich kolegów, co działo się na meczu.

Oczywiście jeśli to prawda co piszesz to chciałbym Cię publicznie przeprosić i zapewnić, że winny zostanie ukarany.

A co do samego wychodzenia z meczu to, musze powiedzieć, że ja sam miałem podobną sytuację jak tutaj piszesz, i nie mogłem grać przez kilka minut, więc mecz został przegrany walkowerem a ja zostałem usunięty z klanu.
Nie dziw się więc, że kolegę poniosły nerwy.

Może nie wszystkim wiadomo ale klan BB powstał po kłótni z klanem TNT i po odłączeniu się graczy stworzyliśmy własny klan. Więc przebieg tego meczu był do przewidzenia.

Proponuję zatem abyśmy nie grali z wami meczy w najbliższej przyszłości i to niech pozostanie naszą karą, skoro tak bardzo chcesz abyśmy zostali ukarani.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2