Witam mam takie pytania mianowicie chodzi mi o wyjaśnienei dokładniejsze Base Raping - Atak głównej bazy wroga pomimo nie posiadania wszystkich innych w polu.
Czy jeżeli grając na mapie Strike at karkland w trybie obrony czając sie posiadając inne flagi (powiedzmy na przedmieściach na górce koło flagi) to jest to base raping. Zrobiłem tak bo widziałem że prędzej czy później tam ktoś przylezie xD i koleś zaczął cisnąć mi od Base Raping :/
"SERWER WARFEARCLAN"
Drugie to tylko z ciekawości jak działają admini bo jak widzę takiego kretyna będącego komendantem gdzie nie można nim być to mnie krew zalewa, pisze durnocie ze nie można być (mówię też)a on jak święta krowa ambitnie UAV itp :/
Pisze że mam komendanta na głównym "ADMIN (nick) commandor in my team" i dupa dopiero po jakimś czasie albo kolo rezygnuje albo dostaje kicka :p
Nie mówię że sam jestem święty bo na serwerze jest FF=OFF i looknąłem podkładając C4 (nie zauważyłem że już ich nie ma i nacisnąłem detonacje) że można na nich wysoko polecieć i zacząłem tak robić...grałem tak bynajmniej jakieś pół godziny jak nie więcej ludzie mnie widzieli zabijali ale warna nie było ani nic dopiero po jakimś czasie kick (na szczęście nie ban bo bym się zapłakał).
Ps. jeszcze nie wiem jak zarządzić głosowanie nad takim klientem :/ nie mam okienek do głosowania i nie wiem czy coś jest zdupczone czy po prostu nie można zarządzać tak owego głosowania
Z góry dzięki za wszystkie odp i wyjaśnienia

Wielu fragów i GG życzę ;]