Teraz jest 19 lis 2024, 20:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 gru 2007, 01:48 

Witam mam takie pytania mianowicie chodzi mi o wyjaśnienei dokładniejsze Base Raping - Atak głównej bazy wroga pomimo nie posiadania wszystkich innych w polu.

Czy jeżeli grając na mapie Strike at karkland w trybie obrony czając sie posiadając inne flagi (powiedzmy na przedmieściach na górce koło flagi) to jest to base raping. Zrobiłem tak bo widziałem że prędzej czy później tam ktoś przylezie xD i koleś zaczął cisnąć mi od Base Raping :/
"SERWER WARFEARCLAN"

Drugie to tylko z ciekawości jak działają admini bo jak widzę takiego kretyna będącego komendantem gdzie nie można nim być to mnie krew zalewa, pisze durnocie ze nie można być (mówię też)a on jak święta krowa ambitnie UAV itp :/
Pisze że mam komendanta na głównym "ADMIN (nick) commandor in my team" i dupa dopiero po jakimś czasie albo kolo rezygnuje albo dostaje kicka :p

Nie mówię że sam jestem święty bo na serwerze jest FF=OFF i looknąłem podkładając C4 (nie zauważyłem że już ich nie ma i nacisnąłem detonacje) że można na nich wysoko polecieć i zacząłem tak robić...grałem tak bynajmniej jakieś pół godziny jak nie więcej ludzie mnie widzieli zabijali ale warna nie było ani nic dopiero po jakimś czasie kick (na szczęście nie ban bo bym się zapłakał).

Ps. jeszcze nie wiem jak zarządzić głosowanie nad takim klientem :/ nie mam okienek do głosowania i nie wiem czy coś jest zdupczone czy po prostu nie można zarządzać tak owego głosowania ;)

Z góry dzięki za wszystkie odp i wyjaśnienia :) Wielu fragów i GG życzę ;]

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 02:01 

1. Nie
2. Admin to admin. Jeżeli on opłaca serwer i funduje ci granie może wszystko. Tylko trochę to nie uczciwe z jego strony, że ty musisz przestrzegać zasad, a on nie.
3. Głosowanie zarządzasz klikając 'Caps Lock'. Tam masz zakładki "Funkcje" i jeszcze 2 inne. W jednej z nich będzie lista graczy z ikonkami mikrofonu. Zaraz obok powinny być 'bloczki" w których zaznaczasz kogo chcesz usunąć.

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 02:13 

1. Dzieki sprawa zamknięta następnym razem troche mu inaczej odpowiem xD bo nie byłem pewien zę mam racje (taka chwila zwątpienia)

2.Ale na myśli mam to czy on jest w grze razem z nami czy jak to qrna jego mać działa ;p

3. no właśnie o tym mówię ale nie mam tego kwadracika :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 03:45 

CO do 2 to admin moze byc w grze ale nie musi. Jezeli nei jest aktualnie w grze moz serverem zarzadzac za pomoca takich tam bzdetnych programow (widzi chat, liste graczy i nawet to czy ktos jest comendantem). Jezeli admin jest w grze to moze zarzadzac nie wwychodzac z gry ale na servie musi cos tam byc zainstalowane albo normalnie zwijajac gre i kikujac tych gosci ktorzy go zabijaja xD

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 13:55 

No dobra dzięki jeszcze tylko pozostaje pytanie tego mojego głosowania dlaczego nie mam tych kwadracików do głosowania :(

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 14:04 

longdist napisał(a):
No dobra dzięki jeszcze tylko pozostaje pytanie tego mojego głosowania dlaczego nie mam tych kwadracików do głosowania :(

Nie wszystkie serwery zezwalają na "samosądy" poprzez głosowania więc blokują tą opcję.

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 14:16 

Admini, szczególnie niemieccy to zmora :/ jeśli masz peelkę w nicku to kickują za byle gówno :(

jako główny idiota serwera spawnalem się w miejscu gdzie nie ma graczy z drużyny (spawn był pusty, wszyscy poszli bliżej frontu).Poprosiłem coma o zrzut pojazdu. Prośba przyjęta, zasiadłem w hummve i robię odznakę transport, jeżdżę po mapie, podwożę graczy itd. Nagle kick. Uzasadnienie? "Teammate vehicle thief". 6 minut w samochodzie poszło się kochać; /

Gówno prawda, kick był za peelkę :(

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 14:20 

niemacy nas wywal;aja bo sa gorsi niestety jestesmy najlepsi i zawsze bedziemy PL!!!! chociaz ja w nicku niemam pl :P Za to niema to jak PROpl

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 14:26 

Cytuj:
niestety jestesmy najlepsi i zawsze bedziemy PL!!!!

Ciężko żeby nas wynarodowiono ;) BTW. Siedzisz sobie w Anglii i takie patriotyczne treści prawisz chyba dawno Polski nie widziałeś ;)

BTW. Niemczurami nie ma co się przejmować po prostu grajcie na PL , pod warunkiem że dorastacie poziomem do naszych serwerów (ja nie :) )

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 14:51 

Cravic napisał(a):
Cytuj:
niestety jestesmy najlepsi i zawsze bedziemy PL!!!!

Niemczurami nie ma co się przejmować po prostu grajcie na PL , pod warunkiem że dorastacie poziomem do naszych serwerów (ja nie :) )

No i tu jest ten właśnie o to problem xD...ale dzięki za odp że niektóre serwy mają off opcje samosądu bo myślałem że coś mam zdupczone ;p

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2