pioteras napisał(a):
hehe

niektórzy podpuszczeni, tylko potwierdzili mojego posta

szkoda tylko że Ci wszystkowiedzący,aroganccy, mądralińscy to niestety większość na forum. Już zapomnieli jacy to byli "doświadczeni" jak zaczynali grać

Dobrze mówi, wódki mu dać !!!
P.S. Jestem przeciwnikiem zakładania tematów "od razu" lecz sam pamiętam że tak robiłem i jestem przekonany że 99% tak robiło, a to dlatego, że kupując grę, wydając dużo kasy - teraz już mniej - zaczynamy troszkę panikować i chcemy jak najszybszego rozwiązania problemu nisz wpisywanie w opcji szukaj i otrzymanie dziesiątki tematów które trzeba żmudnie przeglądać gdyż 80% tematu to bluzganie pytających oraz cwaniackie odzywki "wszystkowiedzących"
Niestety tak to wygląda, dlatego już jak mam jakiś problem to nie zakładam tematu bo wiem że i tak nie otrzymam odpowiedzi tylko zostanę pojechany. Wolę się pomęczyć i sam spróbować rozwiązać problem, opcja szukaj też jak już pisałem jest zleksza do bani. A to daltego że wielu zamiast w temacie napisać sedno problemu to wypisuje "problem, problemik" albo "pomóżcie" itd, do tego dochodzi to co pisałem wcześniej.
Pozdrawiam
zaraz mnie pojadą ale nie dbam o to.