Tutaj
Gierman ma racje, popieram jego słowa. Wielu graczy własnie tak gra ze rzuca granaty na zupełnego farta i tyle. I nie uwierze ludziom ktorzy twierdza ze doskonale celuja granatem tak aby zabic jak najwiecej

totalna bzdura.
Songodzik napisał ze dobrze rzucony granat zabija 3 ludzi, jasne !!! ja bym powiedzial że fartownie rzucony granat zabija 3 ludzi. I nie mylic tego prosze ze skillem, tylko nazwijmy to jako typowy fart.
I tak jak powiedział
Gierman liczy się "Teamplay i wykorzystywanie granatów do tego by się przebić a nie na oślep spam granatów przez pól rundy"
Akurat na Karkandzie zazwyczaj gram medykiem, ale zenujace sa wlasnie takie momenty gdy reanimowany gine ponownie od granata i tak kilka razy pod rząd. Nie wynika to ze slabego poziomu mojej gry, tylko z faktu ze granaty slepo trafiaja na respawn.
Aha i jeszcze chcialem wspomniec o mapach w BF2 ktore wedlug mnie sa najlepsze sposród dostepnych pozycji. W CoD jakos nie specjalnie podobaja mi sie te zgliszcze i ciasnota.
Jak wspomniał
Slayer CoD odrzuca "latwoscia" zabicia. Tam nie ma szans sie schowac, jesli zostaniesz zauwazony na bank zginiesz. I to strzelanie przez sciany

wyszedl patch ktory mial niby to poprawic i dalej jest tak samo. Kiedys robilem taki test z kolega i wystrzelony pocisk przechodzi przez 3 sciany z identyczna predkoscia, nie tracac wogole impetu. No dla mnie to porazka a nie realistyka.