Teraz jest 27 lis 2024, 10:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 15:55 

odpowiedz jest prosta oczywiscie ze TTTAAAKKK! ja mialem ten sam problem bo instalowalem z kopi która zrobilem z alcocholu i nawet gra mi sie nie chciala wlaczyc. A jak zainstalowalem z orginalnej plytki to odrazu polecialo z kopyta i sie zatrzymalo w katowicach :D wiec odpowiedz TAK :]

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 17:45 

To ty nie masz pojęcia o grach, bo jakoś goście z oryginałami też mają ten sam kłopot co ja. Jakbym miał pirata i unikalny klucz chodziło by jak burza. Jedyne problemy przy posioadaniu nie-unikatowego klucza to kłopoty z wchodzeniem na serwer i wchodzeniem do gry multiplayer. Jak widzę nie masz pojęcia o Windowsie i o aplikacjach gier komputerowych. Mój problem nie jest zależny od tego że mam pirata. To jest jakiś problem z komputerem albo z instalką. Za zły klucz moge co najwyżej dostac bana.
Teraz pytanie: skoro ten patch 1.13 daje możliwośc gry na rankingowych serwerach, to co to ma wspólnego z wywalaniem do windowsa ? chyba że jednocześnie naprawia ten błąd.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 12:07 

Yoggurt napisał(a):
No tak. Od razu widać że jesteś nowy :lol: No to robisz tak: 1)Odinstalowujesz BF2 2)Robisz nowy profil w Windowsie tzn. zakładasz konto kolejnego użytkownika 3)Instalujesz BF2 na tym nowym koncie 4)Wgrywsz pacha. I to już wszystko. To jest sposób uniwersalny tzn. nadaje się raczej do wszystkich problemów. Masz jakiś prblem to najpierw spróbuj zrobić to co podałem wyżej. A tak w ogóle to ja sam miałem ten problem i pomogło :wink:

Wiesz wcześniej miałem inny problem(po mnmiej wiecej godzinie gry pojawiał się niebieski ekran) i spróbowałem tego sposobu. I teraz po wejści na jakikolwiek serwer wyrzuca mnie do windowsa. :/

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 12:49 

No to powiem tylko tyle że masz jakiś dziwny problem. Tego jeszcze chyba nie było. W każdym razie Poszukaj jeszcze na forum jakiś rozwiązań. Może nowe sterowniki albo take tam pierdoły, że się tak wyrażę. Ewentualnie raczej nikt się nie pogniewa jak byś po dogłębnym przeszukaniu forum założył nowy topic. Później spróbuj formata :wink: o ile zbytnio na tym nie ucierpisz.

Teraz do pana Witia_PL. O ile pamiętam to twój problem wygląda tak mniej-więcej tak: Jak gram w mulitplayerto mnie wywala do windowsa. Później sam mówisz że z orginalnym CDkey'em było by wszystko oki. Czyli jak by nie było sam odpowiadasz sobie na swoje pytanie. A co do pirackich kopi to przy kopiowaniu płytki mogą wystąpić jakieś komplikacje, błędy itp zwłaszcza jeżelirobił to niedoświadczony 'pirat'. Orginalne płyty posiadają zabespieczenia więc jeżeli do końca się ich nie złamało to jest duże prawdopodbieństwo że gra nie będzie działać poprawnie. Nie znam się dobrze na komputerach i nie będe tego ukrywał, ale napewno nie wmówisz mi że pirackie płyty są lepsze od orginalnych i nigdy z nimi nie ma problemów. Faktem jest, że z orginałami też są problemy na co dowodem jest to forum, jednakże mając orginalną wersje gry można skonsultować się również z wydawcą i ubiegać się o wymiane egzemplarzu gry. Pirackie wersje to tylko kopia orginału, a żadna kopia nie zastąpi orginalnego pierwowzoru.
PS. nie wiem czy składnie napisałem ten post ale pisałem go bez żadnego przmyślenia sprawy.[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 13:09 

Mówiłeś mi że mam na tym nowym profilu zainstalować patcha. Powiedz mi co dokładnie daje ten patch. Bo wątpie że możliwość gry na rankingowych serwerach ma rozwiązać problem... Sprzęt mam w miare dobry: Pentium4 2400mega, 2x512 ram, i jakiś Gforce ( nie pamiętam nazwy ale ma 128mega ).
Aha zauwazyłem też taką ciekawostke. Im większy ping, tym szybciej wywala gre. Jak mialem kiedyś ping 70 to grałem z 40 minut dopuki nie skoczył na 400 i admin mnie wykopał :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 17:21 

Cytuj:
No to powiem tylko tyle że masz jakiś dziwny problem. Tego jeszcze chyba nie było. W każdym razie Poszukaj jeszcze na forum jakiś rozwiązań. Może nowe sterowniki albo take tam pierdoły, że się tak wyrażę. Ewentualnie raczej nikt się nie pogniewa jak byś po dogłębnym przeszukaniu forum założył nowy topic. Później spróbuj formata o ile zbytnio na tym nie ucierpisz.

Reinstall na tym samym koncie pomógł, ale teraz mam problem z niebieskim ekranem. Mam więc takie pytanie: CZy to może by wina mojej karty(ATI RADEON x800 series)? Wcieśniej miałem jakiegoś GeForca(chyba FX 6000) i ten problem się nie pojawiał.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 17:56 

Hmmmm.... skoro to nowa karta to może powinieneś zainstalować nowe stery. Gdzieś już był problem z niebieskim ekranem. Radze Ci poszukać i niekoniecznie używając opcji szukaj. Poprostu bardzo się przyłóż(?) do szukania a napewno coś znajdziesz. Bardzo możliwe że opis problemu będzie w jakimś poscie o czarnym ekranie i wywalaniu do windowsa. BF obsługuje Radeony z seri X800 więc nie musisz się martwić że kupiłeś beznadziejną karte :wink: A co do pana panie Witia_PL... Czy moje wypowiedzi są naprawde takie zawiłe? Jeśli jeszcze się nie doyśliłeś powiem dobitnie: KUP ORGINAŁ TO POGADAMY!!!!! Apeluje również do innych forumowiczów o podobną postawe w stosunku do użytkownika Witia_PL. Po prostu nie tolerujemy piractwa na tym forum. Zapeniwm Cię również że gdy ma się orginał z którym ewentualnie ma się problem, to prędzej czy później problem się rozwiąże. Czego nie można powiedzieć o problemch z piracką wersją...

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 16:58 

Dżizus Krist ! Ile ty masz lat człowieku ? Nie rozumiesz co sie do Ciebie mówi ? kopia to 100% odzwierciedlenie czegoś. Gdyby była źle nagrana to nie odpaliłbym gry a nawet nie byłbym w stanie jej zainstalowac.. Co do cholery da oryginał... nie rozumiesz że to jest problem który tkwi z sprzęcie ? Jak nie masz pojęcia o co chodzi to nie staraj sie pomóc.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 20:37 

Jezu Chryste! A ile TY masz lat?!?!?! Nie rozumiesz co się do Ciebie mówi?!?!?! Skoro wiesz w czym tkwi problem to masz już taki malutki kroczek do rozwiązania problemu. Skoro wiesz w czym tkwi problem to po jaką cholere zawracasz Mi i innym głowe! Skoro jesteś taki dorosły i robisz za takiego specjaliste to czemu sam nie rozwiążesz swojego problemu?! Skoro problem tkwi w sprzęcie to go do jasnej cholery wymień i przestań pieprzyć głupoty. I czyżby się pan zdenerwował po otrzymaniu upomnienia 8) Ciesz się że w ogóle możesz jeszcze kożystać z tego forum. I doceń to że w ogóle ktokolwiek chciał Ci jakoś pomóc. A i jeszcze jedno. Skoro orginał nie ma nic do rzezy to jak wyjaśnisz fakt że w niektórych grach 'pirackich' nie instalują się pache? A często po instalacj robią jakieś problemy i utrudniają rozgrywke. Tak jest często i temu nie zaprzeczysz. I na Boga! Skąd Ci przyszło do głowy że JA pomagam TOBIE?!?!?! W tej chwili jestem już naprawde zdegustowany twoją moralnością i bezczelnością. Raczej staram się wytłumaczyć jak źle postąpiłeś kupując pirata a nie orginał, a nie pomóc Ci.

PS. Przepraszam za użyte "wulgaryzmy" lecz straciłem po części swą ogromną cierpliwość.
PS2. Czy wszyscy na tym forum którzy nie potrafią sensownie odpowiedzieć na zadane im zarzuty bądź też pytanie które w ironiczny sposób robi z nich wała pytają się o wiek? To jakieś kompleksy???Jak któryś z userów studiuje psychologie to chętnie poczytam wykład na ten temat.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 12:59 

Nie rozwiąże problemu sam ponieważ nie jestem projektantem. Wy macie jakieś doświadczenie więc może coś wiecie. Sugerujesz wymiane całego sprzętu ? jak zapłacisz to chętnie.
PS. Z kąd masz pewność dziecko że ja nie studiuje psychologii ? to że ty masz 12 lat nie oznacza że inni również.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 13:28 

No skoro wina jest w 'złym' sprzęcie to chyba rozsądne było by go wymienić, prawda? I jak właściwie gdzie dopatrzyłeś się Mojego sugerownia Twojego 'małego' wieku. Jak dotąd to TY oskarzżyłeś Mnie. Oki. Nie jestem najstarszy. Jestem młody, jeszcze się ucze. Tylko widzisz, wiek nie koniecznie oskreśla się tylko według rocznika. Wiek to rówinież zachowanie. "Patrzcie na MNIE!!! Ja jestem WITIA_PL!!! No tak. To ci dopiero dorosłe zachowanie. Sam nie wiem czy lepiej mieć 12 lat i zachowywać się jak 12-latek czy mieć 20 lat i zachowywać się jak by się miało 8... Nie widzisz jakie takie oskarżanie jest infantylne? Przecież to jakaś dziecinada! Jak jesteś taki dorosły to okaż to we włanych wypowiedziach.

Chyba już można zamknąć temat, bo pan Witia już niepowinien zatruwać środowiska na forum :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2