No to powiem tylko tyle że masz jakiś dziwny problem. Tego jeszcze chyba nie było. W każdym razie Poszukaj jeszcze na forum jakiś rozwiązań. Może nowe sterowniki albo take tam pierdoły, że się tak wyrażę. Ewentualnie raczej nikt się nie pogniewa jak byś po dogłębnym przeszukaniu forum założył nowy topic. Później spróbuj formata
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
o ile zbytnio na tym nie ucierpisz.
Teraz do pana Witia_PL. O ile pamiętam to twój problem wygląda tak mniej-więcej tak:
Jak gram w mulitplayerto mnie wywala do windowsa. Później sam mówisz że z orginalnym CDkey'em było by wszystko oki. Czyli jak by nie było sam odpowiadasz sobie na swoje pytanie. A co do pirackich kopi to przy kopiowaniu płytki mogą wystąpić jakieś komplikacje, błędy itp zwłaszcza jeżelirobił to niedoświadczony 'pirat'. Orginalne płyty posiadają zabespieczenia więc jeżeli do końca się ich nie złamało to jest duże prawdopodbieństwo że gra nie będzie działać poprawnie. Nie znam się dobrze na komputerach i nie będe tego ukrywał, ale napewno nie wmówisz mi że pirackie płyty są lepsze od orginalnych i nigdy z nimi nie ma problemów. Faktem jest, że z orginałami też są problemy na co dowodem jest to forum, jednakże mając orginalną wersje gry można skonsultować się również z wydawcą i ubiegać się o wymiane egzemplarzu gry. Pirackie wersje to tylko kopia orginału, a żadna kopia nie zastąpi orginalnego pierwowzoru.
PS. nie wiem czy składnie napisałem ten post ale pisałem go bez żadnego przmyślenia sprawy.[/quote]