Maciiiek napisał(a):
A więc tak miałem pirata jeszcze przedwczoraj w v1.0 wczoraj kupiłem oryginała bo chciałem grać bez żadnych problemów itd.
A tymczasem prosze: zainstalowałem gre w v1.0 pograłem i były błędy z punkbusterem wszystkim znane. Wszystkim znanae rozwiązania nie pomagały więc grałem na tecyh serverach bez pnkbstr(i grałem bez problemów). Postanowiłem zainstalować patcha v1.41. Instalacja trwała gdzieś ze 20 minut. Włączam grę loguję się na swoim STARYM koncie (nick-M4C1EK1993) No i proszę oto błędy:
1.przy kliknięciu(ale nie połączeniu) z jakimś serverem na ekranie robiły mi się takie jakby smugi i błyskały znaczki itp.
2.Chcę się połączyć z serverem to przy jakiś 51% wywala mnie do pulpitu
3.Mój CD-Key jest"not valid".
4.Jak kiedyś udało mi się zagrać na servie z 64 ludżmi to były takie lagi że wyglądało jakbym przez rózne rzeczy przechodził np.budynki i widział od środka
1.nic nie znalazłem na ten temat na forum i nie wiem jak naprawić ten błąd
3.robiłem to w pliku EA_cdkey czy jakoś tak wpisuje i ok jeszcze nie patrzyłem czy działa
Na EAPL piszą aby wejść do rejestru do software/Electronic arts - szkoda że nie mam takiego folderu tam
Nie pomogło:
-reinstall punkbustera
-reinstall battlefielda x3
-patchowanie
-czyszczenie rejestru
Dla informacji mój super sprzęcior to:
Athlon xp 2200+
Geforce 5500
512 RAM
512 KB/s
C:\Documents and Settings\TWÓJPROFIL\Moje dokumenty\Battlefield 2\mods\bf2\cache i usuwamy z cache wszystkie foldery. Jak to usuniesz, to odpal BF2 i zmień ustawienia na NISKIE, cienie i światła wyłączone i widoczność 100%.