Teraz jest 24 lut 2025, 15:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: 3 w 1
PostNapisane: 30 wrz 2007, 08:25 

A więc tak miałem pirata jeszcze przedwczoraj w v1.0 wczoraj kupiłem oryginała bo chciałem grać bez żadnych problemów itd.
A tymczasem prosze: zainstalowałem gre w v1.0 pograłem i były błędy z punkbusterem wszystkim znane. Wszystkim znanae rozwiązania nie pomagały więc grałem na tecyh serverach bez pnkbstr(i grałem bez problemów). Postanowiłem zainstalować patcha v1.41. Instalacja trwała gdzieś ze 20 minut. Włączam grę loguję się na swoim STARYM koncie (nick-M4C1EK1993) No i proszę oto błędy:

1.przy kliknięciu(ale nie połączeniu) z jakimś serverem na ekranie robiły mi się takie jakby smugi i błyskały znaczki itp.
2.Chcę się połączyć z serverem to przy jakiś 51% wywala mnie do pulpitu
3.Mój CD-Key jest"not valid".
4.Jak kiedyś udało mi się zagrać na servie z 64 ludżmi to były takie lagi że wyglądało jakbym przez rózne rzeczy przechodził np.budynki i widział od środka

1.nic nie znalazłem na ten temat na forum i nie wiem jak naprawić ten błąd
3.robiłem to w pliku EA_cdkey czy jakoś tak wpisuje i ok jeszcze nie patrzyłem czy działa
Na EAPL piszą aby wejść do rejestru do software/Electronic arts - szkoda że nie mam takiego folderu tam
Nie pomogło:
-reinstall punkbustera
-reinstall battlefielda x3
-patchowanie
-czyszczenie rejestru

Dla informacji mój super sprzęcior to:
Athlon xp 2200+
Geforce 5500
512 RAM
512 KB/s

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2007, 09:52 

detale duze ? to z takim sprzetem nie dziwie sie ze lagi sa , nawet na srednich i serwie 64 osobowym , mozna 1.41 na starym koncie w ogole grac ? wywalnie przy 51% w moim wypadku bylo z poczatku wynikiem ustawien grafiki , dziwne ale bylo

jakim cudem twoj cd key not valid skoro zainstalowales i grales ?

opisz dokladnie jakie problemy czy sa komunikaty bo tu misz masz i nie wiadomo o co ci chodzi

oczywiscie przy reinstalacji gry czysciles rejestr ?

Tytuł: Re: 3 w 1
PostNapisane: 30 wrz 2007, 10:46 
Redaktor Battlefield.pl

Maciiiek napisał(a):
A więc tak miałem pirata jeszcze przedwczoraj w v1.0 wczoraj kupiłem oryginała bo chciałem grać bez żadnych problemów itd.
A tymczasem prosze: zainstalowałem gre w v1.0 pograłem i były błędy z punkbusterem wszystkim znane. Wszystkim znanae rozwiązania nie pomagały więc grałem na tecyh serverach bez pnkbstr(i grałem bez problemów). Postanowiłem zainstalować patcha v1.41. Instalacja trwała gdzieś ze 20 minut. Włączam grę loguję się na swoim STARYM koncie (nick-M4C1EK1993) No i proszę oto błędy:

1.przy kliknięciu(ale nie połączeniu) z jakimś serverem na ekranie robiły mi się takie jakby smugi i błyskały znaczki itp.
2.Chcę się połączyć z serverem to przy jakiś 51% wywala mnie do pulpitu
3.Mój CD-Key jest"not valid".
4.Jak kiedyś udało mi się zagrać na servie z 64 ludżmi to były takie lagi że wyglądało jakbym przez rózne rzeczy przechodził np.budynki i widział od środka

1.nic nie znalazłem na ten temat na forum i nie wiem jak naprawić ten błąd
3.robiłem to w pliku EA_cdkey czy jakoś tak wpisuje i ok jeszcze nie patrzyłem czy działa
Na EAPL piszą aby wejść do rejestru do software/Electronic arts - szkoda że nie mam takiego folderu tam
Nie pomogło:
-reinstall punkbustera
-reinstall battlefielda x3
-patchowanie
-czyszczenie rejestru

Dla informacji mój super sprzęcior to:
Athlon xp 2200+
Geforce 5500
512 RAM
512 KB/s

C:\Documents and Settings\TWÓJPROFIL\Moje dokumenty\Battlefield 2\mods\bf2\cache i usuwamy z cache wszystkie foldery. Jak to usuniesz, to odpal BF2 i zmień ustawienia na NISKIE, cienie i światła wyłączone i widoczność 100%.

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2007, 12:51 

Pozbądź się łatki systemowej o numerze KB917422.
Na pewno pomoże z tym problemem "2.Chcę się połączyć z serverem to przy jakiś 51% wywala mnie do pulpitu "

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2007, 13:32 

4. grales na cq czy infantry?

jezeli cq to na 512 ram odpusc sobie 64, mialem taki sam problem, dokupilem 512 ram i juz spokojnie moglem sobie pograc cq na 64 ;]

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2007, 14:18 

miałem tak z bf1942 tzn z tym cd keyem, najpierw grałem na kluczu kolegi po czym kupiłem sobie oryginał i pisało mi, że cd-key in use, musisz wyczyścić rejestr z bf'a i zainstalować jeszcze raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2007, 16:17 

łatki patrzyłem w regcleanerze i jej nie mam a gram na najniższych detalach i nie gram na 64 osobowych

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2007, 16:18 

Co do cd key not valid:
W twoim rejestrze, w miejscu gdzie wpisany jest cd key brakuje pewnego ciągu znaków. Jaki to ciąg? teraz nie jestem w stanie tego sprawdzić ale to chyba jest "x3920" (bez " "). Dokładne informacje, o dziwo, znajdziesz na oficjalnej stronie supportu.

Strefa czasowa: UTC + 2