Teraz jest 27 lis 2024, 07:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 14:10 

Peli biez neo naprawde z czystym sumieniem polecam jezeli chcesz grac w sieci wystarczy ci 128 max to 256 chyba ze cos sciagasz to biez 512 min nie wiem skad sie wziely takie negatywne opinie na temat neo ale nie wnikam najlepszym rozwiazaniem jest posłuchać osób ktore juz maja neo i wysluchac ich opini
:roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 14:30 

Mr.X napisał(a):
a co sadzicie o blueconnect ??

Tylko do zastosowań biurowych - mail, www. Sądzę że w praktyce stosunkowo wolne. Pozatym jak się lepiej przyjżeć strasznie drogie. Wychodzi co najmiej 130 za dość słabe łącze.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 15:42 

no na 99% bede mial neo 512 ale ksozty sie rozkładają na 4 osoby wiec ja doloze ok 35 zł bo bede najwiecej korzystal (znaczy pykal na necie w co popadnie:D) no ale jeszcze sie musze pomeczyc bo dzisiaj 3+ z biologii a do tego moja wychowawczyni moja matke wzywa wiec lol.a jutro 2 sprawdziany! kurde

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 15:52 

tosmy poznali twoj zyciorys ;P 3+ z biologi dostac omg Ja nigdy ponizej 4 nie schodzilem :P Ale moze to jakies zboczenie, w koncu studiuje te klimaty ;D

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 16:21 

Lailonn napisał(a):
tosmy poznali twoj zyciorys ;P 3+ z biologi dostac omg Ja nigdy ponizej 4 nie schodzilem :P Ale moze to jakies zboczenie, w koncu studiuje te klimaty ;D

Tak - to jest zboczenie.
Tego, że nie będę lubił biologii wiedziałem już 10 lat temu jak poszedłem do podstawówki :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 16:45 

Skoro wszyscy piszą OT (choć jeśli autor topicu sam skierował rozmowę w tą stronę to może to nie jest OT :wink: ) to i ja się przyłączę.
Neostradę posiadam ponad dwa lata, obecnie w opcji 6Mb/s 8) i jestem bardzo zadowolony. Na początku były problemy z "rozruchem" usługi. Później z rozłączaniem. Ale odkąd wymieniłem badziewiasty modem Sagema na bezprzewodowy ruter Asmaxa wszystkie problemy jak ręką odją :D

pawko napisał(a):
wiadomo chello jest lepsze ale nie wszyscy maja do niego dostęp ....

Lepsze to pojęcie względne. Ceny mają rzeczywiście niższe, ale co do jakości łącz to tu mógłbym się spierać. I nie piszę tego ponieważ lubię telekomunę. Piszę tak bo znam kolesia co zakłada Chello, a z dwoma kumplami co Chello posiadają gram w BF2. Wszelkie "pady" serwerów i inne problemy zdarzają się u nich o wiele częściej niż u mnie.
Jeśli chodzi o najlepsze jakościowo łącze z jakim miałem do czynienia (do tej pory) było dostarczane przez Autocom.

edit.
Do grania mogę polecić opcję neo 512. Są teraz dwie całkiem sensowne promocje z tą prędkością związane. Obie niestety przy podpisaniu umowy na 24 miesiące.
1. 84 zł miesięcznie
2. 1zł przez 6 miesięcy
Oczywiście wymaga to "związania sie" z telekomuną na dwa lata, ale nie sądzę aby w przeciągu tego czasu ceny dostępu do netu w Polsce jakoś wyraźnie spadły.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 17:18 

omg mam neo 128 i gram sobie na luziku. NA sterze itp ping 40. Wiec kupuj i nie mow ze to badziew bo jest dobry net, ale zawsze sie znajda ci co beda biedolic itp. Sam sie przekonasz ;) Poza tym - AndyN (uzytkownik tego forum) mial jakis raidowy net, kupil 512 neo i mowi ze jest strasznie zadowolony. Napisz do niego na PW aby to potwierdzic ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 17:32 

z NEO różnie bywa
mam znajomego co swego czasu pracował w blue line TP i opowiadał jakie się tam numery trafiały :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 00:43 

eh no własnie tego sie boje bo jeśli wezme umowę na 24 miechy (w końcu taniej za miesiąc) z promocją (6 miesięcy za 1 zl) to jesi sie okaże że są jaja to walną mi karę za zerwanie umowy bo z pomocą techniczną to ponoć wogóle kabaret tam jest. na razie czekam na CoD 2. pozdrowionka

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 00:58 

BLEKIHETMAN napisał(a):
Neostrada nie jest polecana ??? kto ci takie głupoty naopowiadal jak narazie to NEO jest najbardziej prestizowym netem i jeszcze jak chodzi !!!
no co prawda mozna nie byc zadowolonym z cenika TP ale to juz inna kwestia :lol:

NEOSTRADA TO NAJWIĘKSZE GÓWNO W ZAKRESIE PROVIDERA INTERNETOWEGO, JAKIEŚ DEBILNE OGRANICZENIA, NON STOP SIE PIERDZIELI.

Miałem neo ale wyj..( no trudno określić to słowem wyrzuciłem )... po 2 miechach, teraz mam neta z kablówki to jest PRESTIŻOWY NET

JuBy jara na okrągło!

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 03:18 

neo posiadam od ladnych kilu lat (podlaczylem sie pol roku po uruchomieniu uslugi przez tp) najpierw byla to 512 teraz jest 640, przez caly ten czas nie zdazylo sie ani razu zeby cos sie spierdzielilo, nie lubie tp, nie lubie tego jak ignoruja klientow, nie lubie ich polityki cenowej ale rowniez nie moge im odmowic tego ze z netem nie mam zadnych problemow, zawsze wyciaga tyle ile powinno (80kb/s), zadnych strat, nic tylko grac...zastanawiam sie ciagle nad ta neo 6mb ....boli mnie jednak troche limit miesieczny....

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2005, 19:18 

Ludzie co kupili neo kilka lat temu to szczesciarze o ile przedluzali umowe ^^ zero limitow, niestety teraz tepsa wprowadzila limiciki i ludzie zaczeli biadolic. z blue line sa niezle numery w sierpniu 2005 z Poznania przeprowadzalem sie pod poznanska wioske, moj ojciec zadzwon w kwietniu do blekitnej lini, aby juz zaklepac przeniesienie numeru, neo ( bez limitowego 640) bo na przeniesienie trza czekac 1 miesiac.W sierpniu zadzwonil ponownie i powiedzial "Dziendobry ja w kwietniu prosilem o przeniesienie numeru xxxxx do xx" a na to mu odpowiedzieli musi pan czekac miesiac , mniejsza o to wyklocil sie i po tygodniu byl telefon(sukces !) a w umowie bylo ze neo bedzie po 2 tyg.miesiac pozniej przyszla odpowiedz na skarge mojego ojca(bo netu nie bylo) napisane bylo ze nie mozna przenies neostrady i trzeba zalozyc nowa usluge(a 2 dni wczesniej bylismy w telepunkcie i przedluzylismy umowe o rok na stara neo ^^) ojciec dzwonil 10+ razy na blekitna linie i za kazdym razem obiecali mu ze nastepnego dnia sie odezwa i zalatwia cie lamki z TPSA-y mecze sie tera na 512 z limitem ;/

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2005, 19:59 

Mam neo 256 i robię w necie co mi się żywnie podoba. Gram, surfuję, ściągam. Jak nie gram to non stop chodzi emule i kazaa. Ani razu nie przekroczyłem limitu! :twisted: Nigdy mnie nie wywaliło, nigdy nie przerwało łacza... Pingi takie jak u reszty 30-40. A jeśli chodzi o obsługę techniczną to jest taka jaka powinna być. Dzwoniłem do nich kilka razy i przekazali mi sporo cennych uwag. Myśle że więcej jest zadowolonych użytkowników neo, bo jak komuś jest dobrze to się nie wychyla a tylko ci co im jest źle to dają znac głośnym szczekaniem :lol: stąd wrażenie że jest ich więcej :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2005, 20:02 
Moderator forum

sixstus napisał(a):
A jeśli chodzi o obsługę techniczną to jest taka jaka powinna być. Dzwoniłem do nich kilka razy i przekazali mi sporo cennych uwag.

tu sie nie zgadzam...
"jezeli chodza strony www a tylko w grach sa problemy to internet dobrze dziala"
"prosze poczekac tydzien to moze przejdzie, jak nie to prosze poczekac nastepny"

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2005, 20:09 

No to mamy kompletnie różne doświadczenia z obsługą tp. Moje sprawy załatwiali od ręki, czasmi gadałem z nimi przez 0,5 h zanim dochodziliśmy do jakiegoś rozwiązania. I tak kilkakrotnie i nigdy nie zbyli mnie byle czym, zawsze próbowali różnych metod na pozbycie się problemu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2