Skoro wszyscy piszą OT (choć jeśli autor topicu sam skierował rozmowę w tą stronę to może to nie jest OT
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
) to i ja się przyłączę.
Neostradę posiadam ponad dwa lata, obecnie w opcji 6Mb/s
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
i jestem bardzo zadowolony. Na początku były problemy z "rozruchem" usługi. Później z rozłączaniem. Ale odkąd wymieniłem badziewiasty modem Sagema na bezprzewodowy ruter Asmaxa wszystkie problemy jak ręką odją
pawko napisał(a):
wiadomo chello jest lepsze ale nie wszyscy maja do niego dostęp ....
Lepsze to pojęcie względne. Ceny mają rzeczywiście niższe, ale co do jakości łącz to tu mógłbym się spierać. I nie piszę tego ponieważ lubię telekomunę. Piszę tak bo znam kolesia co zakłada Chello, a z dwoma kumplami co Chello posiadają gram w BF2. Wszelkie "pady" serwerów i inne problemy zdarzają się u nich o wiele częściej niż u mnie.
Jeśli chodzi o najlepsze jakościowo łącze z jakim miałem do czynienia (do tej pory) było dostarczane przez Autocom.
edit.
Do grania mogę polecić opcję neo 512. Są teraz dwie całkiem sensowne promocje z tą prędkością związane. Obie niestety przy podpisaniu umowy na 24 miesiące.
1. 84 zł miesięcznie
2. 1zł przez 6 miesięcy
Oczywiście wymaga to "związania sie" z telekomuną na dwa lata, ale nie sądzę aby w przeciągu tego czasu ceny dostępu do netu w Polsce jakoś wyraźnie spadły.