Marioosh73 napisał(a):
:evil: po wybraniu opcji gra wieloosobowa, program zamiast pokazać pełną listę serwerów pokazuję ich liczbę ok 800-1500 oraz nazwy i parametry kilku pierwszych następnie gra się zawiesza tzn. słychać muzykę, kursorem mozna poruszać, ale tło przestaje być animowane. Nie ma też możliwości wybrania żadnego z wyświetlonych serwerów ani zmodyfikowania filtrów. Wpisanie proponowanego .pl niestety nie za bardzo jest mozliwe. Z informacji jakie mi się udało uzyskać w EA Polska wynika, że problem ten głownie spotyka osoby posiadające słabe łącze tzn np. SDI lub neo 128. Z drugie strony dowiedziałem się że nie wiadomo czy problem zostanie rozwiązany przez EA w patchu. Choć wydaje mi się, że jeśli w wymaganiach dotyczących gry podano 128 to powinno ona działać a to znaczy, że ma byc bez gadania poprawione. Generelanie sugeruję wszystkim zgłaszanie wszelkich uzasadnionych problemów do EA niech wiedzą, że buble nie będą tolerowane. BTW może ktoś zna jakąś protezę pozwalającą ominąć ten problem do czasu wydania patcha

Stary ja mam neo 2mb i mam czasami tak ze poprostu menu mi laguje

wiec to nie moze byc wina łącza, dodam jeszcze ze raz laguje a raz nie
oby szybko jakiegos patcha wydali.....