Rok 2004 do portu w Gdańsku przybija kontenerowiec z Holandii, nastepuje rozladowanie towaru na nabrzeze, wtem jeden z kontenerow urywa sie i laduje z wielkim hukiem 10m nizej na ziemi, po wstepnych ogledzinach stwierdza sie ze towar o dziwo nie zostal uszkodzony, a jednak.......
Taka sytuacja naprawde miala miejsce nie jestem jednak pewien czy zgadza sie port i kraj z ktorego kontenerowiec przyplynął, podejzewam ze to byla Holandia bo tam sa porty przeladunkowe dla towarow plynacych z krajow Azji wschodniej BTW fakt jest taki ze w tym kontenerze byl transport kosci pamieci do Polski
Problem rozwiazany, po reinstalce systemu sytuacja nie poprawila sie w ogole, i tu olsnienie -> wyjmujemy na chybil trafil jedna kosc pamieci zostawiamy jedna 512-tke -> Wszystkie problemy jak reką odjął, pacz instaluje sie bez najmniejszych problemow, brak zonka z blednym kluczem CD, zadnych komunikatow o zmodowanej wersji gry.
Moja rada dla ludzi, przywroccie swoje procesory do stanu naturalnego, podkreccie je sobie juz po instalacji ale niech sie gra zainstaluje na parametrrach fabrycznych, jesli macie wiecej niz 1 kosc pamieci to pomieszajcie nimi troch (moze to wina gniazda a nie pamieci - nie wiem testow jeszcze nie robilem) Prawda jest taka ze fakt ze wczytuje sie wam windows nie oznacza ze wasze komputery dzialaja poprawnie, ogromny wplyw ma temperatura (moj WoW wywalal sie kiedy na podkreconym procku temp skakal mi powyzej 52 st. C) sprawdzcie swoj sprzet i dopiero potem bluznijcie na EA
Capri, dzieki za pomoc, gram pod niciem Kwapi wiec jak sie spotkamy to zapraszam do Teamu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)