O a ja lubie sobie pogadac z ludzmi w grze... hmmm... Nie chce wymieniac kogo bo moge o kims zapomniec, ale na mapie co sie szturmuje statek fajny mi sie zespol trafil, Chodzilismy wszyscy razem, (prawie) wszyscy porozumiewalismy sie przez Voip, Moze duzo rozmawialismy ale tylko typu - Uwazajcie oni sa *tu miejsce*, Moze ktos mnie uleczyc, Chodzcie za mna, co teraz przejmujemy
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
, Ma ktos amunicji,
No ku*** znowu mnie zabil, itd itp. Normalnie super sie gralo. wg. mnie Potrzebny jest voip i zachecam ludzi zeby sie wiecej tym komunikowali poniewaz prawie zawsze wszyscy siedza cicho, i nic nie mowia... i przez to jeden jest na koncu mapy, jeden jedzie czolgiem, drugi sobie gdzies tam plynie, nastepny kampi, zamiast wszyscy chodzic razem albo przynajmniej skoordynowac atak/obrone... sorry za malego offtopa
wyjatek
EDIT: Sorry za bledy ortograficzne ale pies mi slownik ortograficzny pogryzl
EDIT2:
ETCS Uncle Blues napisał(a):
a czy to właśnie nie jest problem w czasie gry w BeeFa?
A tak na poważnie, VoIP i TS to genialna sprawa - można pogadać z tymi z którymi gramy. (Odkrywcze, nie?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
) Ale rzeczywiscie komunikacja głosowa potrafi się zemścić na graczu.
Prosty, a tyle mówiący przykład: snajper leżacy sobie gdzieś w zaroślach. Jeśli cały czas będzie mu ktoś gadał do ucha to nie ma szans, żeby usłyszał skaradającego się z kosą w dłoni wroga...
Poza tym kilku gadających wciąż wojaków potrafi tak irytować, że ręce same płyną nad alt+F4.
*Tak ogólnie to napisałem, nie miałem przyjemności dłużej pograć z Jubym. Wiec, Juby, nie bierz tego do siebie. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja mysle ze dlatego Snajper nie powinien byc w zadnym squadzie, po 1 moze mu przeszkadzac rozmowa kolegow z druzyny, po 2 zajmuje tylko miejsce innemu graczowi ktory by chcial dolaczyc do druzyny i troche powalczyc, a snajper i tak tylko lezy. i znowu sie klania koodrynacja ataku/obrony. ...
EDIT3: A no i jeszcze nie skonczylem, jezeli tobie tank26 przeszkadza rozmowa kolegow, to zamiast ich uciszac albo wywalac z druzyny, to zmien squad, albo z niego wyjdz.