Moze sie powatarzam, ale może komus to pomoze. Nie musiałem tworzyc nowego konta. System Widnows ma zaszyte konto Administrator. Po zainstalowaniu Battlefielda na konicie Michał i nieudanej probie patchowania zrobiłem tak. Na wersji instalacyjnej patcha (sciagnieta z EA) prawy klawisz -> uruchom jako -> Administrator. Patch przeszedł cały poprawnie, ale znowu miałem błąd cd-keya. Wziałem wiec plik BF2CDKEYCHECK.exe ktory był w folderze z pachem. Wgrałem go do folderu z gra prawy klawisz na nim -> uruchom jako -> Administrator. Następnie odpaliłem gre tak jak wszystko wyzej czyli jako administrator i wszystko ruszyło. Nie ma błędu o cd-key. Dzieki temu nie trzeba tworzyc nowego konta, nie trzeba reinstalować windowsów, i nie trzeba sie przelogowywać zeby gra. Wystarczy uruchomic gre jako Administrator i już działa. Jak ktoś ma podobne problemy jak ja miałem (a duzo osob ma) to moze sprobowac mojego sposobu.
A tak w ogole to chciałem sie ze wszystkimi przywitac bo jestem u Was nowy i w Battlefield 2 jestem nowy choć grałem dużo w Vietnam. Więc dobry wieczór wszystkim
.
Przygody z patchem nauczyly mnie jednej prawdy. Nigdy nie zakldaja konta z polskimi czcionkami. Teraz obejde sie z kontem Admina ale potem format dobrze bedzie zrobic. Bo Battlefield to nie jedyny program ktory mial z tym problem.
Mam jeszcze pytanie. Czy taka informacja ze wygasł moj cd-key nie bedzie miala zadnych nastepstw typu ban cd-keya albo cos takiego ??