Witam Wszystkich! Post jest troszke dlugi ale bardzo prosze o przeczytanie kogos, kto zechcialby pomoc...Dzisiaj nabylem oryginalnego BF-a 2, zainstalowalem, wszystko bylo ok, potem zainstalowalem patcha ( sciagniego z oficjalnej strony EA ) po jego instalacji odpalilem gierke ponownie, rowniez bez zadnych problemow, no i zaczalem ustawiac kontrolsy, no i sie zaczely pierwsze schody ( taaaak, przy ustawieniach KONTROLSOW... az zalosc bierze :/ ) a wiec, do rzeczy: jestem w ustawieniach ogolnych, chce zmienic klawisz kucniecia na lewy shift lecz pojawia sie komunikat, ze juz jest zajete przez jakies ustawienia w "pojazdach naziemnych", troche zdziwiony mysle, co maja ustawienia ogolne do sterowania pojazdami, ale ok, no problem, zmienilem controlsa w pojazdach naziemnych, potem to samo w samolotach, rowniez zmienilem, ale... potem mowi ze taki sam klawisz jest uzywany w zakladce ustawien helikoptera, ale tam NIC NIE UZYWA shifta a caly czas wyskakuje taki komunikat... jak chcialem zmienic ustawienia helikoptera ze skrecam za pomoca myszki ( czyli przesuwam myszke w bok jak chce to ustawic ) to mowi mi ze... jest to aktualnie uzywane gdzies w USTAWIENIACH OGOLNYCH!!! nie mam pojecia o co chodzi i co zrobic... blagam pomozcie