bi$zkopt napisał(a):
Witam !!!
Co do wysokich pingów to przeskanuj system antywirusem i programem antyspyware, może załapałeś jakiegoś szkodnika.
Natomiast co do błędów to podaj konfiguracje swojego komputera, z tego co napisałeś można wnioskować, że nie jest to problem BF2 tylko któregoś podzespołu komputera.
Ja sprawdziłbym zasilacz jeśli jest to produkt no-name to możliwe, że nie wyrabia sie przy twoim zestawie, sprawdź też chłodzenie w obudowie kompa, ponieważ za wysoka temperatura również źle wpływa na wydajność komputera, sprawdź też chłodzenie samej karty graficznej bo może od kurzu ono szwankuje i sie karta grzeje.
Poza tym odinstaluj sterowniki i wyczyść system z pozostałości po sterownikach Drivers Cleanerem i po restarcie dopiero zainstaluj sterowniki ponownie. Napisz czy coś z tych porad pomogło
[/img]
Wszystko to juz robiłem wczesniej i nic. Karta ma temperature w normie (około 50 stopni) tak samo reszta sprzętu (około 45 stopni). Mój sprzet to AMD Athlon 1700 + , 512 DDR , Leadtek A 6600GT , Płyta główna Asus NF7 Series , zasilacz no-name 350 Vat. Do tej pory myślałem , że to wina zasilacza , ale z drugiej storny wydało mi sie o troche dziwne. Juz raz wymieniałem zasiłke z 300 Vat na 350 Vat no - name i dalej to samo. Oprucz tego w GTA SA po 30 minutach grania wali mi resa (tylko w GTA) a np. w Toca Race Driver 3 sa artefakty typu wyświetlania sie co jakiś czas pasków na ekranie oraz do tego błędów tekstur takich jak wspominałem wczesniej. Nieodpowiadnia zasiłka raczej tego nie powoduje , ale sam juz nie wiem co robić ten problem jest bardzo dziwny :/