Teraz jest 31 sty 2025, 03:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Dziwny problem
PostNapisane: 31 maja 2008, 19:44 

Nazwałem to dziwny problem ponieważ pojawił się samoczynnie tzn włączam Bf2 i oglądam tą pokazówkę i potem ekran logowania i zamiast Zaloguj pisze jakieś Button_Coś tam no ale zadziałało wchodzę a potem jakieś krateczki zamiast napisów , zamiast BFHQ Gry Wielo... pisze Main Button 1 Main Butto2 itd no dobra wchodzę na serwer i bam wywala do WiNdowsA [ zamień "S"na"N" ] :roll: ,
:x no to replay wchodze jeszcze raz i dalej to samo , chce a i nie napisałem. Wkładam płytę a tu wychodzi zainstaluj :idea: :?: :?: no to otwieram przez ikonke i wyszło to co wyżej napisałem.
W końcu myślę ze zorbie reinstala , biorę Unistal ze startu coś tam pisze niby usuwa wchodzę jeszcze raz a tu gra nie usunięta :? :?
to biorę Dodaj Usuń... i nic .....
Wkurzyłem się i usuwam ręcznie plik po pliku [chyba niedobre rozwiązanie] no ale wywaliłem wszystko .
A wcześniej próbowałem zainstalować i tylko wyskakuje wybierz język i przygotowanie do instalacji a potem mały błysk i wywala , zamyka instalatora.
Po tym usunięciu ręcznie wszystkiego próbuje zainstalować i nic :( :( :( może ktoś wie co z tym zrobić .....

Acha żeby nie było gra orginalka Deluxe Edition z Jednostką Specjalną , jak chcecie moge cuś z instrukcji podać , zeby nie było ze kłamie :wink:
no i mogę znaleźć poprzednie posty xD na temat BF, m innymi ze BFHQ nie działa xD

Jak ktoś by znał odpowiedz to proszę szybko bo mnie już to wnerwia znaczy kupiłem sobie grę rok leżała bo kąpa miałem za słabego w kńcu pół roku gram i taki numer no i grać nie mogę :evil: :evil:

PostNapisane: 31 maja 2008, 20:20 
Spamer!

Wywal to co masz w tym folderze :
Kod:
 C:\Program Files\InstallShield Installation Information

ps. mozliwe, ze Ci jakis program nie bedzie sie chcial odinstalowac gdy to zrobisz, wiec zrob kopie zapasowa i przywroc w razie problemow :) . Ewentualnie zrob kopie i usuwaj po jednym pliku jesli zadziala to nic juz nie usuwaj :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 31 maja 2008, 20:32 

:D :D :D :D
Jestem Twoim dłużnikiem !!!! Zadziałało !!!!
Wielkie dzieki za info no i za szybką odpowiedz :mrgreen: :mrgreen:
PozdroxD

Strefa czasowa: UTC + 2