Nazwałem to dziwny problem ponieważ pojawił się samoczynnie tzn włączam Bf2 i oglądam tą pokazówkę i potem ekran logowania i zamiast Zaloguj pisze jakieś Button_Coś tam no ale zadziałało wchodzę a potem jakieś krateczki zamiast napisów , zamiast BFHQ Gry Wielo... pisze Main Button 1 Main Butto2 itd no dobra wchodzę na serwer i bam wywala do WiN
dows
A [ zamień "S"na"N" ]
,
no to replay wchodze jeszcze raz i dalej to samo , chce a i nie napisałem. Wkładam płytę a tu wychodzi zainstaluj
no to otwieram przez ikonke i wyszło to co wyżej napisałem.
W końcu myślę ze zorbie reinstala , biorę Unistal ze startu coś tam pisze niby usuwa wchodzę jeszcze raz a tu gra nie usunięta
to biorę Dodaj Usuń... i nic .....
Wkurzyłem się i usuwam ręcznie plik po pliku [chyba niedobre rozwiązanie] no ale wywaliłem wszystko .
A wcześniej próbowałem zainstalować i tylko wyskakuje wybierz język i przygotowanie do instalacji a potem mały błysk i wywala , zamyka instalatora.
Po tym usunięciu ręcznie wszystkiego próbuje zainstalować i nic
może ktoś wie co z tym zrobić .....
Acha żeby nie było gra orginalka Deluxe Edition z Jednostką Specjalną , jak chcecie moge cuś z instrukcji podać , zeby nie było ze kłamie
no i mogę znaleźć poprzednie posty xD na temat BF, m innymi ze BFHQ nie działa xD
Jak ktoś by znał odpowiedz to proszę szybko bo mnie już to wnerwia znaczy kupiłem sobie grę rok leżała bo kąpa miałem za słabego w kńcu pół roku gram i taki numer no i grać nie mogę