Teraz jest 25 lis 2024, 02:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 mar 2013, 16:34 

Witam wszystkich bardzo serdecznie mam pewien mały problem. Przez ponad rok nie grałem w bf2 więc postanowiłem sobie pobrać i od nowa wciągnąć się w fascynującą grę w którą rok temu grałem bardzo często. Więc po tym roku przerwy gdy już wszystko miałem zainstalowane<patche,pb itd> postanowiłem wejść na moje konto. Gdy to zrobiłem i chciałem sprawdzić statystyki co się okazało?? a okazało się to że moja ranga <wcześniej płk> to szeregowy..... wszystkie statystyki się wyzerowały,medale i beretki znikneły,czas przegrany w pojazdach też się wyzerował WSZYSTKO mi poznikało i zostałem z niczym. Mój nick w grze to YooHooDir tu macie moje dawne statystyki:

http://bf2.statsverse.com/stats/pc/YooHooDir/

jest to jedyna strona na której udało mi się znaleźć moje dawne statystyki

i teraz mam do was pytanie. Czy może to zależeć np od tego że nie mam oryginalnego bf tylko pobranego z internetu?(torrenty)
czy np od tego pola gdzie można sobie dopisac np tag klanu? i ja kiedyś coś dopisałem i podaje wgl zupełnie inny nick?

Wiecie dla mnie jest to duży problem bo teraz od nowa nie warto zaczynać przez to że jest to bf3 coraz więcej graczy przechodzi z 2 na 3.. Kiedys na 2 było 1000+ serwerów i było można sobie na spokojnie nabijać range,a teraz? kiedyś wszystko było łatwiejsze z tego wzgl że grało więcej graczy,więcej twoich znajomych,a teraz jak ktoś się mnie pyta "zagrasz ze mną w bf3?' to ja mu niestety muszę odpowiadać że nie ponieważ mam za słaby komputer(karta graficzna) tym bardziej że nie moge wymienić bo to laptop,a nie stać mnie na nowy pc.

Bardzo was proszę o pomoc. Napisze jeszcze do EA może oni mi pomogą.
kiedyś jak grałem na tym starym koncie to grałem na oryginale z płyty,a teraz na pobranym z torrentów i cracku,ale UŻYWAM TEGO SAMEGO KLUCZA KTÓRY BYŁ W OPAKOWANIU

PostNapisane: 5 mar 2013, 20:01 

Jeśli masz marginalnego CD-keya to nie potrzebujesz cracka. Po prostu patchujesz do 1.5, który nie wymaga płyty. Jesteś pewien że grałeś na oficjalnych serwerach rankingowych, a nie na prywatnych? Poza tym nie zdziwiłbym się gdyby BF2 miał jakiś system, że kiedy logujesz się na zcrackowanej wersji to resetuje ci staty. Wiele gier posiada takie systemy, które nie uniemożliwiają gry, ale je znacznie utrudniają.

PostNapisane: 20 mar 2013, 21:47 

Też tak miałem, okazało się że podczas gry wlazłem kiedyś na jakiś serwer rankingowy ale typu "padding" ... statystyki mi "podskoczyły" i jak wyszedłem z niego to i tak staty pozostały podrasowane... po jakimś czasie EA zrobiła auto-kontrolę (jest to jeden przycisk w opcjach serwera) i gracze z "nie pasującymi" statystykami są automatycznie zerowani... i nie ma tu nic do rzeczy czy ktoś korzysta z jakiegoś cracka czy nie (choć nie wiem po co korzystać z cracków na oryginalnej grze).

Strefa czasowa: UTC + 2