Witam wszystkich bardzo serdecznie mam pewien mały problem. Przez ponad rok nie grałem w bf2 więc postanowiłem sobie pobrać i od nowa wciągnąć się w fascynującą grę w którą rok temu grałem bardzo często. Więc po tym roku przerwy gdy już wszystko miałem zainstalowane<patche,pb itd> postanowiłem wejść na moje konto. Gdy to zrobiłem i chciałem sprawdzić statystyki co się okazało?? a okazało się to że moja ranga <wcześniej płk> to szeregowy..... wszystkie statystyki się wyzerowały,medale i beretki znikneły,czas przegrany w pojazdach też się wyzerował WSZYSTKO mi poznikało i zostałem z niczym. Mój nick w grze to YooHooDir tu macie moje dawne statystyki:
http://bf2.statsverse.com/stats/pc/YooHooDir/jest to jedyna strona na której udało mi się znaleźć moje dawne statystyki
i teraz mam do was pytanie. Czy może to zależeć np od tego że nie mam oryginalnego bf tylko pobranego z internetu?(torrenty)
czy np od tego pola gdzie można sobie dopisac np tag klanu? i ja kiedyś coś dopisałem i podaje wgl zupełnie inny nick?
Wiecie dla mnie jest to duży problem bo teraz od nowa nie warto zaczynać przez to że jest to bf3 coraz więcej graczy przechodzi z 2 na 3.. Kiedys na 2 było 1000+ serwerów i było można sobie na spokojnie nabijać range,a teraz? kiedyś wszystko było łatwiejsze z tego wzgl że grało więcej graczy,więcej twoich znajomych,a teraz jak ktoś się mnie pyta "zagrasz ze mną w bf3?' to ja mu niestety muszę odpowiadać że nie ponieważ mam za słaby komputer(karta graficzna) tym bardziej że nie moge wymienić bo to laptop,a nie stać mnie na nowy pc.
Bardzo was proszę o pomoc. Napisze jeszcze do EA może oni mi pomogą.
kiedyś jak grałem na tym starym koncie to grałem na oryginale z płyty,a teraz na pobranym z torrentów i cracku,ale UŻYWAM TEGO SAMEGO KLUCZA KTÓRY BYŁ W OPAKOWANIU