Cytuj:
Klany to takie organizacje,które tez maja swoje regulaminy i zasady.Jeśli każdy grałby, pod nickiem klanowym np. waszym sprawa byłaby szybko załatwiona.Skoro jednak zasłaniacie się regulaminem (gdzie on jest???) To może inaczej > prośba do osób i aminów, aby zwrócili gościowi uwagę, że granie pod nickiem klanu, w którym się nie jest fujjj i żeby sobie to zmienił jak nie jest opcja kick for name???
Nie interesuja mnie niestety regulaminy i zasady klanowe bo to serwer FFA a nie klanowy. Skad ta pewnosc, ze jesli bylby to ktos z tagiem CQF czy Voodoo zostalby zbanowany? ja juz pisalem, ze mimo wszystko bym NIE zbanowal gracza za tag.
Zaslaniamy sie 2 regulaminami. Serwerow rankingowych gdzie takie czystki nie sa dozwolone oraz naszym wlasnym, ktory to jest na stronie
http://www.gamesnet.pl/forum oraz byl pare razy wklejany tu w dziale w topicu o GN. Skoro nie znasz zadnych z tych 2 regulaminow to nie dolaczaj do dyskusji...
Jesli myslisz, ze jakis admin bedzie mial liste wszystkich klanow z naszego kraju i graczy jacy tam sa a potem bedzie analizowal czy ktos nosi tag slusznie czy nie to powodzenia

Co wiecej gracze czesto zmieniaja barwy klanowe i to, ze ktos dzis "nie ma prawa" byc z PRGK nie znaczy, ze jutro nie bedzie. Wazniejsze jest tepienie TKillerow i dresiarzy z serwera a nie kogos kto nic nie robi tylko tyle, ze gra.
Cytuj:
Jak zwykle zdaje Ci się tylko. Po pierwsze nie myl PRGK z PRGK-42, po drugie to było połaczenie sił w dywizji CQ32, a nie fuzja klanów.
Ano widzisz. PRGK jest kilka. jest was od groma tam. O innych klanach duzych nie wspomne. A ty oczekuejsz, ze ja bede wiedzial co kto i jak?
Cytuj:
Jak napisałem wcześniej nie mam w zwyczaju zabierać głosu w sprawach mnie nie dotyczących, w przeciwieństwie do Ciebie ja nie mam potrzeby pisania w każdym topicu na forum (IMO przeważnie bez sensu)
To, ze wypowiadasz sie rzadziej nie zmienia faktu, ze egoistycznie i glupio.
Oskarzenia w moim kierunku sa rowniez chybione i zalosne.
Cytuj:
Admin jest od pilnowania porządku, więc rób o co Cie gracze proszą i nie rób scen, albo oddaj adminkę komuś kto wie co to znaczy tag klanowy.
Nie ucz mnie od czego jest admin bo adminuje juz roznymi serwerami dobrych kilka lat. Zauwazyles jakies skargi na moja dzialanosc? No wlasnie...Gracze prosza o rozne rzeczy w wiekszosci egoistyczne "zmien mape na xxx bo lubie ja" "wywal xxx bo jest glupi" itp. Nie predko nastanie dzien gdy to gracze beda narzucali zasady adminom. Tam gdzie uwazamy, ze nalezy skonsultowac z graczami pytamy na forum o opinie. jesli ktos ma propozycje poprawienia ustawien serwera rowniez pisze o tym na forum i jest to rozpatrywane. Tu dostales odpowiedz "Nie ma takiej mozliwosci"
Co do taga klanowego to od okolo 7 lat grywam w klanach na poziomie wyzszym niz "for fun" wiec gwarantuje ci, ze wiem co znaczy.