dramich_wwa napisał(a):
Słuchaj drago przeginasz, ponieważ nie oceniam całego waszego klanu przez przyzmat kilku kretynów których chowasz u siebie więc proszę nie przykładaj miarki kilku niedpowiedzialnych ludzi którzy grają u mnie do mnie to po pierwsze, zresztą nawet dziwne by było gdyby wsród 200 luda nie znaleźli się normalni inaczej.
Dobrze, że piszesz wprost. Niestety przez Twoje wcześniejsze wypowiedzi i działania miałem inne wrażenie.
dramich_wwa napisał(a):
Jak już wcześniej pisałem nie podoba mi się zachowanie waszych adminów, staram się nie prowokować i ZAWSZE grać fair więc twoja uwaga jest nie na miejscu.
Do tej pory zawsze ignorowałem wasze zaczepki, czasem mnie to poprostu bawiło a wchodziłem na serwer żeby pograc z polakami bo i czasem pozom rozgrywki był odpowiedni, więc dopóki szły bluzgi a nie czyny było ok.
Każdy kij ma dwa końce.
dramich_wwa napisał(a):
I jeszcze jakbyś nie wiedział publiczny serwer jak sama nazwa wskazuje jest dla wszystkich graczy a nie dla właścicieli, no chyba że poruszamy się w innej logice.
Logika jest prosta.
Klanowy, publiczny serwer, czyli: "Jesteś z CQF, masz zawsze pierwszeństwo!"
dramich_wwa napisał(a):
PS. Jeszcze ci dodam że gdyby u nas był publiczny serwer to prędzej by dostał bana admin który wykopuje ludzi przez "widzi mi się" niż kicka dostałby gracz który się stosuje do zasad.
Adminów jest czterech. Średnia wieku powyżej 28 lat. Więc nie ma mowy o jakimś "widzi mi się".