Teraz jest 27 lis 2024, 19:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2006, 12:03 

Po 1: Jeżeli masz dowód, że to co robiłeś to nie był glitch to nam go pokaż. To co Ty robiłeś, to było wykorzystanie glitcha. I za to poleciałeś.
Po 2: Jeżeli na serwerze panuje zasada: Strike at KArkand - FbF, to znaczy, że macie grac FLAG BY FLAG. Jeżeli do tej zasady się nie stosujecie - kick. I nie ma znaczenia, że wcześniej grałeś FbF i wyrobiłeś sobie złoto - raz się nie zastosowałes i lecisz.
Po 3: Jeżeli nie podoba wam sięzasada Flag by Flag, albo cokolwiek innego na naszym serwerze - nikt wam nie każe na nim grac.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2006, 12:40 

:wink: nie ma nakazu grania na polskich serwerach, jest taki magiczny przycisk disconnect, wyjaśnia on wszystkie problemy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2006, 13:35 

---

Ostatnio edytowano 8 gru 2006, 11:11 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2006, 16:32 

AreV napisał(a):
BiShopKF napisał(a):
Rozwiązanie którego autor tematu pewnie się nie domyśli -> Nie wchodzic i po problemie, jest kilkaset innych serwerów...

wiesz wole sobie z Polakami pograc, gdyz milo jest slyszysc Polski glos ;s, a nie jakis Francuski czy Niemiecki -.-

Więc mistrzu, poleciałeś na moje polecenie, ubiłeś mnie ze 2 razy na Targowisku, "leżąc" na takim postumencie pod anteną satelitarną, poprostu wbileś sie w to i nie było cie widać, to jest glitch, jak ci napisałem żebyć nie glitczował po angielsku (nie skojazyłem że Wilda ma taki wynalazek), to mi bardzo brzydko po polsku podipsałeś że gówno sie znam. Może sie i nie znam, ale mam taki magiczny przycisk na swoim serverze o nazwie KICK.

Wyjaśniając server CQF nie stoi w Polsce, są na nim pingi 40-60, więc moze lepiej wbijajcie na super server Wildy, taki big klan, pewnie mają ze 3.

P.S. Jeszcze 4 dni i zostanie tu po mnie na szczęście tylko smród :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2006, 17:16 

Jezeli chcesz ;s to moge ci nakrecic demko jak sie tam wchodzi i pokaze ci ze to nie glitch :S

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2006, 19:36 

To nakrec chetnie lukne :)
A do CQF nie mam absolutnie nic gra mi sie z nimi dobrze a na serwie raz dostalem ostrzezenie zreszta na nie zaslugiwałem :)
A co FbF ja sie tak kiedys zastanawialem jak np.: ja przejmuje targowisko (gdy mamy hotel i plac jako USMC) i jakis inteligent ni z gruchy ni z pietruchy pierdzielnie nam hotel to co u licha mam robic przejac targowisko i narazic sie na kicka czy popitalac pol mapy i narazic sie na serie w plecy (tak jak bym juz nie wystarczajaco często giną/ginoł [nie ma zielonego pojecia jak to napisać]).
A ja sie ciesze póki co ze na zadnym polskim serwerze nie ma zakazu GL i bunnyhoppingu bo niestety i takie sie zdarzaja (najczesciej nic o tym nie ma w zasadach serwera i dowiaduje sie o tym po wykopaniu mnie z serwa przez admina który w chwilowym olśnienu zmienił zasady specjalnie dla mnie zeby nie było zbyt latwo :D )

Tytuł: Re: CQF??
PostNapisane: 22 lis 2006, 00:05 

AreV napisał(a):
Dzisiaj w godzinach 10 - 11 am, grajac na servie CQF dostalem bana niby to za glitcha ?? Ciekawe nie?? A najlepsze jest to w tym, ze lezalem jak normalny czlowiek na dachu obok marketu... Chlopcy wiem ze jestescie pro i nie umiecie rozroznic glitcha od tricku ;S. Na przyszlosc: myslcie i nie banujcie "lepszych"

P.S sry ze na forum bf.pl, ale chcialem pokazac rozum panow z CQF...

O lol... zabolało Cie to tak???

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 08:49 

dramich_wwa napisał(a):
pewnie nie było by problemu gdyby nie to że akurat były poprzejmowane różne flagi i do tego akurat nie przejmowałem żadnych flag - to tak gwoli wyjaśnienia - nie byłoby również problemu gdybyście napisali że miejsce dla admina potrzebujecie - się rozumie a tak po wykopaniu mnie z najlepszym wynikiem - drugi po mnie był akurat ktoś od was sam rozumiesz co sobie pomyślałem ale tak oczywiście mnie na serwerze nie zobaczycie...

hmmm a no tak... nie dodawaj sobie zbyt wiele. Ten serwer jest DLA graczy CQF a nie PLF4C. Wylatujesz z serwera za swoje prowokacje. Nie raz się nieźle uśmiałem czytając historie czata (nie tylko serwera CQF). Święci to Wy nie jesteście.

dramich_wwa napisał(a):
no chyba że pech mnie będzie ścigał i trafimy na was w open cupie.

Szczerze wątpię by CQF chciało kiedykolwiek zagrać jeszcze z wami. Ale to już temat nie na forum, bynajmniej nie to.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 10:00 

---

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 11:40 

dramich_wwa napisał(a):
Słuchaj drago przeginasz, ponieważ nie oceniam całego waszego klanu przez przyzmat kilku kretynów których chowasz u siebie więc proszę nie przykładaj miarki kilku niedpowiedzialnych ludzi którzy grają u mnie do mnie to po pierwsze, zresztą nawet dziwne by było gdyby wsród 200 luda nie znaleźli się normalni inaczej.

Dobrze, że piszesz wprost. Niestety przez Twoje wcześniejsze wypowiedzi i działania miałem inne wrażenie.

dramich_wwa napisał(a):
Jak już wcześniej pisałem nie podoba mi się zachowanie waszych adminów, staram się nie prowokować i ZAWSZE grać fair więc twoja uwaga jest nie na miejscu.

Do tej pory zawsze ignorowałem wasze zaczepki, czasem mnie to poprostu bawiło a wchodziłem na serwer żeby pograc z polakami bo i czasem pozom rozgrywki był odpowiedni, więc dopóki szły bluzgi a nie czyny było ok.

Każdy kij ma dwa końce.

dramich_wwa napisał(a):
I jeszcze jakbyś nie wiedział publiczny serwer jak sama nazwa wskazuje jest dla wszystkich graczy a nie dla właścicieli, no chyba że poruszamy się w innej logice.

Logika jest prosta. Klanowy, publiczny serwer, czyli: "Jesteś z CQF, masz zawsze pierwszeństwo!"

dramich_wwa napisał(a):
PS. Jeszcze ci dodam że gdyby u nas był publiczny serwer to prędzej by dostał bana admin który wykopuje ludzi przez "widzi mi się" niż kicka dostałby gracz który się stosuje do zasad.

Adminów jest czterech. Średnia wieku powyżej 28 lat. Więc nie ma mowy o jakimś "widzi mi się".

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 12:47 

Jak dzieci... Dramich nie zaczynaj z nimi, jest takie przysłowie.
Dyskutując z głupcem, ten sprowadzi cie do swoejgo niskeigo poziomu,a potem pokona doświadczeniem.

Ja z CQF nie dyskutuje bo to nie ma sensu, bo wiem że potem jest burdel i bezsensowne gadanie.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 13:06 

---

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 13:09 

powiedzialbym "niegadaj z dupą bo cie osra" ale to nie na miejscu.... glupie rozmowy... to jest publicznu serwer wiec moim zdaniem pierwszenstwo maja TYLKO admini a nie caly klan... jak chcecie miec serwa tylko dla siebie to sobie go zahaslujcie...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 13:23 

lol.. jak sępy do ścierwa. Niby czego Wy oczekujecie. Że zamiast membersa będzię grał ktoś inny. Myślicie, że ten serwer jest jakiś darmowy czy jak?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 13:25 

Vesp3r napisał(a):
Jak dzieci... Dramich nie zaczynaj z nimi, jest takie przysłowie.
Dyskutując z głupcem, ten sprowadzi cie do swoejgo niskeigo poziomu,a potem pokona doświadczeniem.

Ja z CQF nie dyskutuje bo to nie ma sensu, bo wiem że potem jest burdel i bezsensowne gadanie.

Przy okacji cytowania najpopularniejszego tekstu na tym forum troszke szacuneczku prosze. Nie życzę sobie by ktoś nas publicznie obrażał.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2