Teraz jest 24 lis 2024, 02:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 47  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 17:33 

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
Adasi napisał(a):
W SOF jestem VCL'em

Chyba co najwyżej VCpiker'em. 8)

kapsel napisał(a):
jak na asterze byłeś dawno temu to nie rozumiem twojego postu na ten temat, po co sięudzielasz, ktoś nadepnoł na odcisk "kolegi" ?

Jemu się nudzi i widzi że źle podchodzisz do tej gry. W tej grze grasz w to co admin zadecyduje, nie przejmujesz flag heli (wypowiedź Bartg powyżej) i głosowania bardzo często nic nie dają. Acha często admini kickują za ich częste zabijanie (zwłaszcza z granatnika, hehe). Poza tym przez rok aster był porządnym serwerem ale później samo z siebie pojawiło się "bydło" i poważni ludzie przestali tam zaglądać (ciągłe TK dla sprzętu, brak nadzoru, brak jakiegokolwiek teamplaya itp itd) - dlatego tam nie zaglądał Adasi. Ja zaś potrafię się dopasować do "bydła" - i lubię cq.

PS nabiłem sobie posta - a jak - ale na temat ;)

potwierdzam :lol:
ps. sorry ,napisały mi się 3 posty :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 17:46 

Kapsel jestes tym na kogo to forum tak dlugo czeka,mamy nowego trola :lol:

Sie nie nabily tylko sam napisales bo Twoje IQ nie rozkminilo jeszcze opcji zmien.
Gdzie ja napisalem ze na asterze w ogole nie gralem?Niby czemu moj glos ma byc mniej wazny od Twojego?Pozostalych podpunktow nie chce mi sie komentowac bo wlasnie wrocilem z pracy,zawsze jednak dobrze sie troche posmiac :)

Demolka gejku mowilem Ci nie nabijaj tylu postow!Namowilem Cie na 300 i teraz grasz przeciwko mnie,zdrajca! ;)

Dobra zmienilem zdanie:
Cytuj:
krótko -
1- nie grałeś waść na serwerze jak sam piszesz ,to nie zabieraj głosu na tematy o których nie masz pojecia
2-jak nie jesteś w PL, to nie wysilaj się z ortografią PL, ,,zaprawdę powiadam Ci , jeżeli jesteś bez grzechu, pierwszy rzucaj kamieniem,, jeżeli nie, to zamilcz waść, bo ,, przyganiał kocioł garnkowi ,a sam smoli,,
3- dobry pilot i strzelec i wiecznie będziesz próbował uczyć, ale tylko próbował
4- nigdzie jeszcze nie widziałem zasady- zakaz przejmowania helikopterem flag- więc wychodzi że to admin chciał sobie polatać i znalazł sobie pretekst do wywalenia pilota, cała prawda i rzeczywiście potem latał jako pilot

1 - o czyms nie wiem?
2 - Jestem poza krajem czyli uprawnia mnie to do pisania jak analfabeta i jeszcze mam sie z tym czuc dobrze?Jak uzywasz cytatow to przepisuj je takie jakie sa w oryginale i naucz sie ich ukrytego znaczenia.Nie wiem czy wiesz ale w Biblii jest cos takiego jak symbolika.Nie poprawiam kazdego Twojego bledu bo sam je robie,ale podstawowe zasady trzeba niestety znac a piszac bez duzych liter i "karzdej" pokazujesz jak bardzo masz wszystkich w dupie i jak bardzo jestes elo mlodziezowy, i jak bardzo masz gdzies wszystkie reguly.Pare postow a tyle mowia o czlowieku.Po twoim toku myslenia/pisania widac ze najpewniej nie masz nawet 16lat i nie masz prawa grac w ta gre.
3 - znow o czyms nie wiem?
4 - bo to niepisana zasada,a nic tak nie wkurza doswiadczonego gracza jak baran ktory kieruje AH,wystawia las i przejmuje flagi.W tej grze trzeba myslec,niektorym to przychodzi z czasem,innym w ogole.

Owszem nudzi mi sie i dziekuje ze Ci jestes,bo jest ktos kto zajmie mi czas po pracy i z kogo jeszcze moge sie posmiac.Dzieki!

Ostatnio edytowano 30 sie 2007, 18:12 przez Adasi, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 18:02 

Adasi napisał(a):
Kapsel jestes tym na kogo to forum tak dlugo czeka,mamy nowego trola :lol:

:D nie bój się, nie strącę Cię z piedestału,nie zabiorę Ci tej fuchy :lol:
ps. czytaj uważnie co piszę , pisałem, jak na serwerze byłeś dawno temu , to nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia, być może od tamtego czasu duużo się zmieniło i.... ,,troluj ,, dalej :D, uff cięzko mi się zniżać do Twojego poziomu :roll:, postaram się skończyć tę dyskusję z Tobą 8)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 18:16 

kapsel napisał(a):
czytaj uważnie co piszę , pisałem, jak na serwerze byłeś dawno temu , to nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia

Cytuj:
1- nie grałeś waść na serwerze jak sam piszesz ,to nie zabieraj głosu na tematy o których nie masz pojecia

Czytam uwaznie i jakos sensu nie widze :lol:
Kiedy czepiasz sie mojego nieuwaznego czytania/pisania,najpierw zastanow sie nad swoim.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 18:56 

Adasi napisał(a):
kapsel napisał(a):
czytaj uważnie co piszę , pisałem, jak na serwerze byłeś dawno temu , to nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia

Cytuj:

Czytam uwaznie i jakos sensu nie widze :lol:
Kiedy czepiasz sie mojego nieuwaznego czytania/pisania,najpierw zastanow sie nad swoim.

:shock: :shock:
o matko, najpierw było że - dawno nie grałeś- więc napisałem że nie masz pojęcia o tym co się dzieje na serwerze, bo dawno nie grałeś i myśląc że wcześniej czytałeś ze zrozumieniem, w następnym napisałem nie grałeś mając na uwadze ,jakiś tam czas do tyłu, bo niegrałeś, bo dawno Cię tam nie było , bo sam pisałeś że dawno nie grałeś. :shock: :shock: uff jaki troll :shock: :shock: skończmy już :roll: :roll:
ps.
1- no bo od twojego ostatniego wejścia na serwer mogło się wiele zmienić a wypowiadasz się jakbyś grał wczoraj
2- mam więcej jak 2 x 16 lat i dlatego nie zwracam uwagi na gramatykę i ortografię, poprostu nie zwracam i nie wychwytuję wszystkich błędów bo mam tyle lat że mi się niechce zwracać na to uwagi ,gdy szczeniaki używają nagminnie obraźliwych słów (dupa,baran i innych) by pokazać swoją dorosłość wytykając jakieś tam błędy innych,, przygania kocioł ... ,,
3- musisz więcej pograć, skoro nie wiesz
4- niepisane zasady mają to do siebie że są niepisane i wszystko zależy od widzimisię pilota, i chęci polatania helikopterem przez admina i że helikopterem też można zając flagę nie pozwalając się strącić w ferworze walki zgodnie z niepisaną zasadą tak samo jak czołgiem

Ostatnio edytowano 30 sie 2007, 19:12 przez kapsel, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 18:57 

Co do skrinow, to panowie z x7 juz pare kikow dostali i widac sie nie nauczyli - zreszta widac ze jakies dzieci, ostatnio chlopaki mieli grac mixa jakiegos przeciw X7 to tamci wyszli z wlasnego serwera bo nie bylo zgody na granie tylko tych 2 map jakie oni chcieli :stupid: :mrgreen:
Cytuj:
dlaczego flag nie bierze się heli ? bo Ty tak mówisz ? kim jesteś ? wybacz, moja sprawa co będę robił helikopterem jak jestem pilotem, jak Ci się nie podoba nie przymus wsiadać do mnie i nie Ty mi będziesz mówił do czego służy helikopter, sewer nie jest prywatny , jak pisałeś , jak stracę helikopter to wystartuję, chyba że admin chce sobie polatać

Nono wystartujesz, jesli drugim heli rownie madry pilot bedzie latal :D Kim jestem ? Adminem i poki bede mial takie prawo bede takich ludzi wywalal, jesli beda marnowac heli na przejmowanie flag, wez sobie dzipa i tam pojedz i przejmuj flage - jak chcesz pisz do brawo moze mi uprawnienia zabiora.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 19:16 

Bartg napisał(a):

Cytuj:
dlaczego flag nie bierze się heli ? bo Ty tak mówisz ? kim jesteś ? wybacz, moja sprawa co będę robił helikopterem jak jestem pilotem, jak Ci się nie podoba nie przymus wsiadać do mnie i nie Ty mi będziesz mówił do czego służy helikopter, sewer nie jest prywatny , jak pisałeś , jak stracę helikopter to wystartuję, chyba że admin chce sobie polatać

Nono wystartujesz, jesli drugim heli rownie madry pilot bedzie latal :D Kim jestem ? Adminem i poki bede mial takie prawo bede takich ludzi wywalal, jesli beda marnowac heli na przejmowanie flag, wez sobie dzipa i tam pojedz i przejmuj flage - jak chcesz pisz do brawo moze mi uprawnienia zabiora.

nie wystartuję albo i i wystartuję i nic Ci do tego i nic mnie nie obchodzi Twoje prywatne zdanie na ten temat, nie masz prawa mnie usunąć
admin nie jest od ustanawiania swoich zasad, by móc sobie nabić punkty helikopterem
poproszę o zasady obowiązujące na serwerze , o zasady serwera i gry a nie widzimiesię admina
poproszę o adres do właściciela serwera
ps. Ty sam jesteś źródłem konfliktu, ktoś może przelatywać koło flagi ,a Ty stwierdzisz że chce przejąc flagę i go wywalisz,i sam będziesz po chwili latał helikopterem (tak było ostatnio) admin nie może podejmować takich decyzji,admin ma pilnować porządku a nie respektowania niepisanych zasad ,bo mogą mnie obchodzić albo nie a nie jest to powód do usunięcia z serwera.jeżeli tego nie rozumiesz nie powinieneś być adminem

Ostatnio edytowano 30 sie 2007, 19:30 przez kapsel, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 19:28 

Cytuj:
ps. Ty sam jesteś źródłem konfliktu, ktoś może przelatywać koło flagi ,a Ty stwierdzisz że chce przejąc flagę i go wywalisz,i sam będziesz po chwili latał helikopterem (tak było ostatnio) admin nie może podejmować takich decyzji,admin ma pilnować porządku a nie respektowania niepisanych zasad ,bo mogą mnie obchodzić albo nie a nie jest to powód do usunięcia z serwera.jeżeli tego nie rozumiesz nie powinieneś być adminem

Hahahah no na pewno, jeszcze jakies ciekawe przemyslenia masz ?
Cytuj:
poproszę o adres do właściciela serwera

ASTER Sp. z o.o.
ul. Dąbrowskiego 69
02-586 Warszawa

fax: 0 22 411 57 57
A wiesz slonko, ze pisanych zasad na tym serwerze nie ma zadnych ? My pilnujemy tego, zeby gralo sie normalnie na tym serwerze, a nie wieczna trolownia, jak to bylo przez poprzednie lata.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 19:35 

Bartg napisał(a):
Cytuj:
A wiesz slonko, ze pisanych zasad na tym serwerze nie ma zadnych ?

no to nieźle,więc o co tyle krzyku ? nie wchodźmy sobie w drogę ty nie przejmujesz falgi helikopterem ja robię co chcę jak jestem pilotem i nie będzie problemów,a jak chcesz sobie nabić punkty to zmień serwer
poproszę o adres mailowy do kogoś kto decyduje kto ma być adminem .

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 19:47 

Swietnie toczy sie debilna dyskusja miedzy dwoma ludzikami co nie maja chyba co robic , idzcie na spacer...

Bartg mowiles ze nie ma samowolki heh , dzis wasz kolega Balbinek zresetowal mapke bo coz chyba zle zaczal lol i mu obrona flagi nie wyszla , inne argumentu nie widze , po czym stwierdzil ze on adminki nie ma , jeszcze ciekawsze ( nikogo od was innego nie bylo ) wiec co duchy ? to zaczyna byc zenujace....

jeszcze raz sie spytam jak z tymi banami ? jest jakas szansa ? bo co mam sie wysilac i screnny robic takim np debilom :

( gdyby ktos nie zorientowal sie miszczula caly czas sie podkladal pod samolot )

Obrazek

ps sory za jezyk ze screeny ale czasem juz nie wyrabiam , zwlaszcza jak 5 raz gine przez takiego debila

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 19:53 

Commander21_PL napisał(a):
Co do Pana "Fireworkss"

Niestety ale jestes cioto i bedziesz nio zawsze!

LOL

HAHAHAHAHA ale sie usmialem wiesz co mozesz mi ublizac ile wlezie a i tak to pomnie splywa.

Najlepsza jest twoja gramatyka ja wiem ze polska jenzyk to trudna jezyk :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 20:37 

Zebrali sie w sumie odrzutki do jednego klanu i szaleja(no nie wszyscy...) W sumie maja z 2 albo 3 cziterow na skladzie ale i tak lamia ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 20:46 

XThunder_FlashX = Commander21= http://www.punksbusted.com/cgi-bin/memb ... ery=Search
wiec co tu sie zastanawiać na banikiem
Dla admina proszę uprzejmie hash z bf2cc :)
8ed0b8167904958aaf73d187ab98581a

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 20:59 

[quote="Fireworkss"]

No i oczywiscie stala zagrywaka pana Gapcio.P z tego samego klanu X*7

Jesli taka jest mozliwosc prosze o bany dla tych %^#$#$%, bo co do Gapcia to nie jego pierwszy taki nr.

quote]

co do Gapcia potwierdzam :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 21:32 

Na razie chyba na serwie nie ma nic poza rconem, wiec nie wiem czy mozna z niego banowac ludzi nie bedacych na serwie. Co do balbina to dostal zakaz uzywania admina, wiec jesli nie byl to restart grzebiacego przy serwie Ogona dostanie slowo na niedziele.
O tym kto moze adminowac decyduje Spadak, ktory dostal uprawnienia do zajmowania sie serwerem od piasecznika.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 47  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2