Kapsel jestes tym na kogo to forum tak dlugo czeka,mamy nowego trola
Sie nie nabily tylko sam napisales bo Twoje IQ nie rozkminilo jeszcze opcji zmien.
Gdzie ja napisalem ze na asterze w ogole nie gralem?Niby czemu moj glos ma byc mniej wazny od Twojego?Pozostalych podpunktow nie chce mi sie komentowac bo wlasnie wrocilem z pracy,zawsze jednak dobrze sie troche posmiac
Demolka gejku mowilem Ci nie nabijaj tylu postow!Namowilem Cie na 300 i teraz grasz przeciwko mnie,zdrajca!
Dobra zmienilem zdanie:
Cytuj:
krótko -
1- nie grałeś waść na serwerze jak sam piszesz ,to nie zabieraj głosu na tematy o których nie masz pojecia
2-jak nie jesteś w PL, to nie wysilaj się z ortografią PL, ,,zaprawdę powiadam Ci , jeżeli jesteś bez grzechu, pierwszy rzucaj kamieniem,, jeżeli nie, to zamilcz waść, bo ,, przyganiał kocioł garnkowi ,a sam smoli,,
3- dobry pilot i strzelec i wiecznie będziesz próbował uczyć, ale tylko próbował
4- nigdzie jeszcze nie widziałem zasady- zakaz przejmowania helikopterem flag- więc wychodzi że to admin chciał sobie polatać i znalazł sobie pretekst do wywalenia pilota, cała prawda i rzeczywiście potem latał jako pilot
1 - o czyms nie wiem?
2 - Jestem poza krajem czyli uprawnia mnie to do pisania jak analfabeta i jeszcze mam sie z tym czuc dobrze?Jak uzywasz cytatow to przepisuj je takie jakie sa w oryginale i naucz sie ich ukrytego znaczenia.Nie wiem czy wiesz ale w Biblii jest cos takiego jak symbolika.Nie poprawiam kazdego Twojego bledu bo sam je robie,ale podstawowe zasady trzeba niestety znac a piszac bez duzych liter i "karzdej" pokazujesz jak bardzo masz wszystkich w dupie i jak bardzo jestes elo mlodziezowy, i jak bardzo masz gdzies wszystkie reguly.Pare postow a tyle mowia o czlowieku.Po twoim toku myslenia/pisania widac ze najpewniej nie masz nawet 16lat i nie masz prawa grac w ta gre.
3 - znow o czyms nie wiem?
4 - bo to niepisana zasada,a nic tak nie wkurza doswiadczonego gracza jak baran ktory kieruje AH,wystawia las i przejmuje flagi.W tej grze trzeba myslec,niektorym to przychodzi z czasem,innym w ogole.
Owszem nudzi mi sie i dziekuje ze Ci jestes,bo jest ktos kto zajmie mi czas po pracy i z kogo jeszcze moge sie posmiac.Dzieki!