Teraz jest 27 lis 2024, 10:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2006, 19:55 

no to nie powinniście mieć najmniejszych problemów z lamkami...

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 21:29 

:D dziwicie sie pl4fc że bany lapiecie. Macie kiepska opinie na polskich serwerach, nie dosc, ze umiejetnosci zalosne to zawsze macie najwiecej do powiedzenia :D z qbkiem na czele, zwykly noob, ktory nadrabia wyzwiskami i kampieniem glownych baz. Zdażają się wyjątki w pl4fc, ale to rzadkość. Opinie już macie konkretną, bo wystarczy, że przejdziecie do przeciwnej drużyny i już brechtawa na voice chat :D z kogo? z pl4fc, klanu wzajemniej adoracji, z qbkiem na gamesnecie na czele, lol :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 21:36 

jaki lol

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 21:45 

Ciekawe, ze ktos musial az nowe konto zalozyc by sie wypowiedziec ;] PL4FC ma wielu czlonkow i to normalne, ze czasem tarfi sie jakas czarna owca. Jednak poki co nie znalazla sie na tyle by miec perm bana. Co dopiero caly klan ;]

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2006, 06:46 

matis_pl napisał(a):
:D dziwicie sie pl4fc że bany lapiecie. Macie kiepska opinie na polskich serwerach, nie dosc, ze umiejetnosci zalosne to zawsze macie najwiecej do powiedzenia :D z qbkiem na czele, zwykly noob, ktory nadrabia wyzwiskami i kampieniem glownych baz. Zdażają się wyjątki w pl4fc, ale to rzadkość. Opinie już macie konkretną, bo wystarczy, że przejdziecie do przeciwnej drużyny i już brechtawa na voice chat :D z kogo? z pl4fc, klanu wzajemniej adoracji, z qbkiem na gamesnecie na czele, lol :D

No widzisz mamy różne pojecie nooba.
Dla mnie to taki który cały czas stoi w głównej bazie i na sprzęt czeka.
Lockują go a ten dalej nie odpuszcza,nie ruszy d… by flagę przejąć i kończy się normalna gra.
A skoro tak ci przeszkadza że ktoś kampi że aż zakładasz konto fejk i takie głupoty piszesz to… mówi samo za siebie.

Ps.nigdy nie trawiłem fejków :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2006, 12:29 

90s napisał(a):
Ps.nigdy nie trawiłem fejków

to nie jest fejk tylko exas|matis czy jakos tak... :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2006, 12:41 

@ Matis_PL

W tym kraju jest demokracja (jeszcze - pozdro PISuary i ich wyborcy!) i nikt nie zabrania Ci krytykowac kogokolwiek. Ale jak juz to robisz, to wystap pod real nickiem - a nie fejkiem... Bo tak jak zrobiles to teraz, to tylko na smiesznosc sie narazasz.

Co do Qbka - nie ukrywam, mnie tez potrafil (ostatnio nie mam czasu na granie :/ ) ostro w**rwic... Wiec akurat ten fragment rozumiem.

Co do zalosnych umiejetnosci - koles, jak tak uogolniasz, to tez "potraktuje" cie uogolnieniem:

POŁOWA mezczyzn w tym kraju bije zony/dzieci/swoje dziewczyny - smutny fakt
Ja nie bije - wiec wychodzi ze Ty bijesz... I jak sie czujesz damski bokserze??? LOL

Pokaz sie z realnickiem, napisz w jakim klanie grasz, a WTEDY dopiero sie z toba zgodze lub nie ze gramy slabo - a i to dopiero wtedy jak na FFA trzech-czterech waszych bedzie "rozdawalo karty" i decydowalo o wygranej czy przegranej calej 32ki graczy. BO tak jest jak gra PL4FC - sporo wnosimy do gry.

A tak na marginesie, to jak wchodzimy na polskie serwy, to lepsi gracze jakos szybko przechodzi na nasza strone zeby w tylek nie dostawac (co konczy sie totalna masakra strony przeciwnej, niestety:) Czyli nie wszyscy lubia nas miec za przeciwnikow, co dla mnie jest najwieksza nobilitacja.

Co do "klanowosci" PL4FC - powiedziano tu juz sporo, ale jak traktujesz nas jako pro-clan, a nie luzne zrzeszenie graczy, to brechtawe mam z Ciebie, a nie z nas...

Moje dane:
http://bf2s.com/player/49010886/

Podkresle, ze nie jestem tutaj zadnym wyjatkiem w PL4FC, sa lepsi.
Jak dla ciebie to zalosne umiejetnosci - to pokaz swoje.

Jezeli natomiast masz nam za zle, ze uczymy "nowych" (malo godzin gry) jak grac w BF2 i ze niektorzy PL4FC to tylko mieso armatnie, to trudno.

Oczywiscie Ty w godzine po kupieniu gry byles super-hiper-mastahem-nie-do-zabicia-i-znales-mapy-na-pamiec... Gratuluje... megalomanii.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2006, 13:37 

Myślę że KudrigY dostatecznie jasno przedstawił sytuacje.
Warto też dodać że są gracze PL4FC którzy wola grać w opozycji niż byśmy wszyscy mieli być po jednej stronie.
Poza tym Qbek i mi krew potrafi zepsuć ale nie narusza przy tym regulaminu serwera a wyzywając go od noobów i bazkapmerów tylko go prowokujesz.
Zapoznaj się z regulaminem serwa a później wyjeżdżaj z osądami.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2006, 15:40 

matis_pl napisał(a):
Macie kiepska opinie na polskich serwerach, nie dosc, ze umiejetnosci zalosne to zawsze macie najwiecej do powiedzenia

że niby u Ciebie mamy kiepską opinię? o nie.. chyba musze przestać grać w bfa z tego powodu :D
w jakim sensie mamy najwięcej do powiedzenia? bo tego też nie łapie :D
a co do żałosnych umiejętności....część to wymiatacze, a część się uczy :D
ale zapewne Ty jesteś mega killerem i kładziesz całą wilde jednym magazynkiem....żyj dalej swoim snem...

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2006, 20:54 
Redaktor Battlefield.pl

Ubi napisał(a):
90s napisał(a):
Ps.nigdy nie trawiłem fejków

to nie jest fejk tylko exas|matis czy jakos tak... :P

Ubi, to jest klan eXavs... teraz powstała u nich dywizja w BF2.

Znani są z pięknej polszczyzny w BF32 :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 12:00 

I każdy ma odrobine racji! Wcześniej nie lubiłem takich gier jak BF, ale coś mnie skusiło i pogrywam sobie jak tylko czas pozwoli. Też nie lubie jak się atakuje głownej bazy, ale takie są realia wojny i trzeba coś wymyslić aby się wydostać przejąć flage i działać dalej. Ja natomias lubie twardych przeciwnikow jak 90's i lubie jak jest w przeciwnej drużynie ponieważ zawsze można się czegoś nauczyć nowego od weterana. Co prawda Wilda czy Grom to juz generalica ale zawsze mozna im ćwieka zabić :D wieć panowie uczmy dzieci grać i wychowywać bo moja 3 latnia córka coraz lepiej lata F-15 :D i moze kto wie.........
A proto BIA bo to o niej temat. Nie wiecie czemu nie wchodza na inne serwy?? a moze sie boja pośmiewiska, ale co cie nie zabije to wzmocni

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 13:38 

Zauwazyles, ze ostatni post w tym temacie jest z lipca? Nie baw sie w archeologa...

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 16:20 

wiesz nowy, moze chciał zaistnieć oryginalnym tekstem :D
można to zamknąć bo temat został totalnie wyczerpany ale zmiecie nazwę na skargia na PL4FC :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 17:01 

Zgodnie z sugestia...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2