@ Matis_PL
W tym kraju jest demokracja (jeszcze - pozdro PISuary i ich wyborcy!) i nikt nie zabrania Ci krytykowac kogokolwiek. Ale jak juz to robisz, to wystap pod real nickiem - a nie fejkiem... Bo tak jak zrobiles to teraz, to tylko na smiesznosc sie narazasz.
Co do Qbka - nie ukrywam, mnie tez potrafil (ostatnio nie mam czasu na granie :/ ) ostro w**rwic... Wiec akurat ten fragment rozumiem.
Co do zalosnych umiejetnosci - koles, jak tak uogolniasz, to tez "potraktuje" cie uogolnieniem:
POŁOWA mezczyzn w tym kraju bije zony/dzieci/swoje dziewczyny - smutny fakt
Ja nie bije - wiec wychodzi ze Ty bijesz... I jak sie czujesz damski bokserze??? LOL
Pokaz sie z realnickiem, napisz w jakim klanie grasz, a WTEDY dopiero sie z toba zgodze lub nie ze gramy slabo - a i to dopiero wtedy jak na FFA trzech-czterech waszych bedzie "rozdawalo karty" i decydowalo o wygranej czy przegranej calej 32ki graczy. BO tak jest jak gra PL4FC - sporo wnosimy do gry.
A tak na marginesie, to jak wchodzimy na polskie serwy, to lepsi gracze jakos szybko przechodzi na nasza strone zeby w tylek nie dostawac (co konczy sie totalna masakra strony przeciwnej, niestety:) Czyli nie wszyscy lubia nas miec za przeciwnikow, co dla mnie jest najwieksza nobilitacja.
Co do "klanowosci" PL4FC - powiedziano tu juz sporo, ale jak traktujesz nas jako pro-clan, a nie luzne zrzeszenie graczy, to brechtawe mam z Ciebie, a nie z nas...
Moje dane:
http://bf2s.com/player/49010886/
Podkresle, ze nie jestem tutaj zadnym wyjatkiem w PL4FC, sa lepsi.
Jak dla ciebie to zalosne umiejetnosci - to pokaz swoje.
Jezeli natomiast masz nam za zle, ze uczymy "nowych" (malo godzin gry) jak grac w BF2 i ze niektorzy PL4FC to tylko mieso armatnie, to trudno.
Oczywiscie Ty w godzine po kupieniu gry byles super-hiper-mastahem-nie-do-zabicia-i-znales-mapy-na-pamiec... Gratuluje... megalomanii.