Ludzie, wy się zdecydujcie, czy na tym serwerze są jakieś zasady w końcu, czy nie! Jeśli są, to poproszę w info linka do strony, gdzie można się z owymi zasadami zaznajomić. Kicka/bana za notoryczne TK, TK for V etc., jak najbardziej! Ale wait a minute! Podobno to serwer, gdzie jedyną zasadą jest teoretyczny brak zasad i gdzie jak ktoś wrzeszczy i płacze "mamooo, a oni baserapują..." to się tylko pisze "baserape allowed". I to jest wg was ok. Ale dziś, to była parodia.
Najpierw tradycyjna zmiana mapy "bo tak". Wake - ok, dawno nie było. Ale potem ban się posypał - nie wiadomo, za co konkretnie i na ile (normalka) przez admina, który nie miał cywilnej odwagi przyznać się na forum, że to on jest adminem. I nagle się pojawia zasada: nie kampić lotniskowca. A przepraszam bardzo dlaczego taka zasada i tak nagle? Bo to jest taka mapa, że Chińczycy mają przewagę (i Amerykanie są tacy biedni). Oto uzasadnienie, które przeczytałam. Nie no, ok, skoro nagle wprowadzamy zasady, to ja mogę się tylko cieszyć.
Tylko ciekawe, dlaczego na następnej mapie jak kampili uncapa, to wszystko było ok, w porząsiu. I nagle zasady znowu przestały obowiązywać. I wszyscy byli "zadowoleni".
I kolejny raz napiszę: jak już rozdajecie banany to piszcie KONKRETNIE I OD RAZU za co i NA ILE. Zadałam trzy pytania, kierowane bezpośrednio do admina, ale on to tylko zignorował. A nie, nie zignorował. Kazał pozdrowić zbanowanego.
Zbanowany też pozdrawia.