Teraz jest 27 lis 2024, 23:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 47  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 gru 2008, 00:34 

Pisałem już. Wywaliło mnie z serwera i jedyne co zobaczyłem to:
"Zostałeś usunięty z serwera za zabijanie członków własnej drużyny"...czyli brak powodu, ponieważ zawsze jest taki napis gdy się już ma bana.
Po dwóch miesiącach zobaczyłem wreszcie to:
spadak napisał(a):
Za Tk dla heli

W jaki sposób jeśli ja nie latam heli. Co najwyżej gdy ktoś krzyczy:"Wskakuj" i jestem ganerem.
Czyli jak dla mnie smieszne uzasadnienie, mozna było wymysleć coś oryginalniejszego.

PostNapisane: 31 gru 2008, 02:53 

Ludzie, wy się zdecydujcie, czy na tym serwerze są jakieś zasady w końcu, czy nie! Jeśli są, to poproszę w info linka do strony, gdzie można się z owymi zasadami zaznajomić. Kicka/bana za notoryczne TK, TK for V etc., jak najbardziej! Ale wait a minute! Podobno to serwer, gdzie jedyną zasadą jest teoretyczny brak zasad i gdzie jak ktoś wrzeszczy i płacze "mamooo, a oni baserapują..." to się tylko pisze "baserape allowed". I to jest wg was ok. Ale dziś, to była parodia.

Najpierw tradycyjna zmiana mapy "bo tak". Wake - ok, dawno nie było. Ale potem ban się posypał - nie wiadomo, za co konkretnie i na ile (normalka) przez admina, który nie miał cywilnej odwagi przyznać się na forum, że to on jest adminem. I nagle się pojawia zasada: nie kampić lotniskowca. A przepraszam bardzo dlaczego taka zasada i tak nagle? Bo to jest taka mapa, że Chińczycy mają przewagę (i Amerykanie są tacy biedni). Oto uzasadnienie, które przeczytałam. Nie no, ok, skoro nagle wprowadzamy zasady, to ja mogę się tylko cieszyć.

Tylko ciekawe, dlaczego na następnej mapie jak kampili uncapa, to wszystko było ok, w porząsiu. I nagle zasady znowu przestały obowiązywać. I wszyscy byli "zadowoleni".

I kolejny raz napiszę: jak już rozdajecie banany to piszcie KONKRETNIE I OD RAZU za co i NA ILE. Zadałam trzy pytania, kierowane bezpośrednio do admina, ale on to tylko zignorował. A nie, nie zignorował. Kazał pozdrowić zbanowanego.

Zbanowany też pozdrawia. :)

PostNapisane: 31 gru 2008, 03:25 
Moderator forum

A kto w ogóle ma adminke na Asterze?

PostNapisane: 31 gru 2008, 03:35 

No właśnie tego nie wie prawie nikt, oprócz samych zainteresowanych i spostrzegawczych ludzi o dobrej pamięci. Były różne typy, które sprawdzały się mniej lub bardziej. ;) Dzisiejszym Szczęśliwym Numerkiem jest pan Mercy. (to nie donos, nie czepiać się) :)

PostNapisane: 31 gru 2008, 11:20 
Redaktor Battlefield.pl

Rybiszcze napisał(a):
Ludzie, wy się zdecydujcie, czy na tym serwerze są jakieś zasady w końcu, czy nie!

Proszę bardzo- czytaj uważniej
Fear napisał(a):
troszkę spamem serwera ToB śmierdzi w temacie serwera Aster ;)

Admini mają prawo wywalić bądź zbanować (tymczasowo) na serwerze tylko za:
1. brak kultury wobec innych graczy
2. tk dla zabawy lub dla pojazdu.

Wszelkie baserape, basecamp są dozwolone więc admin nie może wyrzucić podając taki powód. A zatem czemu tutaj taka wrzawa - zbanowani dobrze wiedzą co odwalili, to po kiego wała udają pokorne owieczki?

dodam jeszcze że zmiany map bez głosowania nie są dozwolone oraz istnieje całkowity zakaz restartowania w trakcie gry (wyjątek w przypadku pierwszej minuty nowej mapy w celu uruchomienia automatycznego balansu drużyn - jeżeli ilość graczy w drużynach jest nierówna)
RPK_Tanatos napisał(a):
Pisałem już. Wywaliło mnie z serwera i jedyne co zobaczyłem to:
"Zostałeś usunięty z serwera za zabijanie członków własnej drużyny"...czyli brak powodu, ponieważ zawsze jest taki napis gdy się już ma bana.

Nie mogłeś dostać takiego uzasadnienia w grze gdyż na tym serwerze nie ma zainstalowanego żadnego moda administrującego.

PostNapisane: 31 gru 2008, 12:02 

Fear, takie jest standardowe uzasadnienie dla bana ;), nie trzeba miec zadnych modow.

PostNapisane: 31 gru 2008, 12:10 
Redaktor Battlefield.pl

a widzisz- jak do tej pory dostałem tylko bana na ToB, a tam coś innego napisane było ;)

PostNapisane: 31 gru 2008, 12:19 

Rybiszcze witaj w klubie.
O to właśnie chodzi - ban za nic, niewiadomo od kogo na ile i za co.
Hynol:
Serwerem Aster administruje klan PRGK... dzięki panowie jesteście boscy.
Fear napisał(a):
a widzisz- jak do tej pory dostałem tylko bana na ToB, a tam coś innego napisane było ;)

Dlatego cała ta sprawa jest dziwna bo zwykle jest uzasadnienie. Tutaj podejrzewam, że wywaliło mnie za przypadkowe zabijanie swoich (zawsze wywalało za 3TK niewybaczone) a po tym ktos zdecydował że jednak nie wracam do gry. Stąd właśnie taki napis zobaczyłem. Po co adminowi mam blokować samolot? Żal panowie z PRGK, nie ogarniacie gry to pomagacie sobie adminką, czego dowodem jest wypowiedz Rybiszcze.

PostNapisane: 31 gru 2008, 13:18 

Cytuj:
dodam jeszcze że zmiany map bez głosowania nie są dozwolone oraz istnieje całkowity zakaz restartowania w trakcie gry (wyjątek w przypadku pierwszej minuty nowej mapy w celu uruchomienia automatycznego balansu drużyn - jeżeli ilość graczy w drużynach jest nierówna)

Dowaliłeś, nie ma co. Mapa jest zmienana/resetowana/szybciej kończona czasami (często?), gdy któraś z drużyn dostaje wciry z powodu baserape i basecamp (który rzecz jasna jest dozwolony, ale spróbuj ze dwa-trzy razy ściągnąć admina w okolicy uncapa i masz kopa) Pewnie jest to drużyna gdzie siedzi admin, ale skąd możemy to wiedzieć, skoro nikt nie widział listy adminów i ich nicków oraz innych kont, na których lubią się ukrywać?

Ostatnio edytowano 31 gru 2008, 19:09 przez kukasek, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 31 gru 2008, 13:57 
Redaktor Battlefield.pl

Problem z wybrykami admina jest rozwiązywany. Ja osobiście przepraszam za różne akcje. Sam kilka razy się z nimi spotykałem na serwerze.
Tanatos napisał(a):
Żal panowie z PRGK, nie ogarniacie gry to pomagacie sobie adminką

Co do ciebie Tanatos- nie mieszaj naszej gry do administrowania bo nie jesteś sędzią ligowym żeby osądzać jak gramy. A w takim razie Ty i twój klan jesteście ideałami?

PostNapisane: 31 gru 2008, 14:00 

oraz innych kont, na których lubią się ukrywać?[/quote]
:) strzeżcie się , jeden się nie ustrzegł i wypisuje że bana ma za darmo bo mu nikt nie napisał za co (a jeśli nie napisał to jest niewinny jak owieczka) :stupid: :lol:

to nie grozba lecz przestroga dla takich jak ty (będziesz robił syf na serwerze bo będziesz myślał ze wszystko wolno bo admina nie ma a tu zonk :( i płacz że nie napisali dlaczego)

Ostatnio edytowano 31 gru 2008, 17:23 przez mixer49111, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 31 gru 2008, 15:22 

Strzeżcie się? To brzmi jak potwierdzenie, że admini z PRGK są nieobliczalni. Nie dowiesz się kto, za co i na ile.
Powinniście dodać sobie do symboli klanowych ten obrazek:
Obrazek
A NSZ nie jest idealnym klanem i nie będzie, bo takich nie ma.
Jesteśmy, jacy jesteśmy. Zbyt często zmieniaja sie u nas ludzie i trudno stworzyć zgraną ekipę, dlatego też gramy głównie dla zabawy.

PostNapisane: 31 gru 2008, 15:39 
Redaktor Battlefield.pl

RPK_Tanatos napisał(a):
Powinniście dodać sobie do symboli klanowych ten obrazek

Hmm może my Tobie zaproponujemy nowe zdjęcie główne na naszej-klasie? :lol:
Tanatos- zarwałeś bana to teraz żałuj a nie udajesz greka.

@Rybiszcze- możesz już na serwer wchodzić?

PostNapisane: 31 gru 2008, 17:26 

Fear napisał(a):
Tanatos- zarwałeś bana to teraz żałuj a nie udajesz greka.

Można żałować swoich grzechów gdy się je popełniło, tutaj widzę tylko pyche adminów Astera.
Sądząc po wypowiedziacg to chyba jednak PRGK rekrutuje swoich adminów z naszej klasy

PostNapisane: 31 gru 2008, 17:46 

Fear: ja jestem grzeczna, to nie o mnie chodziło z bananem. ;) Jakkolwiek, osobie, o której pisałam bana zdjęli jeszcze tego samego dnia. :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 47  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2