Dres o nicku masterblaster 81 jakoż można to wywnioskować z poziomu jego inteligencji notorycznie kosi swoich od 3 dni (Server aster). Zaczęło się od tego, iż latając heli z teammat’ami wskoczył do heli. Oczywiście nie mam nic przeciwko temu, na serwerach ffa panuje zasada, kto pierwszy ten lepszy. Ale to co gość wyprawiał nie jestem w stanie opisać, po prostu szkoda mi czasu. Np. gdy siad za sterami po 10 s zatrzymaliśmy się na drzewie, następnym razem wskoczył na gunera i po ustawieniu go na dobrej pozycji zmarnował 5 czy 6 rakiet na czołg. To tylko parę z jego pokazu umijetności „masterblaster” jak jego Nick wskazuje. Po poroszeniu go, aby opuścił pojazd otrzymałem odp. „spierdalaj”. Niestety nie opuścił pojazdu. Po ciężkiej walce z heli i tunguską gdzie unieszkodliwiłem ta druga zostałem zestrzelony przez heli. Nie mogłem nawet liczyć na nikła pomoc masterblastera ponieważ jak siadałem jej na ogon on od razu zdradzał pozycje strzelając z działka i to za heli, nawet nie trafiał. Po zestrzeleniu poleciała wiązanka „kretynie jak latasz itp.”. A dziś zaczęło się to samo. Latałem z Pojdą patrzę debil biegnie. I co wskoczył do heli i znowu to samo. Wiec wysiadłem z heli, niech sam lata. A gość, jeszcze próbował kogoś z nas zabrać, śmiechu warte. Krążył tak nad spawem i nic w końcu go ztkowałem. Oczywiście nie ominęło się bez wiązanek „##@@??##@?#@??@#”. Jak to się skończyło? Notorycznym ranieniem przez mastera, tk i to taki sposób ze jak już polecieliśmy władowywał się w nas samolotem naliczając nam tk co zaowocowało wywaleniem mnie z serwera. Wiele osób nawet osoby które pierwszy razy widziałem zauważyły to co wyprawia masterblaster. Zamieszczam tu słabe lecz adekwatne do sytuacji linki.
Prosze o
BANA ponieważ jest to bynajmniej zahcowanie karygodne.
Tym bardziej że server Aster uchodzi za najlepszy polski server dlatego prosze o zachowanie na nim porządku. ( W razie watpliwości adminów przekaze im prywatne scrn.)