Teraz jest 24 lis 2024, 00:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 lis 2005, 19:56 

Dres o nicku masterblaster 81 jakoż można to wywnioskować z poziomu jego inteligencji notorycznie kosi swoich od 3 dni (Server aster). Zaczęło się od tego, iż latając heli z teammat’ami wskoczył do heli. Oczywiście nie mam nic przeciwko temu, na serwerach ffa panuje zasada, kto pierwszy ten lepszy. Ale to co gość wyprawiał nie jestem w stanie opisać, po prostu szkoda mi czasu. Np. gdy siad za sterami po 10 s zatrzymaliśmy się na drzewie, następnym razem wskoczył na gunera i po ustawieniu go na dobrej pozycji zmarnował 5 czy 6 rakiet na czołg. To tylko parę z jego pokazu umijetności „masterblaster” jak jego Nick wskazuje. Po poroszeniu go, aby opuścił pojazd otrzymałem odp. „spierdalaj”. Niestety nie opuścił pojazdu. Po ciężkiej walce z heli i tunguską gdzie unieszkodliwiłem ta druga zostałem zestrzelony przez heli. Nie mogłem nawet liczyć na nikła pomoc masterblastera ponieważ jak siadałem jej na ogon on od razu zdradzał pozycje strzelając z działka i to za heli, nawet nie trafiał. Po zestrzeleniu poleciała wiązanka „kretynie jak latasz itp.”. A dziś zaczęło się to samo. Latałem z Pojdą patrzę debil biegnie. I co wskoczył do heli i znowu to samo. Wiec wysiadłem z heli, niech sam lata. A gość, jeszcze próbował kogoś z nas zabrać, śmiechu warte. Krążył tak nad spawem i nic w końcu go ztkowałem. Oczywiście nie ominęło się bez wiązanek „##@@??##@?#@??@#”. Jak to się skończyło? Notorycznym ranieniem przez mastera, tk i to taki sposób ze jak już polecieliśmy władowywał się w nas samolotem naliczając nam tk co zaowocowało wywaleniem mnie z serwera. Wiele osób nawet osoby które pierwszy razy widziałem zauważyły to co wyprawia masterblaster. Zamieszczam tu słabe lecz adekwatne do sytuacji linki.

Obrazek
Obrazek
Prosze o BANA ponieważ jest to bynajmniej zahcowanie karygodne.
Tym bardziej że server Aster uchodzi za najlepszy polski server dlatego prosze o zachowanie na nim porządku. ( W razie watpliwości adminów przekaze im prywatne scrn.)

Ostatnio edytowano 8 lis 2005, 20:56 przez N3mezis, łącznie edytowano 3 razy

PostNapisane: 8 lis 2005, 19:57 

N3mezis napisał(a):
Dres o nicku masterblaster 81 jakoż można to wywnioskować z poziomu jego inteligencji

Albo kupa w spodniach. Opcji jest kilka.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 20:00 

Widziales taki dzial jak "Serwery" ? Albo topic o danym serwerze ?

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 20:09 

Kolejny dzieciak któremu rodzice kupili na urodziny BF2

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 20:10 
Oldboy Battlefield.pl

maTTi napisał(a):
Widziales taki dzial jak "Serwery" ? Albo topic o danym serwerze ?

Poza "BF 2 Ogólne" to chyba dawno już nikt nie pisał :lol:

Nie prościej byłoby napisać prośbę o bana do admina serwera :?:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 20:11 

A propo posta to proszę o stworzenie tematu "Skargi i wnioski o ban". Zaoszczędzi to miejsca przy sporej ilości takich skarg.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 20:48 

Raczej nie jest to dzieciak - Masterblaster 81. Dlatego wydaje mi sie ze osoba 24 letnia powinna posiadac jakies zasady dobrego wychowania. Tymbardziej wnosze o ukaranie osobnika. A napisać do Admina to napisze, ale uwazam ze na forum bf powinni byc tacy osobnicy opisani, ktorzy psuja w sposob chamski przyjemnosc z gry. Oczywiscie nie mowie o czyms takim jak jedno razowe specjalne kamikadze czy tk, ale notoryczne np.zabijanie swoich. Pozatym cytuje werewolfa:
"TRZEBA wytykać palcami, pokazywać i piętnować wszelkich grających prostako-buraków.Co do skuteczności, to są przykłady z tego forum, że pod presją ogółu, kilku już zmieniło swoje zachowanie."

Ostatnio edytowano 8 lis 2005, 21:05 przez N3mezis, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 21:01 

Informacja i prosba dla wszystkich. Gdy pojawia sie vote nie cisnijcie bezmyslnie PageDown tylko zobaczcie na kogo jest vote i czym sobie zasluzyl. Zaoszczedzi to roboty Adminom a nam nerwow.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 21:06 

normalnie nie wiadomo czy sie smiac czy plakac ............

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 21:21 

zaczynam sie cieszyc, ze zajety uczelnia nie mam jak grac od paru dni ;p

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 21:32 

N3mezis, nawet nie wiesz jak się uśmiałem widząc ten topic i twoje żale :D przynajmniej koleś nie kładł ci C4 na heli bo nie dał rady wsiąść, a ty przecież tak robiłeś, z tego co pamiętam :D a co do "nieadekwatnego" nazwania, to lepiej dla Ciebie, żebym sobie nie przypominał, kto z niejakim UbiSoftem zakładał zamknięty squad o nazwie "Ownzors" a potem kończył na końcu tabeli z minusowym KDR :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 21:33 

N3mezis płaczesz jak małe dziecko któremu zabrali lizaka. Takich typów trzeba ignorować. Skąd wiem?? Bo chodze z takimi "ćwierć mózgami" do szkoły (niestety) jak się go ignoruje koleś się pozbija powygłupia jak debil a jak zauważy że nie odnosi to najmniejszego skutku bo nie pokazuje się: XXX głosuje za wyrzuceniem XXX to da sobie spokuj. Wiesz mi to zawsze działa. Jak mnie bydlaki zaczepiają udaje że ich nie ma albo ide do "normalnych" kumpli.

Kolejny durny topic z cyklu: A mamo a Karol mi zabrał samochodzik. :? Ehhh dajcie spokuj. Powiedzcie czy coś wam to da?? Czy ktokolwiek prucz Qbka który był tu umieszczony został zbanowany??

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 21:46 

Wiem ze bylem znany z -kdr. Ale to bylo na samymy poczatku i bynajmniej nie z powodu specjalnych tk. Poprostu wtedy gralem najczesciej snajperem i nie uzywalem go do tych celow tyko biegalem z claymorami. Moja wina ze w 1.0 i 1.1 nikt nie patrzyl na te wielkie czaszki?? Nadodatek cisnol pagedown co chwile... i przyznaje sie, ze tez tkowalem specjalnie. Wiec bylem noobem.A co do olewania. Jak kazdy bedzie tak myslal to bedzie coraz wiecej takiej choloty i ciezko bedzie pograc na jakim kolwiek polskim serverze. Qbkowi ban sie konczy wiec bedziecie mogli popatrzec na legende. Ciekawe czy ten ban cos dal? Ale nawet jesli poleci taki na miesiac to jest to miesiac spokojnej gry. Wiem tesz ze ten post nadaje sie do porozmawiaj ze mna lub podejdz no do plota....
Ps. Ziemniaczek przyznaje Ci racje, ale to dzieki tobie a takze innym graczom, ktorzy dawali jakis przyklad zmienilem styl grania, bo niezle z tym walczyli.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 22:00 

Ziemniaczek nie jestes sam ..........
no i ta metoda skutkuje............100%

PostNapisane: 8 lis 2005, 22:30 
Moderator forum

N3mezis napisał(a):
Wiec wysiadłem z heli, niech sam lata. A gość, jeszcze próbował kogoś z nas zabrać, śmiechu warte. Krążył tak nad spawem i nic w końcu go ztkowałem. Oczywiście nie ominęło się bez wiązanek „##@@??##@?#@??@#”.

No to również poproś o bana dla siebie w takim razie. Serwer publiczny i FFA - kto się dorwie do sprzętu ten się nim bawi. Więc prośba do admina - bana - dla obu - będzie spokój.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2