pozwol Aquiller, ze poprawie troche twojego posta aby byl zrozumialy dla wszystkich
Aquiller napisał(a):
<ironia on>Sluchajcie, ja mam taki swietny i oryginalny pomysl. Ogladaliscie Black Hawk Down? Co byscie powiedzieli na mozliwosc zjezdzania po linach z black hawka? To by dopiero bylo ekstra.<ironia off>
jeszcze jedna sprawa:nie wiem, gdzie to napisac, a nie chce zakladac nowego tematu wiec tutaj napisze
mialem wczoraj nieprzyjemnosc grac z panami z Pl4fc, serwer T&T, godziny wieczorne, mapa:Fools Road
naprawde odradzam gre z tym klanem, ich SL zachowywal sie jak prawdziwy idiota (przyklad: wracam do bazy moim engi jeepem, jestem juz przy moscie i co widze? czolg. dzieki moich szalonych manewrach udalo mi sie przejechac doslownie obok niego, zostalem jedak zauwazony i zaczal do mnie strzelac. Cudem przedostalem sie na most i juz myslalem, ze jestem bezpieczny gdy na most wjechal-uwaga-SL plackow warriorem. Sam, bez gunnera, zaczalem trabic i pisac na chatcie, ze czolg mnie goni a on nadal blokowal most. W koncu, po uzyciu troche bardziej "miesistych" slow usunal sie, ale pozniej mial pretensje) a reszta jego druzyny latala z granatnikiem, ba, snajpera nawet widzialem pare razy pomimo innej druzyny ktora sie tym zajmowala. Zapomnialem jeszcze dodac, ze zostalem wczesniej zabity z APC w moim jeepku przez-tak, zgadliscie- pl4ckowych profesjonalistow. Bo ciezko jest odroznic jeepa GB od technicala z 20 m...